DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser EuroDate

  Leder du efter din livspartner er her siden, hvor du finder en mand eller kvinde dating online nemt og bekvemt.

  Om EuroDate

  Firmaet bag har været i branchen siden 1993, lang erfaring og skabelsen af mange parforhold går forud for denne side. Siden dækker 32 lande og du kan finde en partner i hele Europa, hvis du er interesseret. Det er firmaets mission at forbinde singler over hele verden med hinanden i succesfulde partnerskaber.

  Eurodate sådan fungerer det

  Eurodate tilbyder

  Det er virkelig supernemt at oprette sig, du kan tilmed oprette dig med din Google profil, 2 klik og du er straks online. Skriv en kort tekst om dig selv og beskriv hvad du leder efter i en ny partner. Interfacet er vireklig nemt, det tager kun nogle sekunder at oprette sig og du ser straks matches der passer til det du har beskrevet du leder efter. Når du abonnerer på sidens månedlige medlemskab bliver din profil vist til alle relevante andre profiler. Din profil vises for den periode du betaler. En velkomstbonus på 20 Kredits er allerede klar når du logger ind, og så er det bare at starte med at opleve, hvor meget opmærksomhed du straks får. Du har også 10 gratis Live-Chats på 3 minutter per stk. når du logger ind første gang, herefter skal du betale for at skrive med andre medlemmer.
  Det koster 1 kredit per minut at skrive med andre, og en video koster 4 Kredit per minut, hvis du vil have to-vejs video skal du betale med 6 Kredits per Minut. Du kan også skrive beskeder når du ikke er online det koster 1 Kredit per besked (op til 160 tegn). Hvorfor ikke sende en email, det koster 10 Kredit men en email kan være meget længere. Du kan også sende og modtage billeder det koster 15 Kredit per stk. eller hvad med en animeret GIF til 1 Kredit.Måske vil du sende en personlig besked medens du er live på video og det koster 1 Kredit. Du kan naturligvis og så se Videoer på profiler online og så betaler du med 10 Kredits per Video. En anden funktion er Lad os Mingle og det koster 5 Kredits per gang du bruger det. Siden er på engelsk, men der er også nogle online fra Danmark oftest, der er brugere i 32 lande så chancen for at møde nogen i nærheden af dig er god. Når du skal betale for de Kredits du skal bruge på siden betaler du nemt og bekvemt med VISA, AMEX eller andre online betalingsmidler.


  Dating markedet er virkelig exploderet og flere og flere finder hinanden online, hvem husker ikke de håbløse gamle avisannoncer med svar til avisen med kontakt-nummer, i dag er den slags sat meget mere i system og du kan med det samme møde drømmekvinden eller drømmemanden i dit liv. Dating sites har været online siden internettet blev opfundet og tusindevis af par har fundet hinanden denne vej, skal du blive den næste single, der kan sætte ring på en forloveds finger og starte med at fejre jubilæer hvert år medens i smiler til ideen at i fandt hinanden online?

  Kundeservice og klager

  Hvis du har brug for hjælp skal du gå til sidens helpcenter, her kan du kontakte Eurodate online. Der findes ikke umiddelbart noget telfonnummer men du kan sende en whatsapp, sproget er engelsk.

  Anmeldelse af Eurodate.com service og produkter

  Er du kunde hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  EuroDate
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om EuroDate

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er EuroDate et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af EuroDate I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette EuroDate?

  EuroDate er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EuroDate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.