Match.com

Alle anmeldelser

Match.com

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

1 anmeldelser

Her finder du din næste uforpligende partner, til et eller flere stævnemøder på dine vilkår.Om AshleyMadison.com Si...

Match.com

Vi leder alle. Vi leder efter den eneste ene, og det kan godt være, det er svært for nogen, men det er nu blevet lettere, for der er firmaer som Match, som gør, du kan søge, uden at du skal ud på kødmarkedet og i kampen med alle andre forsøge at finde en, som kan blive den, du deler dit liv med. Match har en coach, som hjælper dig, og som sikrer, du får det rigtige gjort, så du er godt i gang. Selve kærligheden kan coachen nok ikke hjælpe med, men de kan sørge for, du kommer på den rette vej, og som vi alle ved, så er godt begyndt mange gange halvt fuldendt.

Om match
Match er kommet på markedet, fordi de gerne vil give folk en oplevelse af, at der også er nogen derude for dem, og de har fundet ud af sammen med andre med samme gode idé, at internettet er det perfekte sted for folk at lede efter kærligheden. Match griber det an på den måde, at de sikrer, det er faktiske mennesker, som er bag profilerne, og de sikrer også, at dem, du kan blive matchet med, er fra dit område, så der bliver ikke mange lange ture til Nordjylland, hvis du bor på Bornholm.

Services hos Match
Hos Match får du mulighed for at finde kærligheden, du får også gode match med de algoritmer, de bruger, og den personlige coach, som sikrer, du er med noderne, så du får dates, for det er dit valg, og hvem ved, det kan være din soulmate er derude og også leder efter kærligheden på Match. Match sikrer dine oplysninger bliver behandlet så sikkert, som det overhovedet er muligt, for det er et marked, som mange gerne vil ind på, og hvor konkurrenterne er mange, så oplysninger skal sikres efter alle kunstens regler.

Klager og kundeservice
Der er altid nogen, som gerne vil have fat i de firmaer, hvor de har en profil, har bestilt noget, eller overvejer at bruge, og det samme gælder for Match. Men heldigvis er det ikke svært, for Match har på deres let overskuelige hjemmeside alle de oplysninger, som du skal bruge for at kontakte dem. Der er mulighed for at kontakte dem på både mail og telefon, det hele sker let og smertefrit, og for dem er det ligegyldigt, om det er med en klage eller andet, for det er den samme gode behandling, du får hver gang.

Anmeldelse af Match
Inden vi beslutter os for at bruge den service, nogle firmaer udbyder, så er det vigtigt, vi ved bare lidt om dem, og det er der heldigvis nogen sider, som lader os finde ud af. Nu er der kommet en ny hjemmeside, som giver dig en mulighed for at give din mening til kende, men det er på en ny måde. Her er der mulighed for at give en mere udførlig og objektiv mening og forklare, hvorfor du skriver som du gør. Det er bedømmelser, som mange andre i fremtiden vil bruge meget tid på at læse, for det er her, du finder de firmaer, som du vil handle med, og det er på baggrund af dine anmeldelser.