DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Find Forsikring

  Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikres gennem en forsikringsselskab, således at hvis uheldet er ude, så er man dækket ordenligt ind. Dog betaler man ofte en månedlig eller årlig ydelse for forsikringer og derfor skal de kunne passe ind i forskellige budgetter og behov. Derfor kan prisen variere kraftigt og det er i den forbindelse en god ide, at indhente forskellige tilbud, således at man er sikret den bedste pris, samt den bedste dækning og service. I den forbindelse læser mange forbrugere anmeldelser igennem fra andre kunder, der allerede har været igennem processen og derfor kan anbefale forskellige forsikringsselskaber og policer, samt give gode råd og vejledninger med på vejen. Her på siden kan man læse mere omkring Find Forsikring, og se hvilke kundeanmeldelser andre danskere har skrevet omkring denne online tjeneste.

  Om Find Forsikring

  Hjemmesiden Findforsikring.dk er en dansk online forsikringsportal, der har til formål at formidle kontakt mellem private forbrugere og forsikringsselskaber. Tjenesten blev lanceret i 2012 og virksomheden har ifølge dem selv udført mere end 300.000 tilbud på forsikringer, der er leveret til kunder over hele Danmark.
  Find Forsikring samarbejder med mere end 20 forskellige danske forsikringsselskaber, herunder Codan, Topdanmark og Alka forsikring, og de har specialiseret sig i at hjælpe danskerne med at finde forsikringer, der passer til deres deres personlige behov og budget.
  Virksomhedens ansatte er hverken forsikringsrådgivere eller forsikringsmæglere, men derimod kontaktformidlere mellem forbrugere og forsikringsselskaber.

  Produkter og Services hos Find Forsikring

  Find Forsikrig er en formidlingsside mellem forbrugere og forsikringsselskalber og tilbyder derfor en hjemmeside, der fungerer som platform til at facilitere denne kontakt mellem parterne. På hjemmesiden kan man indhente tilbud på forskellige former for forsikringer i Danmark, såsom husforsikring, indboforsikring, dyreforsikring,rejseforsikring, livsforsikring samt mange andre. Man kan indhente tilbud ved at vælge de forsikringer, man ønsker at modtage tilbud på, og derefter udfylde den online formular, man kan tilgå via virksomhedens hjemmeside. Herefter bliver forespørgslen sendt afsted til de forskellige forsikringsselskaber, der samarbejder med Find Forsikring, og som potentielt kan opfylde de indtastede krav. Det vil derefter være de forskellige forsikringsselskaber, der individuelt vil tage kontakt til forbrugeren og personligt overlevere deres tilbud på de ønskede forsikringstyper. I de fleste tilfælde vil forsikringsselskaberne forsøge at tage kontakt telefonisk og derefter via e-mail. Man er som forbruger ikke forpligtet til, at tage imod de tilbud man bliver tilsendt og tjenesten hos Find Forsikring er gratis at benytte for alle forbrugere, der ønsker at indhente tilbud på forsikringer.

  Komplimenter, Klager og Tips til Find Forsikring

  Har du fundet din indboforsikring eller ulykkesforsikring gennem Find Forsikring? Har du haft kontakt til virksomhedens kundeservice? Var det hurtigt, nemt, og overskueligt at benytte deres service og endte du med at blive tilbudt både en god pris og en fair forsikring? Hjælp andre danske forbrugere med at beslutte, hvorvidt de skal benytte Find Forsikring til at indhente tilbud på de forskellige forsikringer de står og skal bruge, ved at skrive en kundeanmeldelse her på siden.

  Find Forsikring
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Find Forsikring

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Find Forsikring et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Find Forsikring I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Find Forsikring?

  Find Forsikring er for hovedparten aktiv I Forsikring, mere specifikt med Bilforsikring, Rejseforsikring, Sundhedsforsikring, Indboforsikring

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Find Forsikring gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.