Kosan Gas Danmark: læs anmeldelser og del erfaringer

Alle anmeldelser

Kosan Gas

100% Vil handle her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, erfaringer og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger kunderne?

K
Kaas
Jeg har nyligt købt LPG-gas fra Kosan Gas og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg var på udkig efter en mere effektiv og renere energikilde og dette produkt har absolut opfyldt mine forventninger...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Effektiv & Miljøvenlig løsning

  Jeg har nyligt købt LPG-gas fra Kosan Gas og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg var på udkig efter en mere effektiv og renere energikilde og dette produkt har absolut opfyldt mine forventninger. Gasflasken kom med nemme instruktioner om, hvordan man skulle håndtere den sikkert og korrekt. De havde også en god kundeservice, der var parat til at besvare mine spørgsmål angående brugen af gasflasken. Det bedste ved at vælge Kosan Gas som min leverandør, er uden tvivl miljøvenligheden i form af et godt supplement til vedvarende energikilder. Jeg kan nu føle mig tryg både økonomisk samt sikkerheds- og miljømæssigt ansvarlig. Alt i alt en dejlig oplevelse; vil helt klart anbefale Kosan Gas til andre potentielle kunder!


Andre læste også

Logo Naervarme Danmark

Naervarme Danmark

1 anmeldelser

Nærvarme Danmark tager hver dag initiativ til at være pioner på klimaområdet og gør alt andet end at lade det v&aeli...