Black Friday – her går priserne helt i sort

Black Friday – her går priserne helt i sort
Webshops

Black Friday

er fredagen efter Thanksgiving og en amerikansk tradition, som opstod, fordi folk alligevel sygemeldte sig fra arbejde og tog ud og handlede, hvor de forårsagede trafikpropper – sorte pletter i bymiljøet, som det også hedder på amerikansk.

Selvom vi ikke holder Thanksgiving i Danmark, så er Black Friday en amerikansk tradition, som lige som Halloween har sneget sig ind i vores kultur, og den stopper ikke med at være en del af den, er der noget som tyder på.

De vildeste tilbud

Der er mange forretninger og kæder som Skousen, som er med på ideen bag Black Friday. Deres tilbud er på den dag endnu mere fantastiske, end de eller er, og der er mange, som vil stå i kø for at få de bedste tilbud, ja sågar er der mange som i en fugtig og kold novembernat sover udenfor forretningerne, så de er de første i køen til fx et komfur til ganske få kroner.

Det er dog ikke kun de store kæder, som er med på legen. Også firmaer, som kun fungerer online som NiceHair, er med på konceptet Black Friday, og de tilbyder deres kunder mange fantastiske produkter til gode priser. Faktisk så gode rabatter, at der er mange kunder, som står tidligt op eller bliver online til midnat for at kunne være blandt de første til at købe til priser langt under det normale.

Det er også en god mulighed for at give de faste kunder, som NiceHair har, en rigtig god mulighed for at blive belønnet på denne dag med noget ekstra godt til gode priser og dermed sprede budskabet om de luksusvarer, som de har til lave priser. Noget som er mere værd end al den reklame, som man kan købe.

Det skal dog også lige siges, at der er mange firmaer, som satser stort på Black Friday, for det er en god mulighed for at få kunderne ind til at købe tidlige julegaver eller få promoveret deres firmanavn, for der er mange, som er på jagt efter et af de gode tilbud, og det kan give en masse positiv omtale.

Endnu mere service

Et af de andre firmaer, som er klar med gode Black Friday tilbud, er Wupti.com. Firmaet, som sælger alt i hårde hvidevarer og lidt til.

Det er dog en sandhed med modifikationer, for faktisk har Wupti.com mere end 260.000 produkter i deres enorme sortiment, og det er alt fra elektroniske varer over senge til garderobeudstyr, så det er nærmest alt, som du kan finde i deres forretning online.

Men Wupti.com går dog længere endnu for at sikre sig, at deres kunder får de bedste Black Friday tilbud. De har en service, hvor kunderne kan melde sig til allerede nu, og så kan de i ugen op til Black Friday få de gode tilbud, som de også har på selve Black Friday. Noget som virkelig kan give mange kunder i butikken, og så er fordelen, at når folk alligevel er i forretningen eller inde på hjemmesiden, så vil de ofte tage muligheden for at handle julegaver samtidig eller købe noget mere til de priser, for så lang tid er der jo alligevel ikke til jul længere.

Photo: Today Show

Mere Webshops