DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kosan Gas

  Gas på flasker og i tanke. Bestil spændede produkter online nemt og enkelt. Nordens største til privat og Erhverv.

  Om Kosan Gas

  Firmaet er grundlagt i Danmark i 1929 og drives frem til 1941 under navnet Dansk Flaskegas co. i 1950 skifter firmaet navn til Kosan Gas, i 2011 opkøbes firmaet af Amerikanske UGI Cooperation. Firmaets Nordiske hovedkontor har adresse i Århus og fyldestationen er placeret i Esbjerg. I danmark forhandles flaskegas hos 1600 Danske forhandlere, de 80 medarbejdere i Kosan Gas A/S sørger hver dag for god service til de mange forhandlere, kunder og samarbejdspartnere.

  Kosan Gas automater, lige når du skal bruge det 24/7

  Kosan Gas produkter og Services

  Først og fremmest kender vi alle Kosan Gas som de gule flasker, der hører til Campingvognen, gasgrillen eller i til gaskomfuret i ældre lejligheder. Kosan Gas benyttes også til ukrudtsbekæmpelse og er endog uhyre effektivt som sådan, helt uden skadelige stoffer. De gule gasflasker er stadig en stor del af forretningen for Kosan Gas og som kunde kan du hente produktet hos én af de mange forhandlere, hvor du nemt og ukompliceret ombytter din tomme flaske til en fyldt. Udover du kan vælge en af de mange forhandlere har du også mulighed for som noget helt nyt, at hente og ombytte dine flasker i en Gas flaske automat.


  Kosan Gas har virkelig en holdning til miljøet og har valgt at tilbyde et nyt produkt Light, hvor gassen du bruger ud men en miljø cerficeret gas med væsentlig mindre fodatryk på miljøet, læs meget mere om Kosan Bio-mix . her.

  Du kan finde meget mere om Grillsikkerhed og gode råd på Kosan Gas hjemmeside her du får ikke bare gode råd, du kan også finde spændede opskrifter og interessante gode råd om grillning generelt.

  Kosangas er mere end de gule flasker vi kender, Kosan Gas er også storleverandør til industri og erhverv på produktet LPG, det benyttes til mange formål og leveres i såvel flasker som tanke, alt efter din virksomheds behov.

  Kosangas er en virksomhed der hele tiden arbejder med at forbedre miljøet i forhold til de produkter der produceres og leveres, over de senere år har store forbedringer allerede sendt Co2 forbruget langt ned, som virksomhed i Danmark er det et vigtigt signal og en god strategi, ikke kun for miljøet her og nu, men for forståelsen af at vi alle bærer et ansvar for at reducere vores fodaftryk.
  Hvad enten du er privat eller erhvervsdrivende og har behov for gasflasker eller tanke, vil du naturligvis sikre dig at din leverandør er leveringsstabil, dette er noget kosangas kan leve op til, mange års erfaring i branchen og en stabl logistik sørger for at du eller din virksomhed altid får leveret den gas du skal bruge for at opfylde dine behov.

  I shoppen online kan du købe produkter relateret til Gas, f.eks. gasgrill, varmeovne, plæneklippere, varmestrålere og meget meget andet.

  Kundeservice og klager

  Når man leverer et produkt som Gas, har man meget mere end bare en almindelig kundeservice til rådighed, Gas er et flygtigt og i sagens natur eksplosivt stof og det ansvar tager Kosangas alvorligt, derfor finder du også god hurtig anvisning på hvad du skal ved gasudslip find information her. Udover denne alarmtelefon har Kosangas naturligvis en kundetjeneste der står til rådighed for alle de spørgsmål omkring produkter og levering der måtte opstå ring til Kosangas på Telefon 8948 7700 eller send en mail til post@kosangas.dk

  Anmeldelse af Kosangas´s service og produkter

  Er du kunde hos Kosangas hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  Kosan Gas
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Kosan Gas

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Kosan Gas et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Kosan Gas I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Kosan Gas?

  Kosan Gas er for hovedparten aktiv I Energi, mere specifikt med Gas, Sport & Udendørs Aktiviteter, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kosan Gas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.