DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser One2move

  Billeje kan være indviklet og dyrt. Og svært at komme til, hvis man ikke lige bor ved siden af en udlejer, for hvis man ikke har en bil er det jo svært at køre derhen. Det syntes One2move også var for dårligt. Derfor mente de, at der var behov for nytænkning på det danske biludlejningsmarked. Deres franchisebaseredeforretningsplan har taget markedet med storm, og nu kan man leje biler fra deres partnere fra masser af lokationer i det danske land. På denne side kan du læse om One2move, deres koncept og hvad deres kunder synes om dem.

  Om One2move Biludlejning
  One2moves historie startede med idéen om et alternativ til traditionel dyr biludlejning til private danskere tilbage i 1995. Den danske biludlejningsbranche var domineret af et par store udlejningsfirmaer, der havde taget fordel af det monopoliserede marked og sat priserne himmelhøjt. One2move fandt på at skabe et franchise med selvstændige afdelinger rundt om i landet, alle under mottoet Lavpris Biludlejning. Til sammen har de nu 55 afdelinger fordelt rundt om i Danmark, så der altid er en i nærheden af deres kunder, uanset hvor i landet de bor. Tilsammen udlejer franchiseafdelingerne mer end 350 nye og brugte biler om dagen. En del af franchiseafdelingerne er autoriserede nyvognsforhandlere, der udlejer helt nye eller næsten nye biler til kunderne.
  One2move estimerer at interessen for billeje fortsat vil stige og forventer dermed at at ekspandere med op mod 500 biler fra de 55 afdelinger og blive danmarks bedst lokalt repræsenterede udlejningsforretning.

  Produkter og Services
  Hos One2moves partnere kan man finde et væld af biler og biltyper. Typerne beskrevet på hjemmesiden nævner personbiler, flyttebiler, varevogne, minibusser, trailer samt autotransportere. Der findes underkategorier under biltyperne, og disse bestemmer udlejeprisen. Priserne starter fra 249 kr. om dagen, men man kan opnå rabatter ved langtidsleje eller ved køb af km. Prisen varierer også efter om du skal køre i udlandet. Dette skal aftales på forhånd, inkl. hvilke lande, du skal køre til. Som udgangspunkt er der en enkel fører på lejekontrakten. Ønsker man at tilføje en fører koster det fra 40 kr.
  En af de vigtigste ting at overveje, når man lejer en bil, er forsikring. One2move har lanceret en række forsikringsmuligheder, som de mener dækker dig godt ind, når du lejer deres biler. Selvrisikoforsikring nedsætter din selvrisiko hvis du er ude for en ulykke eller udsættes for tyveri under lejeperioden. Passagerskadeforsikringen giver dig yderligere mulighed for kompensation, hvis der skulle ske en ulykke og passageren kommer til skade. Du kan derudover få ansvarsforsikring til trækkrog, forsikring, der dækker i udlandet, eller afbestillingstryghed.

  Komplimenter, Klager og Tips til One2move
  Ja, det lyder jo meget godt. Men hvordan foregår det i praksis? Er de 55 afdelinger spredt ud, så man kan komme til en af One2moves franchises uanset, hvor man bor? Biludlejningsmarkedet kan være lidt besværligt at navigere, særligt, hvis man lejer for første gang. Derfor håber vi, at du vil dele ud af dine oplevelser med One2move og hjælpe andre forbrugere med at tage det rette valg. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  One2move
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om One2move

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er One2move et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af One2move I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette One2move?

  One2move er for hovedparten aktiv I Autoservices, mere specifikt med Billeje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van One2move gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.