JeresTryghed

Alle anmeldelser

JeresTryghed

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ekta

Ekta

0 anmeldelser

Uheld og uhensigtsmæssige hændelser er en del af livet som man ikke kan styre og derfor er forsikringstyper såsom indboforsikring...

Logo Hedvig

Hedvig

0 anmeldelser

Hedvig er et digitalt forsikringsselskab, der giver dig adgang til nem skadesanmeldelse og øjeblikkelig hjælp fra dit personlige servi...

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 anmeldelser

Online data og ens privatliv kan være vigtigt at beskytte. Men findes der en løsning der kan gøre dette online? Hvis løs...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

JeresTryghed

Forsikringsverdenen er en jungle, og den er slet ikke til at finde hverken hoved eller hale i. Der er mange firmaer, som alle kæmper om din gunst, og som prøver at kapre kunderne og fortælle dem, at deres firma er bedst og kun har kundernes bedste i tankerne. JeresTryghed er dem, som sikrer, I kommer godt igennem alle faser af jagten på en god forsikring. De hjælper jer med at finde den rigtige forsikring, og de er gode til at vise vejen for den enkelte kunde, så alle får det produkt og den dækning, som de gerne vil have - og det uden at det kommer til at koste forbrugeren en formue. Det kan også være den alarm, som passer jer bedst, som de hjælper med at finde, for det er en ekstryk tryghed i hverdagen.

Om JeresTryghed
JeresTryghed er firmaet, som gerne vil sikre, at danskerne og deres ejendom er sikret på den bedste måde, og uden de kommer til at miste deres opsparing. JeresTryghed tilbyder en vej gennem JeresTryghed og en løsning, som passer ind til netop dine JeresTryghed, og det er måske også i kombination med en alarm. En, som kan være med til at give dig en lavere præmie. Det er kun spekulation, men de fleste i dag har en alarm, og det er nu meget rart med den ekstra sikkerhed, når man ikke selv er hjemme, for der er mange indbrud, og det bedste man kan gøre er at sikre sig selv med både livrem og seler. Det er hvad JeresTryghed står for på alle områder.

Services hos JeresTryghed
Hos JeresTryghed får du tilbud om tryghed. De tilbyder dig nemlig forsikringer på en hurtig, let og overskuelig måde, og de tilbyder dig samtidig også muligheden for at sikre dit hjem og dine ejendele på en mere fysisk måde, nemlig ved at give dig et tilbud på en alarm. Noget som mange er begyndt at tage til sig, specielt efter bankerne er blevet pengeløse, og der er dem, som tyer til hjemmerøverier for at skaffe penge og værdier. JeresTryghed tilbyder også at hjælpe dig med IT-sikkerhed, så for et mindre firma er det den komplette løsning.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i JeresTryghed med enten en klage eller en forespørgsel, så er det faktisk ganske let, for på den meget overskuelige hjemmeside finder du let alle de oplysninger, du skal bruge. Du kan ringe eller skrive til dem på mail, og du vil hurtigt få svar. Telefonen er selvfølgelig den hurtigste måde, men den service, du får, er den samme, lige meget hvad det er, du henvender dig med. Der skelnes ikke mellem klager og henvendelser.

Bedømmelse af JeresTryghed
Når du leder efter et firma, du gerne vil handle med, så tjekker du nok som os andre internettet og de hjemmesider, som bedømmer firmaerne. Nu er der så kommet en ny side. Denne side tillader dig at skrive en mere nuanceret og konstruktiv bedømmelse. En type bedømmelse, som mange andre gerne vil læne sig op af, når de vælger det firma, de vil handle med, og hvor firmaerne kan bruge dem til at blive bedre, hvis de vil lytte til deres kunder.