Infobus

Alle anmeldelser

Infobus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bildeleshop

Bildeleshop

0 anmeldelser

Netbutikker er en nem og bekvem måde at handle på og langt de fleste mennesker benytter ugentligt forskellige online services til besti...

Logo Hørebil

Hørebil

0 anmeldelser

Høretestprocessen er enkel og tilgængelig for alle. Hos Hørebil tror de på, at en god og sund hørelse bidrage...

Logo Winparts

Winparts

0 anmeldelser

Winparts Autoteile ligger i det nordlige Holland. Winneweer, i provinsen Groningen, for at være præcis. Det er der, navnet kommer fra: ...

Logo TheCharger

TheCharger

0 anmeldelser

Hos TheCharger.dk tror de på den grønne omstilling og ved, at el- og hybridbiler har en fremtid. De hjælper den fremtid på...

Infobus

I forbindelse med rejser, pendling og anden ruteplanlægning kan man hurtigt komme ud i en situation, hvor man har adskillige e-mails med rejseinformation, e-billetter, fysiske dokumenter med kort og ruter, samt meget andet man skal holde styr på - selv for en kort tur. I den forbindelse er der nu en lang række forskellige services, apps og platforme, der både lover at optimere denne oplevelse og holde alle dokumenter og informationer samlet på et sted, samt prisbesparelser og ligenende. Infobus er en af disse virksomheder. De retter sig især mod andre virksomheder og privatpersoner indenfor segmentet for busrejser og tilhørende industri. Som ved alle andre online services fra udenlandske (og indenlandske) forhandlere, anbefales det altid, at man undersøger deres produkter og services på forhånd, for at sikre sig, at de leverer hvad de lover. I den forbindelse anvender mange kundeanmeldelser fra andre, der allerede har benyttet en given service. Nedenfor kan man læse kundeanmeldelser omrking Inforbus og derigennem se, hvilke erfaringer andre kunder har gjort sig med denne udbyder.

Om Infobus
Virksomheden Infobus Holding blev oprettet i 2002 i Tjekkiet og er i dag en international IT-virksomhed, der er specialiseret i udvikling og udgivelse af innovativ og multifunktionel software til passagerer og virksomheder indenfor markedet for passagertransport. Virksomhedens internationalt tilgængelige produkt, er deres online platform, hvilket fungerer som et globalt system til planlægning og styring af busruter og billetsalg. Denne platform kaldes BusSystem. Deres virksomhedsmission er at levere efterspurgte tjenester, til fordelagtige priser, overalt i verden og langsigtet udvikle sig til en anerkendt markedsleder og foretrukne virksomhedspartner inden for passagertransportbranchen. 
INFOBUS Holding har i dag kontorer i lande som Tjekkiet, Ukraine, Rusland og Hviderusland.

Produkter og Services hos Infobus
Infobus har lanceret et onlinesystem, specielt udviklet til busrejser: BusSystem. Denne platform har en lang række forskellige funktioner, såsom billetsalg, information omkring forskellige ruter og ruteplanlægning,
styring og overblik over tidsplaner, priser, rabatter, salg af billetter, kontrol af ordrer og billettersalgsmeddelelser samt mange flere. Derudover kan man via virksomhedes hjemmeside søge på busafgange til og fra forskellige populære destinationer. Ved at indtaste sine præferencer, herunder startdestionation, slutdestination, rejsedatoer, samt hvorvidt man man ønsker en returrejse, kan man se tilgængelige busbillletter og de tilhørende priser. Man kan hente virksomhedens mobile app, som man kan finde ved at søge på navnet Infobus i enten App Store eller Google Play, således at man kan bruge appen på sin mobiltelefon, laptop eller andre digitale enheder, såsom eksempelvis Ipads m.fl.
Derudover har virksomheden en bonusordning, hvilket betyder, at man for hver betalt billet får bonusser, som man derefter kan bruge til at betale for sine fremtidige billetter fra Infobus.

Komplimenter, Klager og Tips til Infobus
Har du købt billetter og planlagt en busrejse gennem Infobus? Hvis ja, så vil vi sætte stor pris på en kort brugeranmeldelse her på siden, således at andre der læser med her, kan høre nærmere omkring dine oplevelser med denne virksomhed. De kan derfor bedre beslutte om de bør købe deres næste busbiletter gennem Infobus, eller om de er bedre tjent med en alternativ udbyder.