DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gymnordic

  Kosttilskud til din træning - online, bestil nemt og enkelt få leveret til døren.

  Om Gymnordic.com

  En Europæisk baseret virksomhed, der sender i Hele Europa. Sitet er Dansk. Virksomheden er registeret i Polen siden 2017 og har et aktieselskab med begrænsning. Virksomheden lægger stor vægt på loyalitet over for kunderne og at opbygge et godt grundlag for tillid. Det er eksperter der udvælger produkterne og kun det bedste slipper gennem nåleøjet og bliver solgt på denne side.

  GymNordic Præsentations video

  Produkter og Services fra Gymnordic.com

  Her finder du alt rundt om din Træning. Vi bruger timer og atter timer i træningslokalet, der findes heldigvis hjælpe at hente, hvis man sørger for at kosten og de tilskud man tager er optimeret i forhold til den træning man udover. Her er Gymnordic din hjælp i junglen. Hele siden er på dansk og du finder artikler, der hjælper dig til at finde præcis de produkter du har brug for, måske har du slet ikke tænkt over, hvor stor forskel et ekstra protein tilskud kan gøre. Du finder produkter der fokuserer på din muskelmasse og produkter der er mere målettet mod en fedtreducering. Kvinder, mænd, unge, ældre vi har forskllige behov, find præcis det produkt, der kan gøre din træning mere effektiv. Lad dig ikke nøje med mindre. Find produkter til, vægtøgning, vægttab, målrettet kvinder, aminosyrer, keatin, slankepiller og slankepulver, find måltidserstatininger, barer og snacks, find drikkepulver, madvarer. Men du kan også finde dit næste sportstøj på siden, her i denne kategor finder du et flot udvalg i Sportstasker, Træningstøj Til Mænd, Træningstøj Til Kvinder, Shakere & Drikkedunke, Lotion & Tanning. Find din næste hoodie eller t-shirt, køb nye træningsbukser eller tights, find dig en drikkedunk der passer netop til dit behov og få en god kvaitets tanning så du ser dejlig brun ud næste gang du besøger træningslokalet eller går i byen. En side hvor alt er samlet og det er nemt at shoppe. Du opretter en profil, alt er på dansk, du klikker dig let og enkelt gennem de logisk opbyggede kategorier og finder det du skal bruge med nogle få museklik. Herefter er det bare at gå til betalingsmodulet og indtaste dine oplysninger, du betaler naturligvis med alle de tilgængelige betalingskort og måder, KLARNA, VISA, PAYPAL, Dankort, og så videre. Når du har sendt din ordre går der ikke mange dage før posten ringer på døren med pakken og alle produkter du har brug for.


  GymNordic er en seriøs virksomhed, der lever op til WADAs retningslinier om anti-doping. GymNordic har helt transparente principper vedrørende doping - det er bestemt ikke noget man støtter. Derfor sælger de ingen produkter, der indeholder midler, der er blevet forbudt af WADA - de har 100% valgt at følge WADA’s retningslinjer . Gymnordic har sendt mere end 500.000 ordrer, fører over hundrede forskellige varemærker, mere end 5000 produkter og det absolut største udvalg i Europa i Sportstilskud og produkter, går du ikke galt her.

  Kundeservice og klager.

  Gymnordic har et dansk telefonnummer du kan ringe til hvis du har spørgsmål eller behøver hjælpe. De lover dig 30 dages returret og du kan finde alt rund om hvordan du kontakter dem her

  Anmeldelse af GymNordic´s service og produkter

  Er du kunde hos Gymnordic hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  Gymnordic
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Gymnordic

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Gymnordic et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Gymnordic I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Gymnordic?

  Gymnordic er for hovedparten aktiv I Kost & Sundhed, mere specifikt med Mode, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Kostråd, Slankesider, Vitaminer & Tilskud, Fitness

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gymnordic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.