DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Immu52HD

  Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til deres egen krop og sundhed. Den øgede digitalisering af samfundet har medført, at forbrugere nu har adgang til information i højere grad end nogensinde før, og specielt indenfor lægevidenskab og kosttilskud, kan man finde et væld af informationer og produkter online. Det er derfor især vigtigt ved kapsler, tabletter og andre tilskud man indtager, at man som forbruger undersøger grundigt, hvad der er i produkterne og hvordan de virker, før man bestiller som og begynder at spise dem. Mange forbrugere føler sig mere sikre ved denne type produkter, efter at have læst anmeldelser fra andre kunder, der allerede har prøvet produkterne, og derved kan verificere om de virker, eller advare omkring eventuelle bivirkninger. På denne side kan du læse mere omkring netbutikken Immu52HD i form af kundeanmeldelser fra andre forbrugere, der har gjort deres egne erfaringer med denne virksomhed.

  Om Immu52HD

  Dette er en netbutik med kontor i Miami, USA, hvor deres registrerede virksomhedsadresse kan findes. Virksomehden opererer en netbutik, hvorigennem de sælger deres kosttilskud indeholdende en række kendte vitaminer og mineraler, til forbrugere i hele verden. Produkterne fremstilles i USA, i fabrikker der er certificerede af både FDA og GMP, og alle deres kapsler er 100% naturlige.

  De Dansker Hyrder - Hey Kost

  Produkter og Services hos Immu52HD

  Virksomheden tilbyder kosttilskud via deres netbutik, som man bestiller alt efter hvor mange dage man ønsker at bestille tabletter til ad gangen: 30 dage, 90 dage eller 180 dage.
  Immu52HD har udviklet deres kosttilskud, som de kalder Advanced Immunity, hvilket er et supplement der angiveligt hjælper kroppens immunsystem og tarmflora. Produktet indeholder en kombination af blandt andet hvidløgsekstrakt, gurkemeje, ginseng, samt forskellige vitaminer og mineraler. Virksomheden siger selv, at Advanced Immunity er et produkt til styrkelse af kroppens immunitet, samt mavens naturlige bakterieflora. Ifølge Immu52HD kan alle tage dette supplement, da det skulle virke på generelle gener som stress og bakterieinfektioner.
  Produktet kan kun bestilles via forhandlerens egen hjemmeside, og der er i øjeblikket ingen apoteker eller butikker der forhandler Advanced Immunity. Bestiller man fra deres hjemmeside, betaler man prisen angivet i USD, og man har følgende betalingsmuligheder: Visa, Mastercard, Amex eller JCB.
  Forsendelse sker via enten FedEx eller UPS, og tager normalt 8-15 arbejdsdage for internationale leverancer. Ønsker man at returnere produkterne har man 14 dages returret, og man henvender sig til forhandleren via email, for at arrangere returneringen, som man i øvrigt selv betaler for.

  Komplimenter, Klager og Tips til Immu52HD

  Tager du dagligt Advanced Immunity tabletter fra Immu52HD, eller er du tidligere bruger af deres produkter? Bestilte du selv fra deres hjemmeside? Kan du verificere, at deres produkter virker som beskrevet, oplevede du en forskel i dit helbred, var leveringen af produkterne som beskrevet på hjemmesiden og modtog du tabletterne da du skulle bruge dem? Blot et par linjer omkring din kundeoplevelse med denne virksomhed, kan hjælpe andre kunder med at beslutte, om produkter fra Immu52HD er pengene værd og om Advanced Immunity kan have en positiv effekt på deres overordnede helbred.

  Immu52HD
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Immu52HD

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Immu52HD et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Immu52HD I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Immu52HD?

  Immu52HD er for hovedparten aktiv I Kost & Sundhed, mere specifikt med Vitaminer & Tilskud

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Immu52HD gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.