Academic Singles

Alle anmeldelser

Academic Singles

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Søren F.
I tilfælde af at jeg deler mit engagement i dating.com, er det fantastisk. Mand, det var åndssvagt. Ved du hvad, jeg var knust i hjertet, da jeg sluttede mig til websiden, og efter ikke mange dage ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Det virker

  I tilfælde af at jeg deler mit engagement i dating.com, er det fantastisk. Mand, det var åndssvagt. Ved du hvad, jeg var knust i hjertet, da jeg sluttede mig til websiden, og efter ikke mange dage lavede jeg min første kæreste, som var ligeglad med, at hun fik mig tilbage, og derefter begyndte vi vores internetdating-satsning.
  Vi dater hinanden endnu, og vi er ekstremt glade i det. Det er et faktum, at ægte kæreste er dyrere end online-kæreste, som også er ægte, men ikke krævende.
  Så jeg er glad for min online kæreste, som er advokat og arbejder ekstremt hårdt i sine sager.


Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

1 anmeldelser

Her finder du din næste uforpligende partner, til et eller flere stævnemøder på dine vilkår.Om AshleyMadison.com Si...

Academic Singles

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, næsten så svært som at vinde i lotteriet. Det er derfor, der er firmaer som Academic Singles, som kan være med til hjælpe dig med at finde en, som vil passe sammen med dig, for lige børn leger jo nu engang bedst, og som bekendt så søger krage jo mage. Academic Singles har næsten kun akademikere i deres katalog, og er du akademiker, så kunne det være, du skulle prøve, om de kan hjælpe dig også.

Om Academic Singles
Academic Singles er et datingbureau, eller rettere de hjælper dig, akademikeren, med at finde en kæreste og den, du gerne vil dele livet med. Det sker ved, at de stiller dig en række spørgsmål, og derefter finder de så en, som vil passe dig ganske perfekt. Academic Singles har fundet vejen til hverdagen for mange efter internettet er blevet en ting, som vi alle har derhjemme, og der er mange, som i dag benytter sig af deres service.

Services hos Academic Singles
Hos Academic Singles får du muligheden for diskret og enkelt at finde en partner, som har de samme interesser, livssyn og holdning til mange ting som dig selv. Academic Singles tager din søgen alvorligt, og de har mange tidligere medlemmer, som roser dem til skyerne for at have hjulpet dem til at finde deres livs kærlighed. Academic Singles tilbyder, at de diskret laver en analyse og sikrer, du får det, som du gerne vil have, som matchende profiler, og så er resten op til dig, for at charmere din kommende partner kan de ikke for dig, det er dit eget arbejde, men det klarer du nok også selv.

Klager og kundeservice
Når du vil i kontakt med Academic Singles med en forespørgsel eller en klage, så sker det hele ganske let, for på hjemmesiden finder du nemt de oplysninger, som du kan bruge til at kontakte dem. Du kan ringe til dem, der vil du hurtigt få kontakt, og det er ligegyldigt for dem, om du ringer med en klage eller spørgsmål, det er samme gode behandling, du får af deres kundeservice. Skriver du til dem på mail, så får du også svar hurtigt og med samme gode behandling, som du får, hvis du ringer til dem.

Anmeldelse af Academic Singles
Når vi skal finde de firmaer, vi gerne vil handle med, så undersøger vi tit på internettet, om det er det firma, vi vil bruge. Vi undersøger om de har mange stjerner på sider, som bedømmer firmaer, og det er nødvendigt. Nu er der kommet et ny hjememside, hvor du kan komme med en mere objektiv bedømmelse og give din mening til kende på en måde, så mange andre kan bruge den til at tage stilling til, om det er noget for dem, og måske kan firmaerne også bruge det, der er skrevet, til at forbedre deres service, så det er bare med at melde sig under fanerne med det samme.