DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Singles50

  Hvis du er lidt oppe i årene og leder efter en datingside til din aldersgruppe, så kan Singles50 være for dig. Det er online dating i Danmark for folk over 50 og beregnet til dem, der stadig gerne vil finde den store kærlighed, nogen af at dele tilværelsen med eller bare nye bekendtskaber. Deres motto er 'en eksklusive datingside til singler i den bedste alder', hvilket de gerne vil leve op til ved at gøre det lettere for et ældre publikum at finde kærligheden.

  Om Single50

  Firmaet har på nuværende tidspunkt sit hovedkontor i Luxembourg, hvor den administrerende direktør er Laetitia Pateau. Dog har siden nu spredt sig til mange forskellige lande i Europa. Denne hjemmeside er skabt specielt med henblik på dating til seniorer. Det vil altså sige både mænd og kvinde i aldren 50 år og over. Siden selv siger, at den er til for at gøre netdating nemmere end, hvad det har været før i tiden, og den sigter mod at have funktioner samt en brugervenlighed, der henvender sig mest til et mere modent publikum.

  Specifikke tjenester hos Single50
  Oprettelsen af din profil er ganske gratis, og siden er på dansk. Derfor er der nemt og hurtigt at komme i gang. Når du først opretter din profil, skal du udfylde et spørgeskema omkring dig og din personlighed, så de lettere kan finde matches til dig i systemet. Personlighedstesten er en del af den gratis service, og det kan hjælpe dig med dit valg af partner bagefter.

  Hvilke fordele og funktioner får du ved Single50
  Hvis du gerne vil nyde flere fordelene ved denne datingside til ældre, kan du opgradere til en premium-profil. Med den type medlemskab kan du blandt andet sende et ubegrænset antal beskeder, tilføje favoritter og se, hvem der har besøgt din datingprofil. Det koster 499 kroner for 3 måneder, 399 for 6 måneder og helt ned til 299 for 12 måneder. Der er en opsigelsesfrist, og derefter fornyes dit abonnement automatisk. Du kan betale med enten VISA eller MasterCard, og det er en hurtig og nem proces. Derefter har du adgang til alle funktioner på denne datingside til ældre.

  Kundeservice og klager

  Hvis du oplever problemer med siden, deres service eller har spørgsmål til kundeservice, så skal du klikke på knappen HJÆLP nederest på siden eller øverst i højre hjørne. Herfra ser du en FAQ med ofte stillede spørgsmål, som du kan bruge til at besvare de mest gængse spørgsmål omkring siden. Den er opdelt i forskellige kategorier for at gøre det nemmere at skabe overblik. Hvis du ikke finder, hvad du ledte efter der, så kan du skrive til dem på e-mail via kundeservice@singles50.dk. Herfra vil medarbejderne kontakte dig så hurtigt som muligt.

  Anmeldelse af Single50

  Hvis du har nogen erfaring med Single50, så vil vi meget gerne have, at du skriver en kommentar her. Hvis du kan forklare os, hvilken slags firma Single50 er, eller du har haft positive/negative oplevelser med deres tjenester, så vil vi meget gerne vide det. Anmeldelser hjælper andre brugere med at forstå, hvilket produkt de har i vente.

  Singles50
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (4)

  2
  25% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Abonement

  Jeg har aldrig accepteret dette. Laver en anmeldelse gennem banken. lige blevet trukket kr. 2500,00 -

  Af: Lene25-02-2021
  ole Ljunggren19-04-2021

  jeg vil gerne opsige mit mellemskab fra dags dato 19042021 for jeg har fået en dejlig kæreste kærlig hilsen ole

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Fusk

  Der er tale om en hjemmeside der jorde folk. Føj for pokker.
  De trækker mange flere penge end det man er gået ind til.

  Kan absolut ikke anbefale denne datingside. De burde lukkes ned pr. omgående.

  Jeg er i gang med at finde ud af, hvilke tiltag jeg ønsker at foretage.
  De burde meldes!!! Og det gør jeg nok også.

  Desværre skal man give stjerner, så en herfra. Men, de burde ikke have en eneste!!!

  Af: Helle09-11-2020
  ryan mehr19-01-2021

  Kære singles 50 Jeg kan ikke se det link hvor man kan melde sig ud da jegønskerat melde migud skriver jeg til jer på denne side Da jeg heller ikke kan finde andet jeg håber i vil søge for dette da jeg ikke ønsker at være medlem mere mvh ryan mehr tårnby torv 34 1 sal 2770 kastrup j

  Lone Bøgedal Olsen20-01-2021

  Det er så forkasteligt er lige blevet trukket 2346 kr for 6 mdr .de reklamerer 99kr . Mdr i 6 mdr så vidt jeg kan regne ud skal det blive 594. Men bliver trukket 2346kr . Er sååå tosset hvordan kommer jeg ud sf det her svindel og humduk .🤬🤬🤬

  num1452916flebno16-02-2021

  mks1452916errtbh iXARiSA RGy4 M1sIi15

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Sikke noget svindel

  Jeg skulle bare prøve 1 md nu har jeg betalt 2400 hvad er det for svineri

  Af: Marie-Louise Sigtenborg15-06-2020
  Charlotte Boje25-06-2020

  Tilmeldte mig 1 mdr til kr. 149 og blev trukket kr. 596 og kan nu ikke komme i kontakt med dem. Uærlig hjemmeside!!!

  Charlotte Jacobsen15-10-2020

  Jeg var ved at betale for en måned og lige da jeg modtager sms kode ser jeg halvt skjult oppe i højre hjørne at der står 2.495 og jeg vælger ikke at godkende m sms kode. Lige pludselig meget hurtigt, jeg nåede ikke at gå baglæns stod der tillykke din betaling er nu fuldført. Har meldt det til Nets og Bank og skal nu til at lave indsigelse efter beløbet er hævet på min konto. Jeg er rasende. Og hvordan melder man sig ud igen? Jeg kan intet finde. De skjuler info

  Helle Bjerre09-11-2020

  Det er fusk. Jeg er blevet trukket 596 kr. i sidste måned og 596 kr. igen i denne måned!!! Jeg har også tænkt mig at lave en indsigelse, og hvad jeg ellers kan finde på. Den side bør lukkes ned omgående. 0 stjerner herfra

  BRIAN MØLLER22-06-2021

  Fusk! Hvordan kan det lade sig gøre? lige som Charlotte Jacobsen! Så jeg at der stod 2395kr. så jeg vælger ikke at godkende med kode, men alligevel stod der tillykke din betaling er godkendt! Nu skal jeg i banken i morgen og høre hvordan det kan ske?????

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  2
  rating

  Abonement ved Singles50.

  Jeg ville kun have 1 mdr på singles50. Pludselig har jeg betalt 596 kr.
  Hva fanden foregår der. For det andet er det umuligt at komme i kontakt med dem. Bondefangeri.

  Af: Judith Bach28-04-2020
  Judith Bach28-04-2020

  Jeg vil gerne afslutte mit abonnement som jeg slet ikke har brugt, da jeg fandt ud af at i havde taget røven på mig. 1 mdr er ikke 3 mdr.. Jeg h ar betalt 596 kr

  M. Heinze14-06-2020

  Det er fordi du ikke har været opmærksom på, at det koster 149 kr om ugen!! Jeg røg også i med begge ben 😡

  karin15-06-2020

  FOR SØREN DA..NU ER JEG NØDT TIL AT ERKENDE AT JEG ER DUM OG NAIV. PINLIGT MEN LÆRERIGT OM IKKE ANDET. JEG NÅEDE AT VÆRE MEDLEM I EN UGE INDEN, JEG FIK SMS BESKED FRA BANKEN AT DER VAR TRUKKET 3500.JEG RINGEDE FOR AT HØRE HVEM DER HAVDE HÆVET. DET VAR SINGLES50. CHOK. SOM FØRTIDSPENSIONIST HAR JEG NU 1500 AT LEVE FOR DENNE MÅDE. JEG FIK SPÆRRET KONTO OG JEG RINGEDE TIL POLITIET SAMT JEG PÅ DERES HJEMMESIDE INDGIVER EN ANMELDELSE. DERES KUNDESERVICE ER IKKE EKSISTERENDE. HMMM. FUP OG SVINDEL. IT-SVINDEL...PAS RIGTIG GODT PÅ JER SELV OG JERES PENGE OG SPRED GERNE RYGTET, SÅ ANDRE IKKE KOMMER I ØKONOMISK KNIBE MVH. KARIN

  nam104754flebno23-05-2021

  mns104754ngkyt 0TSjAzT NqpZ hDlVlJE

  nym104754krya25-05-2021

  mss104754uttjr jdxSFoP 0l1l PFAyiQS

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Singles50

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Singles50 et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Singles50 I gennemsnit. De modtog følgende 2 ud af 10 med 25% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Singles50?

  Singles50 er for hovedparten aktiv I Dating, mere specifikt med Dating Sider, Niche Dating Sider

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Singles50 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.