DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Singles 50

  Dating i alle former - via hjemmesider, mobilapplikationer, fysisk, blind dates, tv programmer m.fl - har altid været populært. Det er ofte sådan, at vi finder vores partnere og ægtefæller, og derfor de fleste mennesker lægger stor vægt på. Derfor er der mange forskellige tjenester og services at vælge mellem, der kan hjælpe med at facilitere denne form for kontakt til andre mennesker, der søger samme form for partnerskab, som man selv leder efter.
  Det er i den forbindelse vigtigt at huske, at der er mange forskellige dating tjenester at vælge imellem, samt at mange af dem appellerer til forskellige personlighedstyper og interesser. Derfor er det vigtigt at undersøge på forhånd, hvad de forskellige tjenester har at byde på, så man er sikker på, at man giver sig selv de bedste chancer for at finde et passende match. Derfor læser mange brugeranmeldelser fra andre kunder, som eksempeltvis her på siden, før de opretter profiler og betaler for dating tjenester.

  Om Singles 50

  Hjemmesiden vedligeholdes og opereres af matchmaking tjenesten be2, med hovedkontor i Luxemborg. Virksomheden be2 blev oprettet som en Tysk matchmaking service i 2004, af de to online entrepenører Robert Wuttke og Andreas Etten. Senere er tjenesten blevet internationalt tilgængelig og findes nu på mange forskellige sprog såsom spansk og italiensk, i mere end 30 lande verden over.

  I Made My Girlfriend Play Siblings or Dating...

  Produkter og Services hos Singles 50

  Hos internet tjenesten Singles 50 kan man tilmelde sig gratis til at starte med, og derigennem oprette en profil på deres dating side. Tjenesten har på nuværende tidspunkt 766.000 registrerede medlemmer på deres danske side, som er fordelt på henholdsvis 57 procent kvinder og 43 procent mænd, bosat i forskellige dele af Danmark.
  Hjemmesiden benytter sig af, hvad de selv kalder en videnskabelige tilgang, hvilket indebærer en personlighedsvurdering, som udabejdes på baggrung af en test man tager hos dem. Når man derefter har modtaget sine testresultater, så bliver man introduceret til egnede individer, som Singles 50 mener, at man er et match med personlighedsmæssigt. Disse testresultater, som indeholder en beskrivelse af end ideelle partner, samt sidens partneranbefalinger, får man lavet helt gratis og der følger ingen forpligtelser med.
  Siden tilbyder komplet anonymitet hvis man ønsker det: måske ønsker man ikke, at bestemte personer, såsom ens børn, familiemedlemmer eller forrige partnere har adgang til personlige oplysninger såsom billeder, interesser, hvad man søger m.fl. Derfor kan man selv bestemme, hvad man deler på sin profil, samt hvem der har adgang til oplysningerne. Derudover er alle data og personlige oplysninger, som man indtaster via deres hjemmeside krypteret af Let's Encrypt Service, samt sikret af Norton.
  Via Singles 50 kan man deltage i video opkald med andre brugere på siden, for derigennem at lære hinanden bedre at kende, og have "digitale dates".

  Komplimenter, Klager og Tips til Singles 50

  Hvis du tidligere har benyttet dating tjenesten Singles 50, eller er aktiv bruger hos dem nu, så er vi meget interesserede i at høre nærmere omkring dine oplevelser med denne dating tjeneste. Har du fundet et perfekt match, virker deres videnskabelige tilgang og er deres hjemmeside og mobilapplikation nemme at bruge? Hjælp andre kunder med at gennemskue, om Singles 50 er den rigtige dating tjeneste for dem.

  Singles 50
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Singles 50

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Singles 50 et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Singles 50 I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Singles 50?

  Singles 50 er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Singles 50 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.