Kaspersky

Alle anmeldelser

Kaspersky

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Hedvig

Hedvig

0 anmeldelser

Hedvig er et digitalt forsikringsselskab, der giver dig adgang til nem skadesanmeldelse og øjeblikkelig hjælp fra dit personlige servi...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Undo

Undo

4 anmeldelser

Vi bruger alle de ydelser, som Undo tilbyder. Forsikringer, men det er en jungle, og det er de færreste af os, som egentlig forstår, hv...

Kaspersky

Online data og ens privatliv kan være vigtigt at beskytte. Men findes der en løsning der kan gøre dette online? Hvis løsningen skal være tilgængelig på dine enheder, så kan det være svært at finde den rette beskyttelsesmetode. Men dette er formålet med Kaspersky.

 

Om Kaspersky
Siden Kaspersky blev stiftet i 1997, har Kaspersky haft fokus på cybersikkerhed. Kaspersky har vundet mange anerkendte priser for deres cybersikkerhedsløsninger. Med virksomhed i 200 lande og territorier, er der 3300 specialister der beskæftiger sig med Kaspersky. Kaspersky arbejder også sammen med globale IT-sikkerhedsleverandører, internationale organisationer og nationale myndigheder over hele verdenen. Dette er også hvad der har gjort Kaspersky, til verdens største privatejet cybersikkerhed leverandør. Der kan læses meget mere om Kaspersky på deres hjemmeside. Der har du muligheden for at læse om hvem de er, hvordan de bekæmper cybertrusler, hvem der har testet Kaspersky, lovgivning i forhold til GDPR og en helt masse andet.

 

Produkter og tjenester
Uanset om du har brug for sikkerhed som privatperson, som en mindre virkersomhed, eller måske endda som en større virksomhed, så har Kaspersky en løsning til dig. Hvis du leder efter en gratis anti-virus til at gøre din computer mere sikker, så har Kaspersky dette til rådighed. Hvis du har brug for noget mere specifikt, så har du her flere muligheder. En bedre anti-virus til computeren? Så er dette muligt at købe. Har du brug for at beskytte din Android telefon mere? Så kan du også få Kaspersky anti-virus til telefonen. Hvis du i stedet for har brug sikkerhed når det kommer til internettet, så er der også løsninger til dette. Hvis du gerne vil have en løsning for alt med sikkerhed, så kan du også købe dette på deres hjemmeside. Ofte så koster Kaspersky løsningerne penge, men du kan være heldig med at der måske er tilbud på nogle af deres løsninger.

 

Kunderservice og klager
Hvis du har brug for hjælp til dit Kaspersky produkt eller gerne vil stille spørgsmål, så kan du gøre dette på deres support side. Her kan du læse en guide for alle instruktioner, du kan også se en side med tidligere problemer, hvor du måske har mulighed for at finde svar på det du mangler. Udover dette så har Kaspersky også en side, til ofte stillede spørgsmål. Hvis disse muligheder ikke er nyttige, så er det også muligt at stille spørgsmål eller søge efter spørgsmål på deres forum. Her kan du komme i kontakt med andre Kaspersky brugere, der måske har haft de samme problemer. Hvis disse forskellige løsninger ikke virker, så kan du nederst på deres support side også sende en mail eller ringe til deres support. Det er også muligt at chatte med deres support.

 

Anmeldelse
Hvis du har brugt nogle af Kasperskys løsninger, så kan du skrive en anmeldelse om løsningen på denne side. Din anmeldelse er offentlig så andre folk kan se hvordan din erfaring har været. Dette kan hjælpe folk der overvejer om de vil bruge Kaspersky, med at blive fast på deres beslutning. Du kan også læse de andre anmeldelser der er her på siden, hvis der er nogen der har haft den samme oplevelse som du har haft.