DanskeAnmeldelser
  Firmaer (4)

  Hjem

  Er indbo og hjemmeforsikring obligatorisk, når du køber eller lejer et hus eller en lejlighed? Er indboforsikring en obligatorisk betingelse for at få et realkreditlån, eller har du andre muligheder? Hvilke indbo og hjemmeforsikringsselskab er det billigste eller bedste, og hvilke indboforsikringer dækker bedst? Disse er emner som alle boligejere eller lejere beskæftiger sig med. Stol ikke på charmerende marketing skrevet på selskabernes hjemmesider, læs anmeldelser og udtalelser skrevet af forbrugere. Vi har lavet en oversigt over alle de selskaber, der tilbyder indboforsikring. Lad os vide, hvad din egen erfaring er!

  Mere info om Hjem firmaer

  En indbo forsikring er en forsikring, der dækker dine ejendele i boligen, men oftest også omfatter husstandens cykler og haveudstyr. Forsikringen kan tegnes med et større eller mindre beløb som udgangspunkt, det er vigtigt at vide, hvor meget indbo man har inden man tegner sin forsikring, dette er ikke en forsikring der er lovpligtig, men den er god at have når uheldet er ude. Din bolig og dit hjem er din base og det bør vi tage alvorligt og passe på, hvem har råd til at købe nyt indbo eller TV hvis uheldet er ude og du har indbrud? Indbo forsikringen inkluderer normalt også en ansvarsforsikring, der dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre, deres ting eller dyr. Det gælder også husstandens børn, forestil dig junior på legestativet kommer til at gynge i et andet barn, eller kører ind i naboens bil på cykel. Denne forsikring er ikke lovpligtig men den er absolut anbefaleles værdig, du bør altid være dækket godt her.

  Dækning indboforsikringer
  Som tidligere nævnt dækker indboforsikringen skader på dine ting, der ikke er fast i dit hus. Men hvilken slags skade er dækket, hvis du har tegnet denne forsikring? Hvis du har en indboforsikring til at beskytte indholdet af dit hus mod skader, vil dit forsikringsselskab typisk betale i disse tilfælde:

  • Skader ved brand
  • Beskadigelse af vand, for eksempel en lækage
  • Skader ved lynnedslag
  • Skader ved eksplosion, men eksempel, hvis din Gasovn eksploderer
  • Beskadigelse af indbrud
  • Skader i tilfælde af et voldeligt røveri
  • Skader ved en storm med vindkraft 7 eller derover.
  • Beskadigelse ved brænding eller smeltning

  I tilfælde af forsæt, egen fejl eller forsinket vedligeholdelse, der forårsager en lækage vil skaden ikke være dækket af forsikringsselskabet.

  Derfor skal du vælge en indboforsikring
  Hvis du tager et godt kig rundt på dine ejendele, vil du finde ud af, at du har flere værdifulde ting, end du tror. Hvis du ikke tegner en indboforsikring og uheldet er ude, du oplever; en brand, en vandskade, lynet slår ned, et indbrud eller en voldsom storm, og nogle af dine ejendele bliver skadet, så du bliver nødt til at betale for dine ting selv. Måske bliver du nødt til at betale reparationerne af din dyre klaver, eller du må ud og betale en ny tv fordi dit gamle er gået i stykker efter en vandskade. Hvis du har en indbo forsikring har du forsikringsselskabet i ryggen og de hjælper dig med regningen.

  Her på siden har vi samlet en oversigt over selskaber, der dækker dit indbo. Du kan læse andres erfaringer og dele dine egne. DanskeAnmeldelser hjælper dig med at finde den helt rigtige forsikring og det bedste selskab første gang. Har du allerede erfaringer med selskaber eller forsikringer så del gerne her, både de positive og de mindre heldige.

  Har du kat? Hvis du har, ved du sikkert, at der altid er en chance af, at lille-mis bliver syg, har brug for medicin eller en operation, eller at komme ud for en ulykke. Og du ved også, at dyrlægebehandling kan ret dyrt. Derfor er det klogt at tegne en katte forsikring. Hvad er den bedste forsikringspolice for din hund? Selvfølgelig kan du finde den billigste ved at sammenligne forskellige forsikringsselskaber, men billigste police er det nu også den bedste? Vi har lavet et overblik over alle forsikringsselskaber, der tilbyder en police for hunde. Læs anmeldelser fra andre hundeejere, hvad er dækket i tilfælde af sygdom eller kirurgi? Vær forberedt træf den rigtige afgørelse, det er trods alt din elskede hund eller kat det handler om, læs anmeldelser på denne side og hjælp andre, skriv dine oplevelser her.

  Din søn spiller fodbold med naboens søn og så er uheldet ud og bolden går lige gennem køkkenvinduet. En sådan ulykke kan få dig i økonomiske problemer. Du vil gerne vide hvilket forsikringsselskab der dækker disse skader? Dækker forsikringspolicen også skader på dit vindue, hvis uheldet er ude når det stormer eller hagler? Og hvordan håndterer forsikringsselskabet skader på din bil? Det er svære men vigtige, spørgsmål at stille sig selv inden du tegner en glas forsikring Politik. Læs derfor anmeldelser og meninger fra andre, der allerede har erfaring med et bestemt forsikringsselskab og dets kundeservice.