Carflexi.com

Alle anmeldelser

Carflexi.com

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kronelån

Kronelån

0 anmeldelser

Det er tit, vi har stået i en situation, hvor vi har måttet låne lidt for at kunne lande på benene, og det er heldigvis de ...

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 anmeldelser

Online data og ens privatliv kan være vigtigt at beskytte. Men findes der en løsning der kan gøre dette online? Hvis løs...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Carflexi.com

Find den bedste billeje ligemet hvor i verden du rejser, Carflexi sammenligner priserne og giver dig et hurtigt overblik over de bedste priser. Spar op til 53% på din næste billeje.

Om Carflexi.com
Firmaet er et Schweizisk baseret  mæglerbureau, der i mange år har operereret inden for turisme og tilbyder flere biludlejningsløsninger over hele verden. Firmaet er beliggende i Zuger et privatejet firma med mellem 11 og 50 medarbejdere. Filosofien er at sikre kunderne den bedste lejepris på biler ligemeget hvor du rejser i verden. Carflexi er del af EMMANKO AG en af verdens førende virksomheder for biludlejning. 

Siden findes ikke på dansk men af nordiske sprog kan du vælge svensk eller naviger sitet på engelsk eller tysk måske. Du kan vælge at se prisen i Danske Kroner eller den lokale valuta f.eks. på den måde har du et nemt overblik der passer til dit budget. Find gode €‹€‹tilbud til billig biludlejning både daglig ugentlig og langtidsleje på CarFlexi.com. Find de billigste priser online for din fremtidige biludlejning i 4 hurtige og super enkle trin. Book nu til de lavest mulige priser, og se, hvor meget du virkelig kan spare!

Carflexi.com tilbyder udlejning af biler, vælg mellem 45.000 udlejningsstationer fordelt i hele verden.  find online din pris og find samtidig den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og forventninger.
Carflexi samarbejder med flere hundrede små og store udlejningsselskaber også lokale. De største og mest kendte er naturligvis også blandt udbydere af biler på stitet find f.eks. Alamo, AVIS, Budget , Enterprise, Europcar, Hertz og SIXT bare for at nævne nogen af dem du måske bedst kender hjemmefra Danmark. 
Når vi rejser vil vi naturligvis gerne have så meget for vores rejsebudget som muligt 51% af Carflexis kunder har sparet mere end 53% på deres nyeste biludlejning. Du får Topbiler - Topmærker - Topservice. CarlFlexi vurderer konstant deres leverandører baseret på brugernes score. Du kan booke online eller per telefon. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage de bedste tilbud i din indbakke og se din booking online for bedre overblik. Simpelt, flexibelt og nemt og så sparer du tilmed penge. 

Når du har booket din bil betaler du nemt med de almindelige accepterede Kreditkort (f.eks. American Express, VISA o.s.v), med dit debit kort eller med Paypal

Biludlejning er en jungel, med Carflexi.com får du et nemt overblik over alle dine muligheder, eller lad dig inspirere til din næste rejse med bil.

Kundeservice og klager
Carflexi står til rådighed med service ligemeget om det er før, under eller efter rejsen, på det lokale sted hvor du har lejet bil vil det selskab du lejer gennem normalt yde service i forhold til bilen og udlejningen, men opstår der nogle spørgsmål kan du altid henvende dig til Carflexi du finder mere information her

Anmeldelse af Carlflexi.com service og produkter
Er du kunde eller har du lejet bil gennem Carflexi.com hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.