Single.dk

Alle anmeldelser

Single.dk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

Single.dk

Single.dk er et bureau, hvor de tager kærligheden alvorligt, for det er ikke et sted, hvor de ønsker folk skal søge hen bare for at få sex, nej det er til dem, som har en mere romantisk tilgang til verden, og de vil gerne hjælpe deres medlemmer til at finde den eneste ene og leve et godt og roligt liv. Single.dk er klar til at hjælpe alle, og det eneste du skal gøre, er at udfyde deres skema, og så hjælper de dig med at finde din kommende livsledsager, og de gør det på en diskret måde.

Om Single.dk
Siden 1999 har Single.dk været på markedet og forsøgt at finde kærligheden for dem, som er trætte af dating og af at skulle jagte byen rundt for at finde en at dele livet med. De tyve års erfaring giver dem en fordel, for de ved, hvad som gør sig på det romantiske marked, og det giver en større chance for at de kan hjælpe også dig. Single.dk har en klar idé om, hvad de vil, og der er mange, som bruger deres service, for de tilbyder dig en diskret mulighed for at komme i kontakt med dem, som er dine ligesindede. Det er gratis at melde sig ind, og den fulde service er billig set i forhold til, hvad det er, du kan få for dine penge.

Services hos Single.dk
Hos Single.dk får du den service, at de hjælper dig med at finde en kæreste, og de gør det så godt, at de har været på markedet i over 20 år, hvor de stadig er med blandt de absolut bedste på markedet. Du kan til at starte med melde dig ind og se, om det er noget for dig. Det koster dig ikke noget, og selv om du vil have den fulde pakke, så kommer det ikke til at koste dig en formue. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde et spørgeskema, som giver en klar profil af, hvem du er, og så bliver du parret med dem, som passer på det, du ønsker, og det som du ønsker.

Klager og kundeservice
Når du vil have fat i kundeservice hos Single.dk, så er det nu ganske let. Du kan simplethen benytte dig af den chatfunktion, som er på hjemmesiden, men hvis du hellere vil skrive en mail til dem eller ringe, så er det også oplysninger, som du hurtigt og let finder på deres hjemmeside. Når du tager kontakt til Single.dk, så er kundeservice klar med svar, om det er en klage eller en forespørgsel, du kontakter dem med, og det er samme gode service hver eneste gang.

Anmeldelse af Single.dk
Når du skal finde den service, som du skal bruge, så er det ofte, du tjekker på nettet, hvad andre mener om firmaet og deres service. Nu er der kommet en hjemmeside, hvor du som forbruger kan give en god objektiv og konstruktiv bedømmelse, som andre forbrugere kan bruge, og som firmaerne også selv kan bruge til at blive bedre. Derfor er det en god idé, at så mange som muligt melder sig under fanerne, for det kan blive både forbrugernes og firmaernes bedste ven på sigt.