40Plus

Alle anmeldelser

40Plus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

40Plus

Det er i dag lettere end nogensinde før, at komme i kontakt med jævnaldrende danskere, der har samme interesser og aktivt leder efter enten nye venskaber eller romantiske forhold. Siden den digitale revolution, har langt de fleste nu adgang til internettet, ofte via flere forskellige digitale enheder. Mange benytter ad denne vej dating apps, platforme og hjemmesider, der faciliterer kontakt til andre mennesker i nærheden, med samme interesser, og samme målsætning omkring at møde andre mennesker online. Da der er mange datingsider at vælge mellem, er det altid en god ide, at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der allerede har benyttet sig af dem. På den måde kan man sikre sig, at den side man vælger at benytte, er både tiden og pengene værd.

Om 40plus
40plus blev grundlagt i 2006 og ejes i dag af virksomheden Cyberfusion ApS, med hovedkontor på Liseborg Toft 66, i Viborg. 40plus er en datingplatform specielt udviklet til mennesker over 40 år gamle, bosat i Danmark.
Man kan oprette en profil gratis, og man får derefter adgang til over 50.000 aktive profiler, der allerede er registreret på hjemmesiden. Tjenesten er både for mænd og kvinder og i øjeblikket er fordelingen på denne dating side meget lige, med 49% mænd og 51% kvinder.
Benytter man sit betalingskort på siden, så er man som kunde sikret gennem SSL (Secure Socket Layer), som virksomheden har implementeret som en del af deres betalingsløsning.

Produkter og Services hos 40plus
Man kan oprette en gratis profil på hjemmesiden ved at indtaste en række personlige oplysninger, såsom eget køn, hvilket køn man søger kontakt til, samt postnummer og by, således at andre brugere kan se, hvor i landet man befinder sig. Ønsker man at planlægge dates og fysisk møde, så er det hensigtsmæssigt at vide, om man har kontakt til en person, der bor i nærheden eller i den anden ende af landet. Derudover kan man vælge, om man ønsker at oprette en gratis profil, eller om man ønsker at oprette en premium profil, der koster en månedlige ydelse, og har flere funktioner og medlemsfordele end en gratis profil har.
40plus kan både benyttes af folk der søger en partner eller kæreste, samt for folk der søger nye venner, alle i aldersgruppen 40 år og derover. Man kan søge på andre brugeres profiler, tage kontakt, samt virtuelt mødes med andre via hjemmesidens dedikerede live chat funktion.

Komlimenter, Klager og Tips til 40plus
Har du tidligere benyttet 40plus og derigennem fundet en kæreste, ægtefælle eller nye venskaber? Eller måske bruger du stadig flittigt siden og er igang med at finde det rette match? Hvad end du er ny eller tidligere bruger af hjemmesiden, så vil det være til stor gavn for andre, der overvejer at oprette en profil på denne hjemmeside, at høre nærmere omkring dine personlige erfaringer med 40plus, gennem en skriftlig kundeanmeldelse. Det er især interessant for andre at høre nærmere omkring kvaliteten af virksomhedens services, om funktionerne er simple og lette at anvende, om der er et passende antal af aktive profiler, der benytter denne tjeneste, samt hvilke fordele der er forbundet med en premium profil.