Speedline

Alle anmeldelser

Speedline

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

N
Nick H.
Rasmus var den mest fantastiske person at arbejde med. Det er en skam, at jeg kun kan give ham fem stjerner for hans arbejde med mig på vegne af Speedline. Et temmelig lyssky bugseringsfirma hented...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Rasmus skal have stor tak

  Rasmus var den mest fantastiske person at arbejde med. Det er en skam, at jeg kun kan give ham fem stjerner for hans arbejde med mig på vegne af Speedline. Et temmelig lyssky bugseringsfirma hentede min knallert, efter at den var ude for en ulykke, der ikke var min skyld, og holdt den som gidsel, og ville have mig til at betale dem $$ PLUS-tegn over min titel. Jeg var over-the-top ked af det, da jeg ringede til Speedline, og han svarede. Jeg blev straks beroliget og tilbudt en fair pris. Rasmus tilbød mig gode råd sammen med tips og tricks til at håndtere dette firma for at få mit køretøj frigivet. Han var mere end tålmodig og venlig, da jeg stillede et utal af spørgsmål. Det gav mig stor selvtillid til at håndtere dette rod, jeg ikke havde nogen anelse om, hvordan jeg skulle håndtere. Til sidst fik jeg frigivet min bil, underskrev titlen på det ødelagte køretøj og fik udbetalt et beløb, som jeg var tilfreds med STRAKS. Jeg kan ikke rose denne oplevelse med Rasmus og Speedline nok. Jeg vil bestemt anbefale til venner. Tak skal du have.


Andre læste også

Logo EuropCar

EuropCar

1 anmeldelser

Lej en bil, nemt og enkelt i hele Danmark. Udlejning og Leasing af biler i alle størrelser til Private og Erhvervskunder. Om Europcar Fi...

Logo Budget

Budget

1 anmeldelser

Ja som navnet angiver, så er det et sted, hvor du kan spare penge, for det er nemlig hos Budget, du lejer din bil, når du er på f...

Logo One2move

One2move

2 anmeldelser

Billeje kan være indviklet og dyrt. Og svært at komme til, hvis man ikke lige bor ved siden af en udlejer, for hvis man ikke har en bil...

Logo Daekonline

Daekonline

1 anmeldelser

Når der bliver råbt dæk, så tror de fleste, der er en hund som skal lægge sig ned, men nej det kan også bare v&...

Speedline

Scooteren er en form for transport som mange unge godt kan lide, for den sikrer, du kommer hurtigt frem. Der er ikke noget med at skulle træde i pedalerne, og der er heller ikke noget med, at du er kommer frem træt og svedig på arbejde eller i skole. Scooteren er dog underlagt en masse regler, der skal hjelm til blandt andet, og der kan hurtigt blive brug for mange af de forskellige former for reservedele og andet til scootere, som Speedline sælger, og de sælger selvfølgelig scootere af den bedste kvalitet. Speedline forhandler til de fleste af de moderne scootere, og de er leveringsdygtige i de fleste former for reservdele, som de hurtigt får sendt til deres kunder.

Om Speedline
Speedline er et firma, som efterhånden har over 20 års erfaring i at levere dele og reservedele til de fleste af de scootere og knallerter, som findes på de danske veje. Speedline er et af de firmaer, som holder sig godt opdateret på det nye, som kommer på markedet, og de sikrer også, deres personale er opdateret, så de kan servicere deres kunder på bedste mulig måde. Speedline har også gjort op med sig selv, at de skal have ikke kun reservedele, men også andre former for tilbehør til knallerter og scootere, så du kan få olier og hjelme, bare for at nævne et par småting.

Services hos Speedline
Hos Speedline kan du få alt det tilbehør, du kan tænke dig, du kan få brug for til din scooter, hvis du da ikke er på jagt efter en helt ny scooter. Der er altid noget, som kan gå i stykker på en scooter, og der er du heldig, for hos Speedline kan du hurtigt og let bestille alt det, som du mangler, så du igen kan komme ud på vejene. Speedline har en stor online forretning, som har et enormt sortiment. Hvis du står og mangler noget, så er det sikkert, det er hos dem, du finder det du skal bruge. De sender hurtigt det, du skal bruge, og de er gode til at vejlede dig.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Speedline, så er det noget, som du meget let kan gøre. Det er nemlig meget let på deres meget overskuelige hjemmeside at finde de telefonnumre og de mailadresser, hvor du kan kontakte dem. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere, hvis du ringer dem op, men de svarer også hurtigt på mail, og det er samme kompetente kundebetjening, som du får begge steder, og det er lige meget, om det er med en klage eller en forespørgsel, du henvender dig, for det er med at give kunderne den bedste kundebetjening.

Anmeldelse af Speedline
Vi bruger alle de hjemmesider, som bedømmer firmaerne online, og det er ikke noget, som vi skal skamme os over, for de er med til at give os et billede af, hvad firmaerne kan præstere. Der er nu kommet en hjemmeside mere, som giver dig mulighed for at give dit besyv med. Den nye hjemmeside giver dig en mulighed for at være mere konstruktiv og objektiv, hvilket i fremtiden vil give andre forbrugere en bedre mulighed for at vælge det firma, som kan passe dem.