DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Carflexi.com

  Find den bedste billeje ligemet hvor i verden du rejser, Carflexi sammenligner priserne og giver dig et hurtigt overblik over de bedste priser. Spar op til 53% på din næste billeje.

  Om Carflexi.com

  Firmaet er et Schweizisk baseret mæglerbureau, der i mange år har operereret inden for turisme og tilbyder flere biludlejningsløsninger over hele verden. Firmaet er beliggende i Zuger et privatejet firma med mellem 11 og 50 medarbejdere. Filosofien er at sikre kunderne den bedste lejepris på biler ligemeget hvor du rejser i verden. Carflexi er del af EMMANKO AG en af verdens førende virksomheder for biludlejning.

  Siden findes ikke på dansk men af nordiske sprog kan du vælge svensk eller naviger sitet på engelsk eller tysk måske. Du kan vælge at se prisen i Danske Kroner eller den lokale valuta f.eks. på den måde har du et nemt overblik der passer til dit budget. Find gode €‹€‹tilbud til billig biludlejning både daglig ugentlig og langtidsleje på CarFlexi.com. Find de billigste priser online for din fremtidige biludlejning i 4 hurtige og super enkle trin. Book nu til de lavest mulige priser, og se, hvor meget du virkelig kan spare!

  Carflexi.com tilbyder udlejning af biler, vælg mellem 45.000 udlejningsstationer fordelt i hele verden. find online din pris og find samtidig den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og forventninger.
  Carflexi samarbejder med flere hundrede små og store udlejningsselskaber også lokale. De største og mest kendte er naturligvis også blandt udbydere af biler på stitet find f.eks. Alamo, AVIS, Budget , Enterprise, Europcar, Hertz og SIXT bare for at nævne nogen af dem du måske bedst kender hjemmefra Danmark.
  Når vi rejser vil vi naturligvis gerne have så meget for vores rejsebudget som muligt 51% af Carflexis kunder har sparet mere end 53% på deres nyeste biludlejning. Du får Topbiler - Topmærker - Topservice. CarlFlexi vurderer konstant deres leverandører baseret på brugernes score. Du kan booke online eller per telefon. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage de bedste tilbud i din indbakke og se din booking online for bedre overblik. Simpelt, flexibelt og nemt og så sparer du tilmed penge.

  Når du har booket din bil betaler du nemt med de almindelige accepterede Kreditkort (f.eks. American Express, VISA o.s.v), med dit debit kort eller med Paypal.


  Biludlejning er en jungel, med Carflexi.com får du et nemt overblik over alle dine muligheder, eller lad dig inspirere til din næste rejse med bil.

  Hvorfor ikke leje en spændede bil og prøve en af verdens smukkeste køreture, her ser du et eksempel

  Kundeservice og klager

  Carflexi står til rådighed med service ligemeget om det er før, under eller efter rejsen, på det lokale sted hvor du har lejet bil vil det selskab du lejer gennem normalt yde service i forhold til bilen og udlejningen, men opstår der nogle spørgsmål kan du altid henvende dig til Carflexi du finder mere information her

  Anmeldelse af Carlflexi.com service og produkter

  Er du kunde eller har du lejet bil gennem Carflexi.com hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  Carflexi.com
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Carflexi.com

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Carflexi.com et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Carflexi.com I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Carflexi.com?

  Carflexi.com er for hovedparten aktiv I Autoservices, mere specifikt med Bilforsikring, Billeje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carflexi.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.