DanskeAnmeldelser
  Firmaer (0)

  Grøn Energi

  Grøn energi er fremtidens energi, de mange klimaforandringer og Danmarks såvel som EU´s politik er med til at fremme indførelsen af Grøn Energi. Energikilder som Olie, Naturgas og Kul er langsomt men sikker på vej til at forsvinde, derfor opstår nye og mere klimavenlige måder at producere energi på. Men hvorfor vente med at skifte til vedvarende energi? Find mere information længere ned om hvordan Grøn Energi og traditionelle energikilder adskiller sig fra hinanden? Solpaneler er stadig relativt dyre, hvad er de potentielle månedlige besparelser? Læs anmeldelser fra forbrugere og få et overblik over udbyderne på dette marked. Del også gerne af dine erfaringer til glæde for andre forbrugere.

  Alle Grøn Energi firmaer (0)

  Mere info om Grøn Energi firmaer

  Grøn energi er energi, der genereres ved hjælp af rene og uudtømmelige energikilder. Uudtømmelige energikilder er energi kilder, naturen ikke løber tør for eller hele tiden genererer. Et eksempel på en energikilde, der kan udtømmes er naturgas. Dette fossile brændstof er i jorden, men kan være opbrugt snart, hvis det bruges for meget. Et eksempel på en ren og vedvarende energi kilden er solen. Solen giver os varme, et godt eksempel på grøn energi, der er både ren og uudtømmelige. Grøn energi er også kaldet fornyelige og de energikilder, der giver grøn energi kaldes også vedvarende energikilder.

  Forskellige former for grøn energi

  Der er flere slags energikilder, der kan generere grøn energi. De tre vigtigste kilder til grøn eller vedvarende energi og de vigtigste er de Følgende:

  1. Solen: solen giver os solenergi eller, med andre ord, energi, der genereres ved hjælp af stråler fra solen. Solenergi indsamles ved hjælp af solpaneler og kan bruges til at generere elektricitet og varme dit hus med soldrevne vandkedler.

  2. Vinden: vinden giver os vindenergi, eller med andre ord, energi, der genereres af vindens kraft. Vindenergi bruges at producere el.

  3. Vandet: vandet giver os vandkraft energi, eller, med andre ord, energi, der genereres ved hjælp af kraften i vandet. Ved at lade vandet flyde og bruge denne strøm til at generere bevægelse.

  I Danmark er vedvarende energi stadig mere anvendt, og bare om få år regner man med at 50% af al energi vil komme fra vind i Danmark. Om få år er det også planen at mere end 80% af al energi kommer fra Grøn energi. Det er altså fremtidens energikilder vi her har at gøre med.

  Fordelene ved grøn energi

  Grøn energi er blevet mere og mere populær blandt både private og erhvervsbrugere, og det er ikke uden grund. Vi ved alle det er bedst for naturen at vi aktivt arbejder på at nedbringe vores fossile brændstof forbrug:

  Hvis du ønsker at bruge solenergi, for eksempel, er alt hvad du behøver, den rigtige leverandør. Hvis du selv genererer grøn energi, for eksempel ved at placere solpaneler på dit tag, kan du spare en masse penge. I stedet for Du kan også passe på naturen ved at bruge ressourcerne med omtanke og skære ned på dit forbrug, skru ned for varmen, 1 grad betyder meget på energi regningen men måske mærker du det ikke så meget, indstiller termostater, sluk lyset, pas på du når du skifter el apparater, køb efter energi forbrug, du kan selv påvirke udviklingen.

  Vi får ofte spørgsmålet "Hvad er vedvarende energi?". Faktisk er det meget enkel: vedvarende energi, der produceres på en måde, der er miljøvenlig og er knap så skadelig. Men kan jeg nemt købe Grøn Energi? Ja, de fleste selskaber tilbyder dig i dag denne form for energi og du kan finde en oversigt her på siden der hjælper dig til at vælge, læs også anmeldelser og kommentarer fra andre brugere før dig, har selv erfaringer så del dem gerne her på DanskeAnmeldelser, vi arbejder for at gøre livet lettere og billigere for os alle.

  • Grøn energi er godt for miljøet, du sparer omgivelserne for unødig Co2.

  • Grøn energi kan ikke udtømmes. Fossile brændstoffer kan forsvinde på et bestemt tidspunkt, men grøn energi er uudtømmelig og kan derfor altid genereres.

  • Grøn energi kan bruges af alle. Energiselskaberne arbejder hårdt på at gøre disse endnu mere tilgængelige og politikere arbejder på at gøre det mere attraktivt.

  Hvis du selv genererer grøn energi, for eksempel ved at placere Solpaneler på dit tag, kan du også spare en masse penge. Tænk også over dit eget forbrug, der er mange steder at spare og sørg for at vælge med omtanke, vi har alle ansvar for vores egen og de næste generationers fremtid.

  Solen er en god vedvarende energi kilde, og selv om den ikke skinner fra en blå himmel vil den stadig generere varme og strøm i gennem dine solceller på taget. Det er en energi kilde, der er skånsom og som vi alle burde overveje, læs mere her på siden om brug af sol som energi kilde. Du kan også skrive dine egne erfaringer og dele med andre.