Booking.com - find det rigtige sted til overnatning

Booking.com - find det rigtige sted til overnatning

Nu ved du helt sikkert at hun er din eneste ene, og du har øvet dig for hvad du vil sige foran spejlet. Ikke desto mindre, er du stadig usikker om hvor det skal være. Hvilken sted er bedre at fri end ude og rejse? For en ferie bare for jer to. Hos Booking.com er der en masse forskellige ferier at vælge imellem. Du har måske brugt alt for meget energi og tid til at finde den perfekte ring. Nu er du klar til at ligge dig på knæ. Booking.com kan forsikker dig at jeres rejse bliver uforglemlig for både dig og hende eller ham.

Verona Italien

Den første på listen her er Juliet’s balkon som er et smukt hotel i Italien. Dette hotel er navngivet efter den dame som var den ene part af den mest romantiske forhold af alle tider, Romeo og Juliet. I litterær historie i det mindste. Begge to havde deres anstrengelser men det betyder ikke at du behøver at gå samme vej. Lejlighederne er kun 5 minutters gågang fra juliet’s hus. Derudover tilbyder denne beliggenhed mere luxus i hjertet af denne romantiske by.

London, Storbritannien

Men, hvis du og din partner virkelig kan lide at gå i byen, hvorfor ikke så pop spørgsmålet i ”Sky Garden”? Fra dette smukke hotel i London kan man virkelig nyde den fantastiske panoramiske udsigt over resten af byen London. Med haverne bag dig og en smuk solnedgang på himmelen, kan du være vidne til en af de mest romantiske scener for dit frieri. Efter kan dig og dit livs kærlighed tage over til din egen private lejlighed kun 5 minutter væk.

Plymouth, Storbritannien

Hvis du vil være lidt mere gammeldags og vise de dybere følelser til dit livs kærlighed, så skulle du måske fri ved den nationale Marine Aquarium i Plymouth. Dette aquarium er det største i hele Storbritannien og har marine dyr fra hele verdenen. Du kan lave et arrangement før du kommer, med aquariummet, så får du prioritet adgang. Teamet fra den Nationale marine aquarium vil være glade for at kunne hjælpe dig og tilbyde lidt bobbler til at kickstarte dine festligeheder! Efter du har friet kan du tage over til ”The Imperial”, som er gæstehuset som tilbyder central beliggenhed.

The Royal Belize, Belize

Hvis du er en af de typer som elsker luxus og at være i et mere eksotisk sted, og nyder at være alene i samvær af dit livs kærlighed, hvorfor så ikke fri på belize? The Royal Belize er en af de caribiske øer, og er kun tilgængelig af en bro indover en naturlig kanal. Øen holdes privat og har kun 5 villae. Hver en af de villaer har deres egen pool og en iPad som gør at du kan holde kontakt med personalet. Du kan gøre situationen så romantisk som du vil og arranger lækker mad med tændte laterner over stranden, imens i to nyder udsigten lige før hun or han siger ”ja!” til dit frieri. Hvis du vil blive der længere kan du også have dit bryllup på The Royal Belize

Mere