Simplesurance

Alle anmeldelser

Simplesurance

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 anmeldelser

Online data og ens privatliv kan være vigtigt at beskytte. Men findes der en løsning der kan gøre dette online? Hvis løs...

Logo Hedvig

Hedvig

0 anmeldelser

Hedvig er et digitalt forsikringsselskab, der giver dig adgang til nem skadesanmeldelse og øjeblikkelig hjælp fra dit personlige servi...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Simplesurance

Vi bruger alle forsikringer i vores hverdag, og uden dem, så ville vi tit være på herrens mark, men det er også en jungle, som man bevæger sig ind i, når man leder efter et sted at forsikre alle de moderne remedier, som vi ikke kan undvære som mobil, tablet, bærbar computer eller anden elektronik. Hos Simplesurance er det gjort enkelt, og det hele sker online, så det er billigt og hurtigt at få tingene gjort, så det kommer til at passe ind med alt det andet, der skal ske i en hektisk hverdag. Væk er alle de bøvlede møder og alt det andet, som gør det så besværligt. Det hele sker hurtigt og passer fint ind i den hektiske hverdag.

Om Simplesurance
Simplesurance er altid klar med en forsikring til dig, for de har nemlig et mål: De vil være den bedste til at forsikre alle dine elektroniske hjælpemidler, inkl. hårde hvidevarer med mere online, og de går ikke på kompromis med kvaliteten. Simplesurance har med deres produktportefølje fundet et lille område, hvor de kan være med, hvor de nu har spredt sig til hele verden, og nu også i lille Danmark. At de er over store dele af verden betyder også, at du er dækket over hele verden, så det er nu helt sikkert at tage din elektronik med ud og rejse.

Services hos Simplesurance
Hos Simplesurance får du selvfølgelig forsikringer, men det er ikke forsikringer, som vi kender det fra den klassiske verden, nej det er din elektronik, som de forsikrer, og de gør det online, så du skal slet ikke aftale møder eller andet. Det hele sker hurtigt, og du er dækket med det samme og til en god pris. Simplesurance giver dig tryghed for, at du ikke kommer til at stå uden køleskab eller vaskemaskine, for de dækker det, som er uundværligt for de fleste af os. De giver også rådgivning og vejledning, så det hele sker uden problemer.

Klager og kundeservice
Hvis du har spørgsmål eller vil klage over noget hos Simplesurance, så skal du have fat i deres kundeservice, og det er heldigvis ganske let, for på deres hjemmeside finder du de telefonnumre og de mailadresser, som skal bruges for at få fat i dem. Om det er en klage eller en forespørgsel, som du henvender dig med, er ligegyldigt, for det er samme gode behandling, som du får, og det er samme gode behandling, du skal have af kompetent personale, som ved, at man samler på glade kunder.

Bedømmelse af Simplesurance
Når du skal finde din forsikring, så er det ofte på nettet, du finder oplysninger, og det er også det, som giver kunder når der er gode bedømmelser. Der er nu en mulighed på en helt ny hjemmeside, at du være en af dem, som giver din mening til kende og sikrer, at andre også finder de bedste firmaer derude. Det er en hjemmeside, som giver dig en mulighed for at give en konstruktiv feedback, som på sigt giver andre potentielle kunder og firmaer et billede af den service og de produkter, du har købt.