DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser 40Plus

  Det er i dag lettere end nogensinde før, at komme i kontakt med jævnaldrende danskere, der har samme interesser og aktivt leder efter enten nye venskaber eller romantiske forhold. Siden den digitale revolution, har langt de fleste nu adgang til internettet, ofte via flere forskellige digitale enheder. Mange benytter ad denne vej dating apps, platforme og hjemmesider, der faciliterer kontakt til andre mennesker i nærheden, med samme interesser, og samme målsætning omkring at møde andre mennesker online. Da der er mange datingsider at vælge mellem, er det altid en god ide, at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der allerede har benyttet sig af dem. På den måde kan man sikre sig, at den side man vælger at benytte, er både tiden og pengene værd.

  Om 40plus

  40plus blev grundlagt i 2006 og ejes i dag af virksomheden Cyberfusion ApS, med hovedkontor på Liseborg Toft 66, i Viborg. 40plus er en datingplatform specielt udviklet til mennesker over 40 år gamle, bosat i Danmark.
  Man kan oprette en profil gratis, og man får derefter adgang til over 50.000 aktive profiler, der allerede er registreret på hjemmesiden. Tjenesten er både for mænd og kvinder og i øjeblikket er fordelingen på denne dating side meget lige, med 49% mænd og 51% kvinder.
  Benytter man sit betalingskort på siden, så er man som kunde sikret gennem SSL (Secure Socket Layer), som virksomheden har implementeret som en del af deres betalingsløsning.

  Produkter og Services hos 40plus

  Man kan oprette en gratis profil på hjemmesiden ved at indtaste en række personlige oplysninger, såsom eget køn, hvilket køn man søger kontakt til, samt postnummer og by, således at andre brugere kan se, hvor i landet man befinder sig. Ønsker man at planlægge dates og fysisk møde, så er det hensigtsmæssigt at vide, om man har kontakt til en person, der bor i nærheden eller i den anden ende af landet. Derudover kan man vælge, om man ønsker at oprette en gratis profil, eller om man ønsker at oprette en premium profil, der koster en månedlige ydelse, og har flere funktioner og medlemsfordele end en gratis profil har.
  40plus kan både benyttes af folk der søger en partner eller kæreste, samt for folk der søger nye venner, alle i aldersgruppen 40 år og derover. Man kan søge på andre brugeres profiler, tage kontakt, samt virtuelt mødes med andre via hjemmesidens dedikerede live chat funktion.

  Komlimenter, Klager og Tips til 40plus

  Har du tidligere benyttet 40plus og derigennem fundet en kæreste, ægtefælle eller nye venskaber? Eller måske bruger du stadig flittigt siden og er igang med at finde det rette match? Hvad end du er ny eller tidligere bruger af hjemmesiden, så vil det være til stor gavn for andre, der overvejer at oprette en profil på denne hjemmeside, at høre nærmere omkring dine personlige erfaringer med 40plus, gennem en skriftlig kundeanmeldelse. Det er især interessant for andre at høre nærmere omkring kvaliteten af virksomhedens services, om funktionerne er simple og lette at anvende, om der er et passende antal af aktive profiler, der benytter denne tjeneste, samt hvilke fordele der er forbundet med en premium profil.

  40Plus
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om 40Plus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er 40Plus et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af 40Plus I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette 40Plus?

  40Plus er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider, Niche Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 40Plus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.