TheCharger

Alle anmeldelser

TheCharger

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Infobus

Infobus

0 anmeldelser

I forbindelse med rejser, pendling og anden ruteplanlægning kan man hurtigt komme ud i en situation, hvor man har adskillige e-mails med rejs...

Logo Bildeleshop

Bildeleshop

0 anmeldelser

Netbutikker er en nem og bekvem måde at handle på og langt de fleste mennesker benytter ugentligt forskellige online services til besti...

Logo Hørebil

Hørebil

0 anmeldelser

Høretestprocessen er enkel og tilgængelig for alle. Hos Hørebil tror de på, at en god og sund hørelse bidrage...

Logo Winparts

Winparts

0 anmeldelser

Winparts Autoteile ligger i det nordlige Holland. Winneweer, i provinsen Groningen, for at være præcis. Det er der, navnet kommer fra: ...

TheCharger

Hos TheCharger.dk tror de på den grønne omstilling og ved, at el- og hybridbiler har en fremtid. De hjælper den fremtid på vej ved at specialisere sig i at sælge de bedste opladere på markedet. Så du kan være sikker på, at du får de bedste opladere til din el- eller hybridbil hos dem.

De mener, at du skal være så tilfreds som muligt, når du får en ny oplader. Det sørger de først og fremmest for ved at sælge dig kvalitetsprodukter, men også ved at hjælpe dig med det praktiske. De svarer gerne på alle spørgsmål, du har for at sikre, at du er godt rustet. TheCharger sikrer også din fremtid ved at tilbyde at få installeret en ekstra enhed, eller hjælpe dig med at blive klar til den næste oplader.

Når du køber en oplader, så sørg for at den bare virker. Du kan være hos dem, for de ved, at de opladere de sælger er af absolut topkvalitet. Men du behøver heller ikke bekymre dig om at lege elektriker eller mekaniker. De hjælper dig også gerne med en anbefaling af elektrikere, så du nemt og sikkert kan få installeret opladeren hjemme hos dig. På den måde tilfredsstiller vi dig fuldt ud, så du både kan få et godt produkt og få det installeret.

Når du skal anskaffe dig en ny elbil, er der mange ting, du bør overveje. De forsøger hele tiden at have en opdateret side med de forskellige bilmærker og deres opdaterede varianter. På denne måde kan du nemt finde den information, du skal bruge for at komme i gang med din nye elbil!

Installer Easee Home
Når du har købt en elbiloplader hos TheCharger, får du også hjælp til monteringen. Her hjælper de dig specifikt med deres faguddannede personale. Det er vigtigt at vide, at installationen skal udføres af en autoriseret installatør.

En god start for installatøren er altid at se videoen herunder, så han eller hun har en idé om, hvordan man får sat et Easee Home helt korrekt op.

Hvor mange ampere har du til rådighed?
For at få den bedste ydeevne fra opladeren, bør du få din elektriker til at tjekke, hvor mange ampere du har til rådighed i din installation. For at gøre dette skal du måle dit forbrug og trække det fra sikringen til dit panel. Denne sikring kan enten være inde i panelet eller udenfor i brugsskabet (gravstenen).

Jeg har kun 16 ampere til rådighed?
Hvis du kun har 16 ampere til rådighed på 3 faser, kan du sagtens bruge en Easee Home.

Når du indstiller opladeren, skal du blot fortælle den, at du kun har 16 ampere til rådighed, og opladeren vil så sikre, at denne værdi ikke overskrides. Dette vil give dig 11 kW på 3 faser (hvis du kun oplader på 1 fase, vil det kun give dig 3,7 kW).

Har du 32 ampere til rådighed, får du fuld strøm fra opladeren.

Skal der ikke være et type B relæ i kontrolpanelet - AC / DC HPFI?
Ingen! Du kan nøjes med et type A HPFI relæ, da selve opladeren er udstyret med en type B. Denne nulstilles, når du trækker stikket ud i tilfælde af fejlstrøm.

Type A-relæet sikkerhedskopierer installationen til opladeren.

Så du kan bare installere et kombinationstype A relæ på de tilgængelige forstærkere. Eller en sikkerhedsgruppe og en HPFI type A.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring TheCharger?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.