DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Academic Singles

  Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, næsten så svært som at vinde i lotteriet. Det er derfor, der er firmaer som Academic Singles, som kan være med til hjælpe dig med at finde en, som vil passe sammen med dig, for lige børn leger jo nu engang bedst, og som bekendt så søger krage jo mage. Academic Singles har næsten kun akademikere i deres katalog, og er du akademiker, så kunne det være, du skulle prøve, om de kan hjælpe dig også.

  Om Academic Singles

  Academic Singles er et datingbureau, eller rettere de hjælper dig, akademikeren, med at finde en kæreste og den, du gerne vil dele livet med. Det sker ved, at de stiller dig en række spørgsmål, og derefter finder de så en, som vil passe dig ganske perfekt. Academic Singles har fundet vejen til hverdagen for mange efter internettet er blevet en ting, som vi alle har derhjemme, og der er mange, som i dag benytter sig af deres service.

  Services hos Academic Singles

  Hos Academic Singles får du muligheden for diskret og enkelt at finde en partner, som har de samme interesser, livssyn og holdning til mange ting som dig selv. Academic Singles tager din søgen alvorligt, og de har mange tidligere medlemmer, som roser dem til skyerne for at have hjulpet dem til at finde deres livs kærlighed. Academic Singles tilbyder, at de diskret laver en analyse og sikrer, du får det, som du gerne vil have, som matchende profiler, og så er resten op til dig, for at charmere din kommende partner kan de ikke for dig, det er dit eget arbejde, men det klarer du nok også selv.

  Klager og kundeservice

  Når du vil i kontakt med Academic Singles med en forespørgsel eller en klage, så sker det hele ganske let, for på hjemmesiden finder du nemt de oplysninger, som du kan bruge til at kontakte dem. Du kan ringe til dem, der vil du hurtigt få kontakt, og det er ligegyldigt for dem, om du ringer med en klage eller spørgsmål, det er samme gode behandling, du får af deres kundeservice. Skriver du til dem på mail, så får du også svar hurtigt og med samme gode behandling, som du får, hvis du ringer til dem.

  Anmeldelse af Academic Singles

  Når vi skal finde de firmaer, vi gerne vil handle med, så undersøger vi tit på internettet, om det er det firma, vi vil bruge. Vi undersøger om de har mange stjerner på sider, som bedømmer firmaer, og det er nødvendigt. Nu er der kommet et ny hjememside, hvor du kan komme med en mere objektiv bedømmelse og give din mening til kende på en måde, så mange andre kan bruge den til at tage stilling til, om det er noget for dem, og måske kan firmaerne også bruge det, der er skrevet, til at forbedre deres service, så det er bare med at melde sig under fanerne med det samme.

  Academic Singles
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Academic Singles

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Academic Singles et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Academic Singles I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Academic Singles?

  Academic Singles er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider, Niche Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Academic Singles gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.