DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nextlove

  Dette er datingsiden, hvor du diskret kan lede efter en ny partner i livet.

  Om Nextlove

  Domænet er ejet af DigiMatch IPR Ltd. et firma med adresse på Malta. Siden blev etableret i 2013 og findes i Europa ud over dansk på Engelsk, Norsk bokmål, Finsk og Svensk. Siden målretter sig specifikt mod et publikum af skilte og enlige forældre, virksomheden har startet sitet for at hjælpe modne mennesker, der allerede har oplevet en brudt kærlighedsrelation, videre ikke bare i dating livet men i den grad med det formål at skabe nye varige relationer. For brugernes sikkerhed overvåges sitet døgnet rundt og dedikerede medarbejdere sørger for at der kun findes reelle brugere på siden.

  Er livet efter en skilsmisse en udfordring?

  Nextlove services

  Når vi leder efter kærligheden efter allerede at have oplevet et eller flere faste forhold, måske endda fået børn, leder vi måske efter noget med andre øjne end vi gjorde da vi var helt unge og uerfarne. Der er mange aspekter at tage hensyn til i det modne liv, og mange erfaringer der kan trækkes på. Brugerne af dette site er mennesker, der leder efter seriøse kærlighedsrelationer og som er parate til at indgå i et nyt forhold for igen at opleve den kriblende følelse når man vågner om morgenen ved siden af verdens dejligeste partner, han eller hun, der passer lige til de drømme man havde. Siden er nem at benytte og det er gratis at oprette en profil. Når du opretter en profil bliver du stillet en række simple spørgsmål om dig selv, er du gift, fraskilt, single, dit køn og hvilket køn du er interesert i, herefter du opretter din profil med en email adresse et profilnavn du selv vælger og et kodeord. Når din profil er oprettet skal du igen svare på lidt simple spørgsmål om dig selv. Din højde, vægt og kropsbygning, øjenfarve, hårfarve og du svarer på hvor attraktiv du ser ud. Herefter går du til næste skridt, hvor du indtaster din hjemby og når det er instastet er du klar til at færdiggøre din profil ved at bekræfte din email.  Herefter er det bare at gå igang med at lede eller reagere på de forslag siden kommer med. Når du er logget ind skal du være opmærksom på at dele af siden er på engelsk, for de fleste af os er det naturligvis ikke vigtig. Hvis du vil have endnu mere opmærksomhed en en anonym profil kan du uploade dit billede. En del funktioner er ikke gratis men kræver at du opretter dig som Premium bruger, herefter har du fri adgang til en række nye funktioner. Du kan vælge, hvor du vil søge, by og land og herefter kommer en lang række profiler frem du kan kontakte. Siden har besked system og moderatorer, der godkender billeder og holder øje med tonen i profilerne og beskederne. Her findes og verifkation af din profil, hvilket naturligvis altsammen sikrer at siden præsenterer seriøse profiler, der har samme ønsker som du, at finde kærligheden.

  Kundeservice hos Nextlove

  Du kan kontakte kundesupport via email men siden har også et meget omfattende FAQ område, hvor du sikkert finder svar på de fleste af dine spørgsmål.

  Har du prøvet Nextlove?

  Vi bliver glade hvis du skriver dine oplevelser her på siden, del din anmeldelse så vi alle kan lære mere om siden. Tak på forhånd.

  Nextlove
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Nextlove

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Nextlove et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Nextlove I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Nextlove?

  Nextlove er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider, Niche Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nextlove gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.