CatholicMatch

Alle anmeldelser

CatholicMatch

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

CatholicMatch

CatholicMatch's mission er at skabe et onlinerum for enligekatolikker for at møde mennesker, de ellers ikke ville møde til trosfokuseretdating, der fører til sakramentaltægteskab. De fungerer også som et støttefællesskab, der giver information om, hvordan du bedre kan leve dit singleliv ud, og hvordan du kan deltage i målrettet dating for at opfylde dit kald.

CatholicMatch's begyndelse
I 1999 mødtes medstifterne Jason LaFosse og Brian Barcaro til en picnic i kirken og diskuterede de vanskeligheder, som enlige katolikker står over for. De blev hurtigt enige om, at der var et klart behov for et samfundsmiljø, hvor katolske mænd og kvinder kunne mødes med den hensigt at finde deres fremtidige ægtefælle. Det varede ikke længe, ​​før de lancerede deres nye datinghjemmeside, SaintRaphael.net, fra deres hjem i Pittsburgh. Et par år senere slog Brian og Jason sig sammen med Mike Lloyd og begyndte rejsen til CatholicMatch.com. Åh, hvor har tingene ændret sig siden da!

CatholicMatch's rejse
I begyndelsen arbejdede Jason fuld tid, og Brian gik på jurastudiet. Så SaintRaphael.net var udelukkende et sideprojekt, som medstifterne arbejdede på for sjov og som en service til det katolskesinglesamfund. Projektet var drevet af oprigtigheden af ​​deres mission. Brian og Jason ønskede, at enlige katolikker nemt kunne kommunikere med hinanden, og vigtigst af alt, så ønskede de, at enlige katolikker skulle føle, at de havde et samfund at tilhøre.

Et par år senere arbejdede Brian, Jason og Mike på både SaintRaphael.net og et andet webstedsdesignfirma. Efter dot.com-krakket i 2001 tørrede en stor del af investeringspengene til sidstnævnte op, og det blev en skræmmende tid for dem at finde ud af, hvordan de skulle holde lyset tændt.

På det tidspunkt var online dating taget fart, og Saint Raphael havde 2.000 registrerede brugere. En pære gik ud!

Dette var den egentlige fødsel af det, der nu er CatholicMatch, da det blev besluttet at opkræve betaling for medlemskab på siden (tidligere medlemmer fik et års gratis medlemskab), og i 2004 blev "CatholicMatch" det officielle navn på tjenesten. Det viste sig hurtigt, at navnet var et hit, og virksomheden fik et kæmpe løft, der ville ændre forretningen for altid!

CatholicMatch's fremtid
Fremtiden for CatholicMatch og online dating som helhed er virkelig spændende. I 2013 modtog CatholicMatch sin konto nummer 1 million, hvilket beviser, at de dage, hvor online dating blev set som en sidste udvej for ensomme singler, for længst er forbi. CatholicMatch har fået legitimitet i datingverdenen og i det katolskesamfund, efterhånden som flere og flere singler henvender sig til online dating - den bedste og mest effektive måde at møde deres kommende ægtefælle på.

I løbet af de næste 15 år håber CatholicMatch at gøre online dating endnu nemmere for dem, der søger et sakramentalt ægteskab. I de kommende år vil CatholicMatch Institute også vokse og udvikle sig for bedre at informere katolske singler, fraskilte, ægtepar, forlovede par og kirkeledere. Det vil tjene som et informationscenter for ting som målrettet dating og forberedelse af ægteskab. Med disse to hjemmesider håber CatholicMatch-teamet at vende tilbagegangen i ægteskaber og støtte katolske forhold på enhver mulig måde.

Hvordan var det at prøve CatholicMatch?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med CatholicMatch. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.