Tips til, hvad du kan gøre på en første date

Tips til, hvad du kan gøre på en første date
Dating

Når du har været på utallige dates på jagt efter drømmemanden, betyder det, at du stadig har tro på kærligheden, selvom du ikke har haft et godt match indtil videre. De fleste mennesker møder deres udvalgte via datingsider i dag, så for at gøre det lidt lettere for dig har vi lavet de bedste forslag til ting at gøre på en første date.

Her finder du en lille samling dating tips, der hjælper dig på vej, og gør en romantisk date til den ultimative date.

De bedste dating tips til en aktiv date

Af aktiviteter på første date skal vi først nævne, hvor det ikke er klogt at bringe nogen. Selvom et datoforslag om en dato i skoven eller på skiløjpen kan lyde romantisk, er det sjældent. Skoven er fuld af insekter, der kan stikke og kviste, der kan få dig til at vrikke med din fod, og det kan altid være en god idé at kende en person godt, før du trækker dem ind i skoven som en første date. Og en skitur kan også lyde hyggelig, men husk at sne og vintervejr kan føre til kolde tæer og ikke giver grundlag for spirende romantik.

Det optimale datoforslag til en aktiv dato er derfor rulleskøjter. Her kan du vælge, om du vil gå på rulleskøjter indendørs eller udendørs. Og det er muligt at holde pauser efter behov, og holde pauser på en bænk, hvor du kan komme i gang med den gode samtale og finde gnisten. Hvis du har mødt din første date på C-date, kender du datoenes interesser og har muligvis chattet et stykke tid, før du mødtes. Og så er det heller ikke svært at finde de rigtige tips for at finde tonen sammen.

Første date aktiviteter indendørs

En første date bør give mulighed for en god samtale. Og når kulden kommer her i Danmark, er et godt tip til en første date at invitere dem til at male sammen. En romantisk date er så meget, og nu hvor malebøger også kommer til voksne, er det en perfekt mulighed for at skabe lidt romantik.

Hvis du er af den kreative type, og du ved, at han / hun du skal på date med har nogle af de samme interesser som dig, så er et godt dating tips at sætte sig ned for at tegne sammen. Uanset om det er tegnet til frihånd, eller du maler en tegning sammen, giver det gode muligheder for den intime, gode samtale. Hvis der også er rolig musik i baggrunden, kan I sidde ved siden af ​​hinanden og male, og resten går af sig selv.

Et andet dating tips til dating indendørs er at lave en smoothie sammen. Sigt ikke efter at lave mad sammen på den første date, for så føler du ofte presset til at optræde som en ordentlig kok. Men en god og sød smoothie er noget alle kan opnå og giver mulighed for et godt grin samt et sødt kys.

Tips til de beskedne og uerfarne

Ikke alle har en masse erfaring med en første date, og derfor kan det være svært at forestille sig, hvad man skal gøre på en date, hvilket ikke er pinligt. Derfor ville et af de bedste dating tips være at gå i biografen.

Der vil ikke være nogen pinlige pauser her, og samtaleemnet er meget indlysende, når biografen er færdig. Det kan også være klogt at håndtere din dato for Single.dk for at mødes uden for teatret, så du behøver ikke være bekymret for, at der ikke vil være nogen pinlige pauser, mens du sidder ved siden af ​​hinanden i metroen eller bussen.

Gør en første date til en romantisk date

Som en romantisk første date vil det bestemt være et godt scenario at tage på picnic. Tag ikke din date med på en restaurant, for her forventes det, at du klæder dig ud, og stemningen kan føles vanskelig, fordi du skal sidde og stirre en ukendt person i øjnene, mens du spiser mad.

Derfor er et perfekt dating tips at tage på picnic i parken. Dette er den optimale dato for dem, der ønsker en god samtale, mens de spiser simpel mad. For eksempel kan du medbringe druer, vandmelon og æblecider og nyde hinandens selskab.

Mere Dating