DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Allianz

  Allianz-gruppen er en af de førende integrerede udbydere af finansielle tjenester over hele verden. Allianz tilbyder en bred vifte af forsikrings- og fondsprodukter til 92 millioner kunder i mere end 70 lande. Deres detail- og erhvervskunder nyder et omfattende produktudvalg inden for alle forsikringsbrancher, designet til at beskytte dem mod enhver risiko. De er en af de førende forsikringsselskaber, både ejendom og havari og liv og sundhed. De fleste markeder betjenes af lokale Allianz-virksomheder; Derudover er der også forretningsområder med global rækkevidde, for eksempel forsikring af globale erhvervskunder, kreditforsikring, assistance og genforsikring.

  Om Allianz

  Virksomheden har en lang historie bag sig som strækker sig tilbage til 1890 hvor de blev grundlagt i München og baseret i Berlin. Først og fremmest fokuserede de på forsikringer inden for transport og uheld. Under første verdenskrig bestod cirka 20 procent af deres indkomst af internationale operationer. Derfra har virksomheden udviklet sig op gennem årene. Specielt i årene omkring 1920 begyndte de gennem opkøb af andre virksomheder at vokse enormt. Op gennem 1970'erne blev der fokuseret på at skabe en større international platform, og de øgede derfor deres engagement i udlandet. Det store fokus på opkøb af forsikringsselskaber, har gjort dem til førende på markedet verden over.

  Se her hvordan deres Berlin-baserede unge opdagelsesrejsende arbejdede hårdt på at udvikle fremtidige bæredygtighedsløsninger

  Produkter hos Allianz

  Allianz tilbyder en lang række løsninger inden for forsikring. Uanset om du ønsker at beskytte din personlige ejendom, som dit hjem eller din bil, eller for at dække dit personlige ansvar, er de der for at hjælpe dig med at planlægge din fremtid (eller dit næste eventyr) fra fødsel til pensionering. Vores individuelle, detail- og erhvervskunder nyder en omfattende række produkter og tjenester inden for alle forsikringssektorer, designet til at beskytte dem mod risici.

  Når dit liv ændrer sig, ændres vores løsninger med dig - hvilket giver dig den selvtillid, du har brug for til at passe dem, du elsker. Vi imødekommer vores kunders sundheds- og velbefindelsesbehov over hele verden og tilbyder international sundheds-, livs- og handicapforsikring samt en bred vifte af sundheds- og beskyttelsestjenester til privatpersoner, familier, organisationer og partnere. Med ca. 1.960 milliarder euro aktiver under forvaltning, er vi en af de største kapitalforvaltere i verden og styrer aktiver med aktive investeringsstrategier. Fra at sikre din forsyningskæde til at beskytte dine aktiver, tilbyder vi skræddersyet og specialiseret forretningsforsikring og risikokonsulent til virksomheder i alle brancher og fra store virksomheder til små og mellemstore virksomheder.


  Kundeservicen

  Allianz kan altid kontaktes gennem deres kontaktformular på deres hjemmeside. Her sidder kompetente medarbejdere altid klar til at svare på dine spørgsmål.

  Hvorfor Allianz?

  Efter en vellykket start i 2019 fortsatte Allianz Group med en meget stærk driftsresultat i andet kvartal. Kernen i dette resultat ligger Allianz's fokuserede strategi, stærke udførelse og dens diversificerede forretningsportefølje. Den interne omsætningsvækst, der justeres for valuta- og konsolideringseffekter, var 4,1 procent i andet kvartal af 2019. Du kan derfor trygt vælge Allianz. Som et stærkt brand med masser erfaring og en god strategi, er dette forsikringsselskabet for dig.

  Allianz
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  9
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  8

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Bedste service

  En af de bedste service jeg nogensinde har fået fra et forsikringsselskab.

  Af: Alfred Pedersen07-05-2019
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  9
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Allianz

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Allianz et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Allianz I gennemsnit. De modtog følgende 9 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Allianz?

  Allianz er for hovedparten aktiv I Forsikring, mere specifikt med Sundhedsforsikring

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allianz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.