Axa

Alle anmeldelser

Axa

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 anmeldelser

Online data og ens privatliv kan være vigtigt at beskytte. Men findes der en løsning der kan gøre dette online? Hvis løs...

Logo Hedvig

Hedvig

0 anmeldelser

Hedvig er et digitalt forsikringsselskab, der giver dig adgang til nem skadesanmeldelse og øjeblikkelig hjælp fra dit personlige servi...

Logo Ekta

Ekta

0 anmeldelser

Uheld og uhensigtsmæssige hændelser er en del af livet som man ikke kan styre og derfor er forsikringstyper såsom indboforsikring...

Logo Flyhjaelp

Flyhjaelp

0 anmeldelser

Det hele begyndte med... en forsinkelseGode ​​ideer kommer ofte fra en ambition om at løse et problem på en ny og bedre m&...

Axa

AXA forsikring er højtspecialiceret og tilbyder løsninger til såvel Erhverv som Private i Danmark. 

Om AXA Forsikring
AXA Forsikring har filialer i hele verden og ialt ca. 217.000 medarbejdere og agenter arbejder hver dag på at give kunderne en professionel håndtering og en optimale forsikringsløsning til den bedste pris. AXA forsikrer således alt fra komplicerede anlæg i energisektoren til kostbare kunstværker. På bare 30 år er AXA blevet et af verdens største forsikringsselskaber og arbejder hele tiden ikke bare at fastholde succesen men blive endnu bedre. AXA er ét brand på verdensplan men stærkt forankret i de lokale afdelinger. AXA er grundlagt i Tyskland og har siden 2000 været representeret i Danmark ved AXA FORSIKRING, som er filial af Tyske AXA VERSICHERUNG AKTIENGESELLSCHAFT. AXA Danmark har hovedkontor i Tåstrup lige uden for København.

AXA forsikring Produkter og Services
AXA forsikring tilbyder to typer forsikringer til private. Entreprise forsikringer, der benyttes når man bygger nyt eller bygger til, Entreprise forsikring sikrer bygherren økonomisk mod mange af de skader der kan opstår når man bygger nyt eller bygger til. Forsikringen dækker også områder som din hus eller grundejer forsikring ikke dækker. 

Det andet privat produkt, der udbydes er Kunst forsikringer, også et højt specialiceret område, der er tale om forsikringer som både kan tegnet af private, for specielle kunstgenstande, samlinger eller af Museer eller kunstere, der har behov for at sikre deres værker økonomisk. AXA forsikring har 30 års erfaring i denne type forsikringer og medarbejderne inden for dette område omfatter både kunsthistorikere og forsikringsspecialister. Når du har kunstgenstande hjemme husk at disse værdifulde genstande er mere end blot smukke at kigge på, hvis uheldet er ude eller du har indbrud og mister disse genstand følger et potentielt stor financielt tab med, her kan AXA hjælpe dig. Indhent et tilbud på en kunst forsikring så du er korrekt dækket.


Du kan nemt indhente et tilbud på din forsikring hos AXA, indsend en begæringsformular og få et forsikringstilbud tilsendt. 

Som virksomhed opstår mange specialforsikringsområder og her kan AXA tilbyde et væld af forskellige special forsikringer, for at nævne nogel af dem: Forsikringer til erhverv, Ansvars forsikringer, Auto forsikringer, Bygnings forsikringer, Elektronik forsikringer, Entreprise forsikringer, Erhvervs- og produktansvars forsikringer, Forsikring af tekniske instrumenter, Forsikringer af Kunstgenstande, Forsikring af Løsøre, Maskin kasko, Miljøansvars forsikringer, Montage forsikringer og Forsikring af Vindmøller. Ring til AXA for en personlig rådgivning om præcis din virksomheds behov for special forsikringer. 

Kundeservice og Klager
AXA´s telefoner har åbent Mandag til Fredag fra 8.30 til 16.00 og du kan naturligvis og skriver til en af de relevante email adresser du finder på kontakt siden her.
Hvis du har klager du vil have behandlet henvender du dig til den medarbejder der har behandlet din sag, er du stadig ikke enig kan du klage videre, og herefter er Klageansvarlig den adm. direktør. Som forsikringsselskab i Danmark er AXA underlagt Forsikringsklagenævnet og her henvender du dig, hvis du ikke har kunnet finde enighed med selskabet.