Richmeetbeautiful

Alle anmeldelser

Richmeetbeautiful

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Robert K.
Jeg er Robert, 57, engelsk, bor både Storbritannien og Thailand, jeg er administrerende direktør for virksomheder og en dygtig mentor og iværksætter. Jeg har altid datet piger på ca. 18-25 år. Jeg ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Sugar daddy

  Jeg er Robert, 57, engelsk, bor både Storbritannien og Thailand, jeg er administrerende direktør for virksomheder og en dygtig mentor og iværksætter. Jeg har altid datet piger på ca. 18-25 år. Jeg har været sugardater i mindst 20 år. Jeg giver et højt niveau af fordele og livsstil til mine sukkerpartnere, og jeg havde brug for en hjemmeside, der tiltrækker en højere kvalitet af medlemskab, da jeg simpelthen ikke har tid at spilde.

  Jeg har brugt mange sugardatingsider, og RichMeetBeautiful er langt det bedste, jeg har mødt. Jeg har været premium-medlem siden begyndelsen af ​​2018, og RMB er det første websted, jeg har tilsluttet mig, hvor der er ægte kundeserviceværdi og feedback fra administratorerne. Jeg har fundet ud af, at kvaliteten af ​​medlemmer er betydeligt højere og mere ægte end på mange større konkurrenters websteder.


Andre læste også

Logo 40Plus

40Plus

0 anmeldelser

Det er i dag lettere end nogensinde før, at komme i kontakt med jævnaldrende danskere, der har samme interesser og aktivt leder efter ...

Logo CatholicMatch

CatholicMatch

0 anmeldelser

CatholicMatch's mission er at skabe et onlinerum for enlige katolikker for at møde mennesker, de ellers ikke ville møde til trosfokus...

Logo Amare

Amare

0 anmeldelser

Amare's navn er deres mission: At hjælpe kvinder og mænd overalt med at elske og blive elsket.Deres liv er drevet af deres relationer.N...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

Richmeetbeautiful

Online dating og andre services, der lover brugerne nye partnere, venskaber eller andre former for forhold, er blevet mere og mere populære. I takt med, at vi nu bruger langt mere af vores liv online, så var det blot et spørgsmål om tid, før også datingverdenen blev digitaliseret. Det har medført, at der er mange forskellige online tilbud, til folk der leder efter partnerskab. Mange sider henvender sig til nicher, herunder til folk, der er interesserede i sugardating. Med så mange forskellige online sider, er det vigtigt, at man undersøger markedet nøje, før man foretager sit valg. Langt de fleste sider kræver betaling og derfor vil mange gerne sikre sig, at de får det ønskede ud af deres investering, før de betaler. Idet disse services er populære, så kan man med fordel læse anmeldelser fra andre brugere, der allerede har benyttet dem. På denne måde kan man bedre sikre sig, at man får valgt netop den service, der passer bedst til ens egne behov.  

Om Richmeetbeautiful
RichMeetBeautiful er en online service med oprindelse i Norge, der fungerer som et netværk for mænd og kvinder over 18 år gamle, der søger et forhold med gensidig tilfreddstillelse, som de selv beskriver det på deres hjemmeside. Siden skaber kontakt mellem to parter, der begge har en række veldefinerede krav til, hvad de ønsker at få ud af et forhold, og hvad de forventer af en partner. Normalt sker der en udveksling af behov og tjenester, hvilket gør forholdet mellem to parter der har mødt hinaden gennem RichMeetBeautiful, transaktionelt til en vis grad. Dette kaldes Sugardating. Generelt kan der være tale om udveksling af oplevelser, rejser, dyre gaver og middage i bytte for intimitet og partnerskab.

Produkter og Services hos Richmeetbeautiful
På deres hjemmeside skal man oprette en profil, hvis man ønsker at komme i kontakt med andre gennem deres service. Når man opretter en profil skal man vælge hvilken profiltype man vil oprette, der afgør hvilken type af andre profiler man kan komme i kontakt med. Der er tre forskellige typer man kan vælge imellem: enten er man Sugarbaby, Sugardaddy eller Sugarmama. Sugarbabies er nomalt yngre, attraktive brugere, der ønsker at komme i kontakt med én eller flere succesfulde og velhavende Sugardaddies eller Sugarmamas, som kan give dem gaver eller rådgive dem, i bytte for intimitet eller partnerskab. De præcise krav man har til hinanden definerer man selv.
På hjemmesiden eller mobilapplikationen for RichMeetBeautiful kan man mod betaling give gaver til andre, stille krav til sin Sugarbaby, se hvem der har besøgt ens egen profil m.fl. Siden tilbyder en gratis prøveperiode, hvorefter man bliver opkrævet betaling for at beholde sin profil. Man kan hurtigt oprette en profil via Facebook, hvorefter man kan starte med at gennemse andre profiler, sende beskeder osv.

Komplimenter, Klager og Tips til Richmeetbeautiful
Benytter du siden RichMeetBeautiful som enten Sugarbaby eller Sugarmama? Har du haft success med, at møde andre personer gennem denne service, der gav dig hvad du havde brug for? Hvad end din opelevelse var positiv eller negativ, så kan et par linjer omkring din oplevelse med RichMeetBeautiful her på vores side for kundeanmeldelser hjælpe andre med at beslutte, om denne service er perfekt i forhold til netop deres behov.