Styr på påklædning til nytår - selv via Zoom

Styr på påklædning til nytår - selv via Zoom

NYTÅRSAFTEN:

Det nye år er lige om hjørnet, og normalvis vil de fleste have planlagt et brag af en nytårsfest i kalenderen flere måneder i forvejen. Men i år har man - grundet Corona-situationen - været nødsaget til en lidt anden fremgangsmåde end hvad vi har været vant til. Dog synes vi ikke, at det skal gå ud over den festlige påklædning og nytårslook, som jo er et af hovedkendetegnene ved en god nytårsfest.

Hvordan skal man forholde sig?

Den ting, der nok har fyldt mest i vores hoveder har været, hvordan man egentlig skal forholde sig. Kan man stadig godt holde fest? Skal det hele foregå virtuelt hjemme fra stuen? Må jeg ses med mine kære, eller skal jeg begrænse mig? Heldigvis er regeringen kommet vores spørgsmål i forkøbet og har udstedt en række anbefalinger og retningslinjer for, hvordan vi som dansker skal forholde os på årets sidste dag. Disse kan du læse mere om her.

Nu hvor diverse klubber og barer har lukket, er festen altså rykket hjem i stuen. Her anbefales det, at man kun inviterer dem fra sin tætteste omgangskreds og selvfølgelig holder sig på forsamlingsforbuddet på maks. 10 personer. Derudover bliver man faktisk opfordret til at benytte virtuelle opkald som et alternativ til at ønske sine familiemedlemmer, naboer og venner et godt nytår. Fantastisk!

Fest og nytårsoutfit - hvorfor skal vi stadig gøre noget ud af det?

Nu tænker mange nok; hvorfor skal vi dog stadig gøre noget ud af os selv, hvis vi ikke kan få en normal fest alligevel? Jo, det skal vi netop for at bevare den festlige ånd. Til trods for, at vi siger farvel til et år, hvor man har siddet meget hjemme i sit nattøj, så må vi ikke glemme at holde fast i glæden ved at gøre noget ud af sig selv og holde en god fest - selvom der måske kun er 10 personer at fejre det med. Lad os få gang i festtøjet!

Nytårstøj til mænd

Hvad er altid en sikker vinder til nytår? Smoking! Her kan du nemt matche et helt sæt, som er stilet, seriøst og festligt på samme tid. Til at starte ud med kan man iføre sig en skjorte med kinakrave, der ikke har det knæk i kraven, som andre smokingskjorter har. Dette er smart, hvis man ønsker et enkelt og minimalistisk look. Tjek for eksempel denne skjorte med kinakrave. Hvad angår detaljerne ved et godt smoking jakkesæt, så er det store spørgsmål: slips eller butterfly? Svaret er ret så simpelt: vælg det, du føler dig mest komfortabel med. Begge valg er noget, der virkelig sætter prikken over i’et, og som helt sikkert vil give et kompliment eller to. Hvis du, ligesom mange andre, ikke har heeeelt styr på det med at binde en butterfly-sløjfe, så kan du se med på den her tutorial. Tak os senere! Hvis man vil gå det ekstra skridt for at fuldende hele nytårsoutfittet, kan man også investere i brystknapper, smoking-sko eller en klud til sit jakkesæt. Man kan sågar investere i et helt hvidt smoking jakkesæt med den klassiske hvide smoking jakke. Pas på med rødvinen!

Nytårstøj til kvinder

Hvis man sidder som kvinde og ikke ved, hvad man skal tage på - så bare rolig! Vi har styr på, hvad der vil fungere helt rigtigt til den lille nytårsfest hjemme i stuen. Den sikre vej til et godt nytårsoutfit har i mange år været den sorte, stramme kjole - og det er ikke en undtagelse i år! Så hvis man har mod på at kaste sig ud i den festlige, stilrene klassiker så kan vi kun anbefale det - dette valg vil helt sikkert også høste nogle komplimenter hos familien eller veninderne. Generelt har de sorte kjoler til fest altid været det sikre valg; man formår at opnå et festligt look, der ikke er for vovet, men bestemt heller ikke kedeligt. Dog kan man med fordel tilføje noget bling til sit outfit ved at vælge en sort nytårskjole med glimmer på. Denne giver et twist til den ellers meget nedtonede udstråling, som den sorte kjole har. Især på nytårsbillederne ville en glimmerkjole virkelig skille sig ud fra mængden! Vi har fundet den perfekte løsning, hvis du ønsker noget stramtsiddende, der ikke er for meget, men stadig har lidt ekstra over sig. Nemlig denne kjole fra NA-KD, hvor man altså får hele oplevelsen med, uden at det bliver for grænseoverskridende.

Tips og tricks

Grundet de nuværende omstændigheder, så er vi allesammen nødsaget til at shoppe vores nytårstøj over nettet. Derfor kan du med fordel tjekke denne liste over netbutikker og deres troværdighed. Du kan også tjekke kundernes meninger.

Vi ses i det nye år!

Mere