QEEQ

Alle anmeldelser

QEEQ

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Avis

Avis

0 anmeldelser

Lej en bil, når du er på ferie eller forretningsrejse, og gør det let for dig selv. Det er, hvad Avis tilbyder dig. Det er dog i...

Logo Oscar

Oscar

0 anmeldelser

Når du skal bruge en bil, skal det oftest være nu. Men hvad hvis der ikke ligger en Avis eller en Hertz lige der hvor du bor? Biludlejn...

Logo Discover Cars

Discover Cars

0 anmeldelser

Discover Cars er en online reservation af biludlejning; de sammenligner biludlejningstilbud fra mange selskaber, så du kan vælge, hvad ...

Logo Holiday Autos

Holiday Autos

0 anmeldelser

Når man skal leje bil i enten Danmark eller udlandet, hvor skal man så rette blikket, for at finde de bedste tilbud og den bedste servi...

QEEQ

Biludlejning er populært både i forbindelse med ferier, længere køreture, udenlandsrejser, samt mange andre ting. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse og man kan ende med at bruge lang tid på at sammenligne de forskellige priser, hos alle de forskellige udbydere. Der findes i den forbindelse sammenligningssider, som viser alle de forskellige tilbud på ét sted. Fælles for alle online tjenester og netbutikker er, at man som forbruger altid bør undersøge at de er pålidelige, før man deler sine personoplysninger og penge med dem. I den forbindelse finder mange kundeanmeldelser fra andre forbrugere nyttige, da man herigennem kan lære mere om de forskellige online udbydere fra folk der allerede har benyttet dem.

Om QEEQ
Virksomheden blev oprettet i 2017 på baggrund af et ønske og en virksomhedsmission bygget op omkring at gøre rejser nemmere for brugere verden over, uanset hvor de befinder sig, og uanset hvor de skal hen. Indenfor 2 år oplevede virksomheden vækst og stigende globale ekspansion betød at de i 2019 blev nomineret til World Travel Awards, en Magellan Gold Awards samt en Travolution Award i 2018.
I marts 2020 lancerede virksomheden en ny medlemskabsaftale, som de har valgt at kalde QEEQ Rewards Club. QEED har en registreret virksomhedsadresse under navnet Globetrotter Technology LTD, som er beliggende på addressen Trinity House, Charleston Road, Ranelagh, Dublin, Irland

Produkter og Services hos QEEQ
QEEQ er en sammenligningsside for biludlejning, der kan sammenligne og indhente tilbud fra en lang række internationale køretøjsudlejningsvirksomheder, såsom Europcar, Hertz, Alamo, Enterprise, samt mange andre. Ved at benytte denne tjeneste kan man, istedet for at undersøge forskellige hjemmesider og tjekke priserne manuelt, blot tjekke en enkelt side gennem én søgning, hvorefter man kan se alle biludlejningsfirmaernes priser, tjenester og placeringer samlet ét sted. 
Hos QEEQ opkræves der envidere ikke noget afbestillingsgebyr på de fleste reservationer og man kan således få fuld refusion, så længe man sørger for at annullere sin reservationen inden afhentning.
På virksomhedens hjemmeside kan man finde ud af, om man kan tage en af deres lejebiler med til udlandet, når man foretager sin reservationen, under fanen "Rejser du til andre lande?".
Man kan derudover anmode om ekstra produkter og services, herunder barnestol, babysæde, GPS samt mange andre.
Når man vil afhente det bestilte køretøj, så skal man tage sit kørekort med sig. Herunder er det vigtigt at notere, at biludlejningsfirmaerne forventer, at man har haft sit fulde kørekort i mindst et til to år (de specifikke krav kan findes på bookingsiden), samt at midlertidige kørekort ikke accepteres. 
Man kan bestille et køretøj gennem QEEQ ved brug af de fleste kreditkort, samt andre former for betalingskort

Komplimenter, Klager of Tips til QEEQ
Sidder du med nyttig information omkring QEEQ, som du synes andre kunder bør vide, før de bestiller hos denne virksomhed? Ville du anbefale andre kunder, at anvende denne bilsammenligningstjeneste? De erfaringer du har gjort dig med QEEQ kan være til stor hjælp for andre, der læser med her. Derfor vil vi sætte stor pris på en skriftlig kundeanmeldelse fra dig her på siden.