DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Axa

  AXA forsikring er højtspecialiceret og tilbyder løsninger til såvel Erhverv som Private i Danmark.

  Om AXA Forsikring

  AXA Forsikring har filialer i hele verden og ialt ca. 217.000 medarbejdere og agenter arbejder hver dag på at give kunderne en professionel håndtering og en optimale forsikringsløsning til den bedste pris. AXA forsikrer således alt fra komplicerede anlæg i energisektoren til kostbare kunstværker. På bare 30 år er AXA blevet et af verdens største forsikringsselskaber og arbejder hele tiden ikke bare at fastholde succesen men blive endnu bedre. AXA er ét brand på verdensplan men stærkt forankret i de lokale afdelinger. AXA er grundlagt i Tyskland og har siden 2000 været representeret i Danmark ved AXA FORSIKRING, som er filial af Tyske AXA VERSICHERUNG AKTIENGESELLSCHAFT. AXA Danmark har hovedkontor i Tåstrup lige uden for København.

  Vurdering af kunst, her er nogle tips

  AXA forsikring Produkter og Services

  AXA forsikring tilbyder to typer forsikringer til private. Entreprise forsikringer, der benyttes når man bygger nyt eller bygger til, Entreprise forsikring sikrer bygherren økonomisk mod mange af de skader der kan opstår når man bygger nyt eller bygger til. Forsikringen dækker også områder som din hus eller grundejer forsikring ikke dækker.

  Det andet privat produkt, der udbydes er Kunst forsikringer, også et højt specialiceret område, der er tale om forsikringer som både kan tegnet af private, for specielle kunstgenstande, samlinger eller af Museer eller kunstere, der har behov for at sikre deres værker økonomisk. AXA forsikring har 30 års erfaring i denne type forsikringer og medarbejderne inden for dette område omfatter både kunsthistorikere og forsikringsspecialister. Når du har kunstgenstande hjemme husk at disse værdifulde genstande er mere end blot smukke at kigge på, hvis uheldet er ude eller du har indbrud og mister disse genstand følger et potentielt stor financielt tab med, her kan AXA hjælpe dig. Indhent et tilbud på en kunst forsikring så du er korrekt dækket.
  Du kan nemt indhente et tilbud på din forsikring hos AXA, indsend en begæringsformular og få et forsikringstilbud tilsendt.

  Som virksomhed opstår mange specialforsikringsområder og her kan AXA tilbyde et væld af forskellige special forsikringer, for at nævne nogel af dem: Forsikringer til erhverv, Ansvars forsikringer, Auto forsikringer, Bygnings forsikringer, Elektronik forsikringer, Entreprise forsikringer, Erhvervs- og produktansvars forsikringer, Forsikring af tekniske instrumenter, Forsikringer af Kunstgenstande, Forsikring af Løsøre, Maskin kasko, Miljøansvars forsikringer, Montage forsikringer og Forsikring af Vindmøller. Ring til AXA for en personlig rådgivning om præcis din virksomheds behov for special forsikringer.

  Kundeservice og Klager
  AXA´s telefoner har åbent Mandag til Fredag fra 8.30 til 16.00 og du kan naturligvis og skriver til en af de relevante email adresser du finder på kontakt siden her.
  Hvis du har klager du vil have behandlet henvender du dig til den medarbejder der har behandlet din sag, er du stadig ikke enig kan du klage videre, og herefter er Klageansvarlig den adm. direktør. Som forsikringsselskab i Danmark er AXA underlagt Forsikringsklagenævnet og her henvender du dig, hvis du ikke har kunnet finde enighed med selskabet.

  Axa
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Axa

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Axa et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Axa I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Axa?

  Axa er for hovedparten aktiv I Forsikring, mere specifikt med Andre forsikringer, Bilforsikring, Sundhedsforsikring, Rejseforsikring

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Axa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.