New Honey

Alle anmeldelser

New Honey

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

A
Anders O.
Honning er et must have! :) Det er et yderst nyttigt værktøj og har sparet mig så mange penge, siden jeg har tilføjet det som en udvidelse. Hvis du handler online, ved jeg ærligt talt ikke, hvorfor...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hooning elsker

  Honning er et must have! :) Det er et yderst nyttigt værktøj og har sparet mig så mange penge, siden jeg har tilføjet det som en udvidelse. Hvis du handler online, ved jeg ærligt talt ikke, hvorfor du ikke ville bruge honning... medmindre du selvfølgelig godt kan lide at bruge for meget. Gør dig selv en tjeneste og begynd at bruge Honey nu!

  Det er en fantastisk app. Den søger automatisk og anvender kuponer på min indkøbskurv ved kassen for at hjælpe mig med at spare penge. Honey har også et pointsystem, hvor du kan samle point, hvis der ikke findes kuponer til en hjemmeside på brugstidspunktet, som kan indløses til belønninger. Den har også en dropliste-funktion, hvor du kan gemme varer, og Honey vil advare dig, når prisen falder. Min eneste klage er, at den automatiske kupon-funktion i øjeblikket ikke virker på mobile enheder.


Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

1 anmeldelser

Her finder du din næste uforpligende partner, til et eller flere stævnemøder på dine vilkår.Om AshleyMadison.com Si...

New Honey

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom det ikke er en umulighed. Den henvender sig både til singler, der gerne vil finde en livspartner, og til folk i forhold, der måske leder efter lidt ekstra spænding i hverdagen eller gerne vil have en affære. Eller måske er du bare nysgerrig og vil se, hvad der er på markedet. Denne datingside online er diskret og sørger for dit privatliv.

Om New Honey
Datingsidens administrerende direktør er Laetitia Pateau og hjemesiden har hovedkontor i Luxembourg. Den var dog så stor en succes, at den har udvidet til andre lande som fx Danmark. Med sloganet "Mere spænding. Mindre ordinært." kan man godt fornemme, at det måske ikke er din typiske datingside. Den ligger i stedet vægt på, at man her kan finde diskrete affærer eller flirts fra hele landet. Der er måske ikke her du skal lede, hvis du derfor gerne vil finde den helt store kærlighed. Med over 36 millioner medlemmer på verdens plan har du dog mulighed for at møde mange spændende mennesker, hvor jeres behov matcher.

New Honey og dets tjenester på siden
Når du åbner siden, skal du tryke på Se mine matches. Du vil her blive mødt af en bot, der guider der igennem tilmeldingsprocessen. Her skal du svare på pratiske spørgsmål om dig selv, men også om din personlighed, og hvad du søger på siden. Det gælder også din nuværende forholdsstatus. Det er dette lille spørgeskema, der skal hjælpe dig med at komme tættere på matches, der rent faktisk afspejler det, du leder efter. Til sidst skal du indtaste din e-mail, og derefter gå til din indbakke for at bekræfte den. Hvis den ikke bekræftes, vil du ikke komme videre på siden. Dette er højst sandsynligt for at holde falske profiler væk fra denne datinghjemmeside.

Hvad adskiller New Honey fra andre datingsider
På denne online dating-hjemmeside er de meget OBS på dit privatliv. Der er fx derfor, at man ikke kan oprette en bruger via en falsk mail, men at den skal bekræftes, før man har adgang til at kigge på andre profiler. Det er ekstremt vigtigt, hvis man leder efter mere casual møder i Danmark.

Når du først har bekræftet din profil, så får du adgang til at finde dates. Først og fremmest præsenterer hjemmesiden en håndfuld matches til dig, som den mener ud fra dens algoritme, vil være dates af højkvalitet for dig. Hvis du bryder dig som siden, bør du måske overveje at få dig et betalt medlemskab, da du så får adgang til alle funktioner og vil få flere matches. Alt sammen afhænger dog af det abonnement, du ender med at vælge. Du kan altid betale med klassiske betalingsmetoder som VisaDankort eller andet.

Kundeservice og klager
Den nemmeste måde at komme i kontakt med New Honey på er ved at sende en e-mail til deres kundeservice via service@newhoney.dk. Her kan du stille alle typer spørgsmål, sende feedback eller bede om hjælp til problemer, som du måske kan støde på. Vi anbefaler, at du altid tjekker siden med ofte stillede spørgsmål, også kaldt FAQ.

Anmeldelse af New Honey
Din erfaring med dette firma, og din mening om, hvilken slags virksomhed New Honey er, vil vi meget gerne have her. Del din oplevelse, så andre brugere kan nyde godt af den. Måske vil du dele din erfaring med kundeservice eller fordelene ved at have et abonnement hos datingsiden.