Allianz

Alle anmeldelser

Allianz

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

A
Alfred Pedersen
En af de bedste service jeg nogensinde har fået fra et forsikringsselskab. Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Bedste service

  En af de bedste service jeg nogensinde har fået fra et forsikringsselskab.

  hs=bf5890b07033fec438390da555c74db8<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo Ekta

Ekta

0 anmeldelser

Uheld og uhensigtsmæssige hændelser er en del af livet som man ikke kan styre og derfor er forsikringstyper såsom indboforsikring...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo Undo

Undo

4 anmeldelser

Vi bruger alle de ydelser, som Undo tilbyder. Forsikringer, men det er en jungle, og det er de færreste af os, som egentlig forstår, hv...

Allianz

Allianz-gruppen er en af de førende integrerede udbydere af finansielle tjenester over hele verden. Allianz tilbyder en bred vifte af forsikrings- og fondsprodukter til 92 millioner kunder i mere end 70 lande. Deres detail- og erhvervskunder nyder et omfattende produktudvalg inden for alle forsikringsbrancher, designet til at beskytte dem mod enhver risiko. De er en af de førende forsikringsselskaber, både ejendom og havari og liv og sundhed. De fleste markeder betjenes af lokale Allianz-virksomheder; Derudover er der også forretningsområder med global rækkevidde, for eksempel forsikring af globale erhvervskunder, kreditforsikring, assistance og genforsikring.

Om Allianz
Virksomheden har en lang historie bag sig som strækker sig tilbage til 1890 hvor de blev grundlagt i München og baseret i Berlin. Først og fremmest fokuserede de på forsikringer inden for transport og uheld. Under første verdenskrig bestod cirka 20 procent af deres indkomst af internationale operationer. Derfra har virksomheden udviklet sig op gennem årene. Specielt i årene omkring 1920 begyndte de gennem opkøb af andre virksomheder at vokse enormt. Op gennem 1970'erne blev der fokuseret på at skabe en større international platform, og de øgede derfor deres engagement i udlandet. Det store fokus på opkøb af forsikringsselskaber, har gjort dem til førende på markedet verden over.

Produkter hos Allianz
Allianz tilbyder en lang række løsninger inden for forsikring. Uanset om du ønsker at beskytte din personlige ejendom, som dit hjem eller din bil, eller for at dække dit personlige ansvar, er de der for at hjælpe dig med at planlægge din fremtid (eller dit næste eventyr) fra fødsel til pensionering. Vores individuelle, detail- og erhvervskunder nyder en omfattende række produkter og tjenester inden for alle forsikringssektorer, designet til at beskytte dem mod risici.

Når dit liv ændrer sig, ændres vores løsninger med dig - hvilket giver dig den selvtillid, du har brug for til at passe dem, du elsker. Vi imødekommer vores kunders sundheds- og velbefindelsesbehov over hele verden og tilbyder international sundheds-, livs- og handicapforsikring samt en bred vifte af sundheds- og beskyttelsestjenester til privatpersoner, familier, organisationer og partnere. Med ca. 1.960 milliarder euro aktiver under forvaltning, er vi en af de største kapitalforvaltere i verden og styrer aktiver med aktive investeringsstrategier. Fra at sikre din forsyningskæde til at beskytte dine aktiver, tilbyder vi skræddersyet og specialiseret forretningsforsikring og risikokonsulent til virksomheder i alle brancher og fra store virksomheder til små og mellemstore virksomheder.

Kundeservicen
Allianz kan altid kontaktes gennem deres kontaktformular på deres hjemmeside. Her sidder kompetente medarbejdere altid klar til at svare på dine spørgsmål. 

Hvorfor Allianz?
Efter en vellykket start i 2019 fortsatte Allianz Group med en meget stærk driftsresultat i andet kvartal. Kernen i dette resultat ligger Allianz's fokuserede strategi, stærke udførelse og dens diversificerede forretningsportefølje. Den interne omsætningsvækst, der justeres for valuta- og konsolideringseffekter, var 4,1 procent i andet kvartal af 2019. Du kan derfor trygt vælge Allianz. Som et stærkt brand med masser erfaring og en god strategi, er dette forsikringsselskabet for dig.