DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Daekekspert.dk

  Som navnet angiver, så er det hos daekekspert.dk du finder alle dine dæk til både bil og motorcykel, men de er meget mere end bare et dækfirma, de sikrer nemlig ved hjælp af samarbejdspartnere over hele landet, at du hurtigt og meget let kan få dine dæk afbalanceret og monteret, og skal du have nogle nye fælge eller hele dæk, så er det også noget, som de klarer så hurtigt, som du er fremme - næsten. Daekekspert.dk har fundet en niche, hvor de mindst to gange om året ser de fleste bilejere, for vi skifter jo alle mellem vinter- og sommerdæk, de står klar hver gang med det, vi skal bruge, og skal der nye sutter på motorcyklen, så er der også en god mulighed at få det hos dem.

  Om daekekspert.dk

  Daekekspert.dk er startet i 1989 og er to dækforhandlere og montører i Tyskland, som slog sig sammen og fik skabt en verdensomspændende service. Firmaet har ikke selv nogle værksteder, hvor de skifter dæk og fælge, men de har samarbejdspartnere, som er så kompetente, som de kan blive, til netop det, så det er ikke svært at finde en, som kan hjælpe dig, når du først har bestilt dækkene hos daekekspert.dk. Med mere end 2.500 samarbejdspartnere i Tyskland og over 2.300 i andre lande, så kommer det hele til at gå som en leg, når du skal finde en, når du skal have nye dæk eller fælge til bil eller motorcykel.

  Services hos daekekspert.dk

  Hos daekekspert.dk kan du være sikker på, at du kan få alle de typer af dæk, der findes, for der er til alle typer af biler og motorcykler. Ja ikke kun dem, som kører på vejen, men er du til væddeløb på lukkede baner, så kan du også finde hjul og fælge hos daekekspert.dk. De giver også gode råd til hvilke dæk, der vil passe bedst, og som egner sig til der, hvor du bor, for der er forskel på, om du kører i en dansk vinter, eller du kører i bjergene i Tyskland med masser af sne om vinteren.

  Klager og kundeservice

  Hvs du vil have fat i daekekspert.dk, så er der mange muligheder, der er blandt andet en servicetelefon, som du kan ringe til indenfor et givent tidsrum og mail, som du let og hurtigt finder på deres hjemmeside. Lige meget om det er en klage eller en forespørgsel, som du henvender dig med til daekekspert.dk, så er det samme gode behandling, du får, og de bestræber sig på altid at give dig som kunde det bedste, der er muligt.

  Anmeldelse af daekekspert.dk

  Der er kommet mange sider i de senere år, som giver dig en god mulighed for at give forskellige firmaer karakter eller bedømme dem, men nu er der kommet en, som tager det til et lidt højere niveau. På den nye hjemmeside får du muligheden for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget, som mange spørger efter, og hvor du har mulighed for bedømme firmaerne på en måde, så andre gerne læner sig op af det, du har skrevet, og firmaerne måske selv endda kan bruge det til at forbedre servicen og deres produkter.

  Daekekspert.dk
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Daekekspert.dk

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Daekekspert.dk et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Daekekspert.dk I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Daekekspert.dk?

  Daekekspert.dk er for hovedparten aktiv I Autoservices, mere specifikt med Andre Autoservices

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Daekekspert.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.