Kosan Gas

Alle anmeldelser

Kosan Gas

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Blue Energy

Blue Energy

1 anmeldelser

I Danmark er det det kun omkring 20% af privatpersoners elregninger, der fastsættes via konkurrence. Dette betyder, at lige kn...

Kosan Gas

Gas på flasker og i tanke. Bestil spændede produkter online nemt og enkelt. Nordens største til privat og Erhverv.

Om Kosan Gas
Firmaet er grundlagt i Danmark i 1929 og drives frem til 1941 under navnet Dansk Flaskegas co. i 1950 skifter firmaet navn til Kosan Gas, i 2011 opkøbes firmaet af Amerikanske UGI Cooperation. Firmaets Nordiske hovedkontor har adresse i Århus og fyldestationen er placeret i Esbjerg. I danmark forhandles flaskegas hos 1600 Danske forhandlere, de 80 medarbejdere i Kosan Gas A/S sørger hver dag for god service til de mange forhandlere, kunder og samarbejdspartnere. 

Kosan Gas produkter og Services
Først og fremmest kender vi alle Kosan Gas som de gule flasker, der hører til Campingvognen, gasgrillen eller i til gaskomfuret i ældre lejligheder. Kosan Gas benyttes også til ukrudtsbekæmpelse og er endog uhyre effektivt som sådan, helt uden skadelige stoffer. De gule gasflasker er stadig en stor del af forretningen for Kosan Gas og som kunde kan du hente produktet hos én af de mange forhandlere, hvor du nemt og ukompliceret ombytter din tomme flaske til en fyldt. Udover du kan vælge en af de mange forhandlere har du også mulighed for som noget helt nyt, at hente og ombytte dine flasker i en Gas flaske automat. 

 

Kosan Gas har virkelig en holdning til miljøet og har valgt at tilbyde et nyt produkt Light, hvor gassen du bruger ud men en miljø cerficeret gas med væsentlig mindre fodatryk på miljøet, læs meget mere om Kosan Bio-mix . her.

Du kan finde meget mere om Grillsikkerhed og gode råd på Kosan Gas hjemmeside her du får ikke bare gode råd, du kan også finde spændede opskrifter og interessante gode råd om grillning generelt. 

Kosangas er mere end de gule flasker vi kender, Kosan Gas er også storleverandør til industri og erhverv på produktet LPG, det benyttes til mange formål og leveres i såvel flasker som tanke, alt efter din virksomheds behov. 

Kosangas er en virksomhed der hele tiden arbejder med at forbedre miljøet i forhold til de produkter der produceres og leveres, over de senere år har store forbedringer allerede sendt Co2 forbruget langt ned, som virksomhed i Danmark er det et vigtigt signal og en god strategi, ikke kun for miljøet her og nu, men for forståelsen af at vi alle bærer et ansvar for at reducere vores fodaftryk. 
Hvad enten du er privat eller erhvervsdrivende og har behov for gasflasker eller tanke, vil du naturligvis sikre dig at din leverandør er leveringsstabil, dette er noget kosangas kan leve op til, mange års erfaring i branchen og en stabl logistik sørger for at du eller din virksomhed altid får leveret den gas du skal bruge for at opfylde dine behov. 

I shoppen online kan du købe produkter relateret til Gas, f.eks. gasgrill, varmeovne, plæneklippere, varmestrålere og meget meget andet. 

Kundeservice og klager
Når man leverer et produkt som Gas, har man meget mere end bare en almindelig kundeservice til rådighed, Gas er et flygtigt og i sagens natur eksplosivt stof og det ansvar tager Kosangas alvorligt, derfor finder du også god hurtig anvisning på hvad du skal ved gasudslip find information her. Udover denne alarmtelefon har Kosangas naturligvis en kundetjeneste der står til rådighed for alle de spørgsmål omkring produkter og levering der måtte opstå ring til Kosangas på Telefon 8948 7700 eller send en mail til post@kosangas.dk

Anmeldelse af Kosangas´s service og produkter
Er du kunde hos Kosangas hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.