The Casual Lounge

Alle anmeldelser

The Casual Lounge

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo be2

be2

1 anmeldelser

Som navnet Be2 antyder, så er det en datingside, der fokuserer på, at du finder din bedre halvdel. Det anslås at omkring 410.000 ...

Logo New Honey

New Honey

1 anmeldelser

New Honey er en online datingside for hotte flirts og lidenskablige møder - og måske mindre for seriøse forhold, selvom de...

Logo Partner Med Niveau

Partner Med Niveau

1 anmeldelser

Det siges, at krage søger mage, og det er lige det, du får, når du bruger den service, som du får hos Partner Med Niveau, ...

Logo Academic Singles

Academic Singles

1 anmeldelser

Det er ikke let, og vi leder alle efter den eneste ene, som vi vil dele vores liv med, men vi stiller også krav, og det er svært, n&ael...

The Casual Lounge

Verden er fuld af singler, og der er mange, som forsøger at finde en kæreste eller måske bare en at dyrke sex med online. Det er hvor The Casual Lounge kommer ind i billedet, og det er der, hvor du under private forhold kan søge efter det, som du lige nu står og har lyst til, om det så er en partner, en at dyrke sex med, eller måske endda bare nogen, som du kan dele andre gode oplevelser med, for der er jo mange måder at nyde mennesker og deres selskab på, det er ikke altid det er nødvendigt med sex og jagten på dette.

Om The Casual Lounge
The Casual Lounge tilbyder en hurtig, let og diskret måde at finde en kæreste, en ven til sex eller noget tredje på. Firmaet er startet efter internettet er kommet til, og de har fundet ud af der er en god chance for at skabe noget som mange vil benytte sig af i stedet for at trawle kødmarkederne i byen igennem. Det her er mere behageligt og meget mere afslappet, deraf måske casual, betyder jo nemlig i en af slappet tilstand. Det hele er så sikkert, som det kan være, og du er selvfølgelig sikret anonymt at kunne kigge og se, om der er nogen, som deler dine interesser, eller måske leder efter en som dig.

Services hos The Casual Lounge
Der er mange, som gerne vil finde den eneste ene, men det er nu ikke så let, som det lyder til, og der er mange, som leder forgæves. Det er hos The Casual Lounge gjort så enkelt som muligt, og de sikrer, du kan se dem, som deler dine interesser og kunne være både et fysisk og mentalt match for dig, alt efter om du leder efter kæresten eller mere afslappede forhold. De sikrer, dine oplysninger er sikre og ikke sælges videre til tredje part, og dem, som du kunne være interesseret i, får ikke noget at vide, før du selv tager kontakt.

Klager og kundeservice
Når du vil have fat i kundeservice, så er det faktisk meget let, for de sidder klar til at besvare alle dine henvendelser på mail og telefon. Og det er noget, som du hurtigt og let finder online på deres hjemmeside, og de svarer hurtig og kompetent. For The Casual Lounge er det lige meget, om det er en klage eller en forespørgsel, som du kommer med, deres kundeservice er af samme høje kvalitet hver gang.

Anmeldelse af The Casual Lounge
Der er mange, som bruger internettet til at finde en bedømmelse af de firmaer, som de overvejer at handle med, og der er mange sider, som giver en bedømmelse, men nu er der kommet en ny. Den nye sider giver dig en mulighed for at komme med en objektiv og konstruktiv bedømmelse af de firmaer, du har handlet med. Noget, som virkelig har manglet på markedet, og det giver dig også en god mulighed for blive en af dem, som andre læner sig op af, når de vælger, hvor de skal handle, og der er måske endda en mulighed for, at firmaerne selv vil bruge det, du skriver.