DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Dating.dk

  Seriøst site, Danmarks største og ældste, du kan tilmelde dig helt gratis.

  Om Dating.dk

  Siden blev stiftet af Morten Wagner og bliver drevet af Freenet, den blev stiftet i slutningen af 90erne, her er virkelig en succes historie, ikke bare i dansk internet, men også i dating. Siden er Danmarks første datingside og absolut Danmarks største. Freenet driver en række andre sites i Danmark og udlandet med stor success. Virksomheden har hovedsæde i Viborg og blev startet som en sjov ide om en kæresteportal. Et fantastisk eventyr og en virksomhed, der har formået at vokse fra ide til arbejdsplads og millionvirksomhed.

  Gode råd om hvordan du laver en god profil

  Dating.dk services

  Vi kender måske alle Bjarne Lillers sang fra 80erne om det lidt kiksede forsøg på at finde en ven via en avis annonce. Den lidt buttede og ensomme dame på 40 år med mørkt og krøllet hår, der ikke turde skrive om sin vægt, men som søgte en ven. Måske sidder du også og funderer på at finde dig en ven for livet, eller en livspartner måske. I dette årtusinde er dating ikke længere noget der foregår ved mærkeannoncer i avisen, nu ved vi alle at det er helt ok og slet ikke pinligt at sige man har mødt sin partner på en datingsite. At tilmelde sig på Dating.dk koster ikke noget. Det er gratis at oprette en profil og du kan også benytte rigtig mange funktioner uden at betale for at bruge siden. Du har f.eks muligheden for på en gratis profil at søge i andres profiler, bruge det meget omfattende og effektive match system, besøge og vise interesse for andre profiler du kan deltage i events. Du udfylder naturligvis selv din profil og lægger profil fotos ind og du kan tilmed oprette foto albums. Jo bedre du udfylder din profil og jo mere præcis du er i dine ønsker til en ny partner, jo bedre match får du naturligvis, ligeledes er det selvfølgelig vigtigt at du selv er grundig og åbner for ærlighed når du skriver om dig selv. Dating.dk er nem at bruge, det er en side, der har været gennemarbejdet og konceptet gennemprøvet i mere end 20 år. Et utal af par har mødt hinanden og det er der kommet både ægteskaber og børn ud af.  Hvorfor ikke prøve, måske tilsmiler lykken dig? Dating.dk er landsdækkende, det er ikke vigtigt om du bor i Egtved eller Århus eller på Frederiksberg, det vigtigeste er at du kommer op på tasterne og får lavet en profil. Det tager kun 3 minutter så er du online og klar til at stryge skjorten eller lægge øjenskyggen. Tyve eller Tres op på hesten og igang, der venter en dejlig partner på dig på Dating.dk. Udover en gratis profil, kan du vælge at betale et mindre månedligt gebyr. Herefter får du en +Profil og kan nu læse og besvare beskeder, se hvem der besøger din profil og viser interesse i dig, se hvem du bliver matchet med du bliver også vist oftere i søgninger som +Profil, du kan se hvor ofte andre profiler rent faktisk svarer på beskeder, og ikke mindst kan du se når dine beskeder er læst. Læs også spændede artikler om datinglivet.

  Kundeservice hos Dating.dk

  Hvis du ønsker at komme i kontakt med Dating.dk kundeservice, så kan benytte klikke dig til kundeservice her. Telefoner og mail er åbne alle hverdage. Du ringer til Dating.dk på tlf.: 33 89 00 00. Husk altid at oplyse dit profilnavn ved henvendelse.

  Anmeldelse af Dating.dk

  Hvis du er kunde eller har en profil hos Dating.dk, hører vi meget gerne om dine erfaringer. Skriv en anmeldelse her på sitet til glæde for alle andre. Tak.

  Dating.dk
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Dating.dk

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Dating.dk et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Dating.dk I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Dating.dk?

  Dating.dk er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider, Niche Dating Sider, Utroskabs og Erotik dating sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dating.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.