DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser New Honey

  New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom det ikke er en umulighed. Den henvender sig både til singler, der gerne vil finde en livspartner, og til folk i forhold, der måske leder efter lidt ekstra spænding i hverdagen eller gerne vil have en affære. Eller måske er du bare nysgerrig og vil se, hvad der er på markedet. Denne datingside online er diskret og sørger for dit privatliv.

  Om New Honey

  Datingsidens administrerende direktør er Laetitia Pateau og hjemesiden har hovedkontor i Luxembourg. Den var dog så stor en succes, at den har udvidet til andre lande som fx Danmark. Med sloganet "Mere spænding. Mindre ordinært." kan man godt fornemme, at det måske ikke er din typiske datingside. Den ligger i stedet vægt på, at man her kan finde diskrete affærer eller flirts fra hele landet. Der er måske ikke her du skal lede, hvis du derfor gerne vil finde den helt store kærlighed. Med over 36 millioner medlemmer på verdens plan har du dog mulighed for at møde mange spændende mennesker, hvor jeres behov matcher.

  New Honey og dets tjenester på siden

  Når du åbner siden, skal du tryke på Se mine matches. Du vil her blive mødt af en bot, der guider der igennem tilmeldingsprocessen. Her skal du svare på pratiske spørgsmål om dig selv, men også om din personlighed, og hvad du søger på siden. Det gælder også din nuværende forholdsstatus. Det er dette lille spørgeskema, der skal hjælpe dig med at komme tættere på matches, der rent faktisk afspejler det, du leder efter. Til sidst skal du indtaste din e-mail, og derefter gå til din indbakke for at bekræfte den. Hvis den ikke bekræftes, vil du ikke komme videre på siden. Dette er højst sandsynligt for at holde falske profiler væk fra denne datinghjemmeside.

  Hvad adskiller New Honey fra andre datingsider
  På denne online dating-hjemmeside er de meget OBS på dit privatliv. Der er fx derfor, at man ikke kan oprette en bruger via en falsk mail, men at den skal bekræftes, før man har adgang til at kigge på andre profiler. Det er ekstremt vigtigt, hvis man leder efter mere casual møder i Danmark.

  Når du først har bekræftet din profil, så får du adgang til at finde dates. Først og fremmest præsenterer hjemmesiden en håndfuld matches til dig, som den mener ud fra dens algoritme, vil være dates af højkvalitet for dig. Hvis du bryder dig som siden, bør du måske overveje at få dig et betalt medlemskab, da du så får adgang til alle funktioner og vil få flere matches. Alt sammen afhænger dog af det abonnement, du ender med at vælge. Du kan altid betale med klassiske betalingsmetoder som VisaDankort eller andet.

  Kundeservice og klager

  Den nemmeste måde at komme i kontakt med New Honey på er ved at sende en e-mail til deres kundeservice via service@newhoney.dk. Her kan du stille alle typer spørgsmål, sende feedback eller bede om hjælp til problemer, som du måske kan støde på. Vi anbefaler, at du altid tjekker siden med ofte stillede spørgsmål, også kaldt FAQ.

  Anmeldelse af New Honey

  Din erfaring med dette firma, og din mening om, hvilken slags virksomhed New Honey er, vil vi meget gerne have her. Del din oplevelse, så andre brugere kan nyde godt af den. Måske vil du dele din erfaring med kundeservice eller fordelene ved at have et abonnement hos datingsiden.

  New Honey
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om New Honey

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er New Honey et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af New Honey I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette New Honey?

  New Honey er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider, Utroskabs og Erotik dating sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van New Honey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.