DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Raunsborg

  Raunsborg har ladet sig inspirere af de gamle, kloge konders viden. Fra de tider, hvor der blev sanket urter og planter i naturen, og hvor de blev omsat til pleje af hud og krop. Det er ikke en helt tabt viden, og det er planter, der gror lige udenfor vores dør, og som samtidig passer til hudtyperne her mod nord.

  Om Raunsborg

  Forskning og moderne videnskab møder den gamle viden om nordens planter hos Raunsborg, og det giver en serie med hudplejeprodukter, der er velegnet til nordisk hud, der kan være følsom overfor vind og vejr - særligt i den kolde tid på året.
  Der er udviklet tre serier af Raunsborg. Der er en, der er inspireret af norden, en serie til mænd og en til følsom hud. Den sidste er uden parfume, og den kan derfor anvendes af alle, også af børn, der kan have brug for mere sensitive produkter. Du kan også finde mange spændende produkter i gaveindpakninger. Så er der altid til en værtindegave, en fødselsdagsgave eller bare til lidt ekstra luksus til dig selv, for det må man bestemt gerne gøre.

  Services hos Raunsborg

  Services er helt i top hos Raunsborg. Du kan bestille alle produkter - i forskellige størrelser - direkte på deres hjemmeside, ligesom du kan læse om dem alle sammen. I deres FAQ og gennem deres kundeservice kan du stille spørgsmål om de forskellige varer de fører, så du kan finde det, der passer til din hudtype og til resten af familiens. Raunsborg har desuden deres egen blog på deres hjemmeside, hvor du kan læse indlæg om det, der rør sig hos denne virksomhed.
  Der er direkte adgang til deres kontrolrapport - det som det fleste af os kender som smiley-ordningen. Det er endnu en sikkerhed for, at kvaliteten er, som den skal være. Din betaling er på samme måde lige så sikker med mange betalingsmuligheder, hvor der vil være mindst en, der også passer dig.

  Kundeservice og klager

  Dine bestilte varer vil blive leveret indenfor få dage som pakkepost, så du ikke skal vente længe på enten noget nyt eller det, du er ved at løbe tør for. Når du bestiller vil du modtage din faktura som e-mail, så du kan være sikker på, din odre er modtaget og behandlet.
  Fortryder du dit køb kan du returnere dine varer, og Raunsborg har gjort det nemt for dig ved at lave en standardformular på deres hjemmeside, som du kan bruge, hvis der er noget, der ikke er faldet i din smag. Men de strækker sig endnu længere med en fyldig vejledning om dine videre muligheder for klageadgang, såfremt der skulle opstå en tvist mellem dig som kunde og dem som forretning.

  Anmeldelse af Raunsborg

  Er du blandt dem, der har handlet produkter på Raunsborgs hjemmeside? Hvis ja kan du skrive din egen anmeldelse af firmaet her, hvor du både kan fortælle om dine oplevelser med deres varer, men også om deres service; levering, kontakt med deres kundeservice, deres hjemmeside og deres blog. Ved at dele dine oplevelser, kan andre få glæde af det ved deres køb.

  Raunsborg
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Raunsborg

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Raunsborg et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Raunsborg I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Raunsborg?

  Raunsborg er for hovedparten aktiv I Kost & Sundhed, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Raunsborg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.