New Honey

Alle anmeldelser

New Honey

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo be2
be2
1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo Dating.dk
Dating.dk
0 anmeldelser

Seriøst site, Danmarks største og ældste, du kan tilmelde dig helt gratis.Om Dating.dk Siden blev stiftet af Morten Wagner og ...

Logo Academic Singles
Academic Singles
0 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

Logo Partner Med Niveau
Partner Med Niveau
1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

New Honey

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom det ikke er en umulighed. Den henvender sig både til singler, der gerne vil finde en livspartner, og til folk i forhold, der måske leder efter lidt ekstra spænding i hverdagen eller gerne vil have en affære. Eller måske er du bare nysgerrig og vil se, hvad der er på markedet. Denne datingside online er diskret og sørger for dit privatliv.

Om New Honey
Datingsidens administrerende direktør er Laetitia Pateau og hjemesiden har hovedkontor i Luxembourg. Den var dog så stor en succes, at den har udvidet til andre lande som fx Danmark. Med sloganet "Mere spænding. Mindre ordinært." kan man godt fornemme, at det måske ikke er din typiske datingside. Den ligger i stedet vægt på, at man her kan finde diskrete affærer eller flirts fra hele landet. Der er måske ikke her du skal lede, hvis du derfor gerne vil finde den helt store kærlighed. Med over 36 millioner medlemmer på verdens plan har du dog mulighed for at møde mange spændende mennesker, hvor jeres behov matcher.

New Honey og dets tjenester på siden
Når du åbner siden, skal du tryke på Se mine matches. Du vil her blive mødt af en bot, der guider der igennem tilmeldingsprocessen. Her skal du svare på pratiske spørgsmål om dig selv, men også om din personlighed, og hvad du søger på siden. Det gælder også din nuværende forholdsstatus. Det er dette lille spørgeskema, der skal hjælpe dig med at komme tættere på matches, der rent faktisk afspejler det, du leder efter. Til sidst skal du indtaste din e-mail, og derefter gå til din indbakke for at bekræfte den. Hvis den ikke bekræftes, vil du ikke komme videre på siden. Dette er højst sandsynligt for at holde falske profiler væk fra denne datinghjemmeside.

Hvad adskiller New Honey fra andre datingsider
På denne online dating-hjemmeside er de meget OBS på dit privatliv. Der er fx derfor, at man ikke kan oprette en bruger via en falsk mail, men at den skal bekræftes, før man har adgang til at kigge på andre profiler. Det er ekstremt vigtigt, hvis man leder efter mere casual møder i Danmark.

Når du først har bekræftet din profil, så får du adgang til at finde dates. Først og fremmest præsenterer hjemmesiden en håndfuld matches til dig, som den mener ud fra dens algoritme, vil være dates af højkvalitet for dig. Hvis du bryder dig som siden, bør du måske overveje at få dig et betalt medlemskab, da du så får adgang til alle funktioner og vil få flere matches. Alt sammen afhænger dog af det abonnement, du ender med at vælge. Du kan altid betale med klassiske betalingsmetoder som VisaDankort eller andet.

Kundeservice og klager
Den nemmeste måde at komme i kontakt med New Honey på er ved at sende en e-mail til deres kundeservice via service@newhoney.dk. Her kan du stille alle typer spørgsmål, sende feedback eller bede om hjælp til problemer, som du måske kan støde på. Vi anbefaler, at du altid tjekker siden med ofte stillede spørgsmål, også kaldt FAQ.

Anmeldelse af New Honey
Din erfaring med dette firma, og din mening om, hvilken slags virksomhed New Honey er, vil vi meget gerne have her. Del din oplevelse, så andre brugere kan nyde godt af den. Måske vil du dele din erfaring med kundeservice eller fordelene ved at have et abonnement hos datingsiden.