One2move

Alle anmeldelser

One2move

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Avis
Avis
0 anmeldelser

Lej en bil, når du er på ferie eller forretningsrejse, og gør det let for dig selv. Det er, hvad Avis tilbyder dig. Det er dog i...

Logo Oscar
Oscar
0 anmeldelser

Når du skal bruge en bil, skal det oftest være nu. Men hvad hvis der ikke ligger en Avis eller en Hertz lige der hvor du bor? Biludlejn...

Logo QEEQ
QEEQ
0 anmeldelser

Biludlejning er populært både i forbindelse med ferier, længere køreture, udenlandsrejser, samt mange andre ting. Det kan ...

Logo Discover Cars
Discover Cars
0 anmeldelser

Discover Cars er en online reservation af biludlejning; de sammenligner biludlejningstilbud fra mange selskaber, så du kan vælge, hvad ...

One2move

Billeje kan være indviklet og dyrt. Og svært at komme til, hvis man ikke lige bor ved siden af en udlejer, for hvis man ikke har en bil er det jo svært at køre derhen. Det syntes One2move også var for dårligt. Derfor mente de, at der var behov for nytænkning på det danske biludlejningsmarked. Deres franchisebaseredeforretningsplan har taget markedet med storm, og nu kan man leje biler fra deres partnere fra masser af lokationer i det danske land. På denne side kan du læse om One2move, deres koncept og hvad deres kunder synes om dem.

Om One2move Biludlejning
One2moves historie startede med idéen om et alternativ til traditionel dyr biludlejning til private danskere tilbage i 1995. Den danske biludlejningsbranche var domineret af et par store udlejningsfirmaer, der havde taget fordel af det monopoliserede marked og sat priserne himmelhøjt. One2move fandt på at skabe et franchise med selvstændige afdelinger rundt om i landet, alle under mottoet Lavpris Biludlejning. Til sammen har de nu 55 afdelinger fordelt rundt om i Danmark, så der altid er en i nærheden af deres kunder, uanset hvor i landet de bor. Tilsammen udlejer franchiseafdelingerne mer end 350 nye og brugte biler om dagen. En del af franchiseafdelingerne er autoriserede nyvognsforhandlere, der udlejer helt nye eller næsten nye biler til kunderne.
One2move estimerer at interessen for billeje fortsat vil stige og forventer dermed at at ekspandere med op mod 500 biler fra de 55 afdelinger og blive danmarks bedst lokalt repræsenterede udlejningsforretning.

Produkter og Services
Hos One2moves partnere kan man finde et væld af biler og biltyper. Typerne beskrevet på hjemmesiden nævner personbiler, flyttebiler, varevogne, minibusser, trailer samt autotransportere. Der findes underkategorier under biltyperne, og disse bestemmer udlejeprisen. Priserne starter fra 249 kr. om dagen, men man kan opnå rabatter ved langtidsleje eller ved køb af km. Prisen varierer også efter om du skal køre i udlandet. Dette skal aftales på forhånd, inkl. hvilke lande, du skal køre til. Som udgangspunkt er der en enkel fører på lejekontrakten. Ønsker man at tilføje en fører koster det fra 40 kr.
En af de vigtigste ting at overveje, når man lejer en bil, er forsikring. One2move har lanceret en række forsikringsmuligheder, som de mener dækker dig godt ind, når du lejer deres biler. Selvrisikoforsikring nedsætter din selvrisiko hvis du er ude for en ulykke eller udsættes for tyveri under lejeperioden. Passagerskadeforsikringen giver dig yderligere mulighed for kompensation, hvis der skulle ske en ulykke og passageren kommer til skade. Du kan derudover få ansvarsforsikring til trækkrog, forsikring, der dækker i udlandet, eller afbestillingstryghed.

Komplimenter, Klager og Tips til One2move
Ja, det lyder jo meget godt. Men hvordan foregår det i praksis? Er de 55 afdelinger spredt ud, så man kan komme til en af One2moves franchises uanset, hvor man bor? Biludlejningsmarkedet kan være lidt besværligt at navigere, særligt, hvis man lejer for første gang. Derfor håber vi, at du vil dele ud af dine oplevelser med One2move og hjælpe andre forbrugere med at tage det rette valg. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!