Find Forsikring

Alle anmeldelser

Find Forsikring

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Søren O.
Kristina med Find Forsikring er den bedste forsikringsagent, jeg NOGENSINDE har arbejdet med. Virksomheden arbejder hårdt for dig. Fra det øjeblik, jeg nåede ud til dem, arbejdede hun ubønhørligt p...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak til Kristina

  Kristina med Find Forsikring er den bedste forsikringsagent, jeg NOGENSINDE har arbejdet med. Virksomheden arbejder hårdt for dig. Fra det øjeblik, jeg nåede ud til dem, arbejdede hun ubønhørligt på at finde et forsikringsselskab, der vil binde vores politik. Jeg kan ikke udtrykke, hvor glad jeg er for dette firma og de mange muligheder, de har for dig. Yderst tilfreds kunde.

  Hun besvarede alle mine spørgsmål ringede tilbage til mig rettidigt og havde også svar på mine spørgsmål en fantastisk oplevelse!

  De har og kundeservice er den bedste af resten. Især min agent Kristina Smith er der altid for at hjælpe os. Tak fordi du er vores forsikringsudbydere, og jeg vil altid anbefale dit bureau.


Andre læste også

Logo Ekta

Ekta

0 anmeldelser

Uheld og uhensigtsmæssige hændelser er en del af livet som man ikke kan styre og derfor er forsikringstyper såsom indboforsikring...

Logo Hedvig

Hedvig

0 anmeldelser

Hedvig er et digitalt forsikringsselskab, der giver dig adgang til nem skadesanmeldelse og øjeblikkelig hjælp fra dit personlige servi...

Logo Flyhjaelp

Flyhjaelp

0 anmeldelser

Det hele begyndte med... en forsinkelseGode ​​ideer kommer ofte fra en ambition om at løse et problem på en ny og bedre m&...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Find Forsikring

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikres gennem en forsikringsselskab, således at hvis uheldet er ude, så er man dækket ordenligt ind. Dog betaler man ofte en månedlig eller årlig ydelse for forsikringer og derfor skal de kunne passe ind i forskellige budgetter og behov. Derfor kan prisen variere kraftigt og det er i den forbindelse en god ide, at indhente forskellige tilbud, således at man er sikret den bedste pris, samt den bedste dækning og service. I den forbindelse læser mange forbrugere anmeldelser igennem fra andre kunder, der allerede har været igennem processen og derfor kan anbefale forskellige forsikringsselskaber og policer, samt give gode råd og vejledninger med på vejen. Her på siden kan man læse mere omkring Find Forsikring, og se hvilke kundeanmeldelser andre danskere har skrevet omkring denne online tjeneste.

Om Find Forsikring
Hjemmesiden Findforsikring.dk er en dansk online forsikringsportal, der har til formål at formidle kontakt mellem private forbrugere og forsikringsselskaber. Tjenesten blev lanceret i 2012 og virksomheden har ifølge dem selv udført mere end 300.000 tilbud på forsikringer, der er leveret til kunder over hele Danmark.
Find Forsikring samarbejder med mere end 20 forskellige danske forsikringsselskaber, herunder Codan, Topdanmark og Alka forsikring, og de har specialiseret sig i at hjælpe danskerne med at finde forsikringer, der passer til deres deres personlige behov og budget.
Virksomhedens ansatte er hverken forsikringsrådgivere eller forsikringsmæglere, men derimod kontaktformidlere mellem forbrugere og forsikringsselskaber.

Produkter og Services hos Find Forsikring
Find Forsikrig er en formidlingsside mellem forbrugere og forsikringsselskalber og tilbyder derfor en hjemmeside, der fungerer som platform til at facilitere denne kontakt mellem parterne. På hjemmesiden kan man indhente tilbud på forskellige former for forsikringer i Danmark, såsom husforsikring, indboforsikring, dyreforsikring,rejseforsikring, livsforsikring samt mange andre. Man kan indhente tilbud ved at vælge de forsikringer, man ønsker at modtage tilbud på, og derefter udfylde den online formular, man kan tilgå via virksomhedens hjemmeside. Herefter bliver forespørgslen sendt afsted til de forskellige forsikringsselskaber, der samarbejder med Find Forsikring, og som potentielt kan opfylde de indtastede krav. Det vil derefter være de forskellige forsikringsselskaber, der individuelt vil tage kontakt til forbrugeren og personligt overlevere deres tilbud på de ønskede forsikringstyper. I de fleste tilfælde vil forsikringsselskaberne forsøge at tage kontakt telefonisk og derefter via e-mail. Man er som forbruger ikke forpligtet til, at tage imod de tilbud man bliver tilsendt og tjenesten hos Find Forsikring er gratis at benytte for alle forbrugere, der ønsker at indhente tilbud på forsikringer. 

Komplimenter, Klager og Tips til Find Forsikring
Har du fundet din indboforsikring eller ulykkesforsikring gennem Find Forsikring? Har du haft kontakt til virksomhedens kundeservice? Var det hurtigt, nemt, og overskueligt at benytte deres service og endte du med at blive tilbudt både en god pris og en fair forsikring? Hjælp andre danske forbrugere med at beslutte, hvorvidt de skal benytte Find Forsikring til at indhente tilbud på de forskellige forsikringer de står og skal bruge, ved at skrive en kundeanmeldelse her på siden.