Naervarme Danmark

Alle anmeldelser

Naervarme Danmark

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Blue Energy

Blue Energy

1 anmeldelser

I Danmark er det det kun omkring 20% af privatpersoners elregninger, der fastsættes via konkurrence. Dette betyder, at lige kn...

Naervarme Danmark

Nærvarme Danmark tager hver dag initiativ til at være pioner på klimaområdet og gør alt andet end at lade det være.

For Nærvarme Danmark er det vigtigt, at det er så nemt som muligt for dig og alle andre. Derfor stræber de efter at være eksperterne. Og det kræver, at de holder sig opdateret og hele tiden har den nyeste viden. Så den viden kan de give videre til andre. Derfor er de engagerede. Nærvarme Danmark stræber efter at bruge energi fornuftigt for at forhindre klimaændringer. De står på den stærke klippe fra energiselskabet SEF A/S, som giver dem mulighed for altid at udvikle os, tænke nyt og være de modige.

Nærvarme Danmark tager ansvar for at give dig den bedste og mest ubekymrede løsning. Og ansvaret for at sikre, at det er så god en løsning, at de kan glæde os til at følge dig. For vi kan godt lide det, når det bliver personligt. Nærvarme Danmark bestræber sig altid på at sikre, at det er den bedste løsning. For klimaet. For lokalmiljøet. For dig.

Nogle gange betyder det at gå den ekstra meter og gøre noget ud over det. For Nærvarme Danmark kan ikke lade være. Lokal varme betyder noget for dem. For klimaet betyder noget for alle. Nærvarme Danmark er netop det: Meget tæt på dine og klimaets behov.

Placer varmepumpen hvor du ønsker
Med en varmepumpe fra Nærvarme Danmark kan du placere varmepumpen, hvor du ønsker den.

Er du også bekymret for, at varmepumpen skader dit hus? Så kan du overveje at flytte den af vejen, som, eller få den folieret præcis, som du vil have den. For eksempel som brændebunke, hæk eller så den falder sammen med væggen bag varmepumpen.

Naturgas kontra varmepumper
Folketinget har indgået en klimaaftale om at udfase naturgas. Derfor vil det generelt være sådan, at skatter og afgifter øges på det, de ikke ønsker inklusiv naturgas og sænkes på det, de ønsker. Det er allerede besluttet, at prisen på el til varmepumper falder markant fra årsskiftet, og der forhandles om tilskud til varmepumper.
Står du over for opgaven med at udskifte dit naturgasfyr, er en varmepumpe en klimavenlig og tidssvarende varmeløsning.

Nærvarme Danmark står for indkøb, montering, service, drift og reparationer (bortset fra din eksisterende radiator/gulvvarme). De sætter også en ny varmepumpe op, hvis den bliver slidt en dag. Der er ingen uforudsete omkostninger. Prisen på el til varmepumpen går ned. Huset bliver mere og mere attraktivt for boligkøbere. De nye tilskudsordninger inklusiv tilskud til varmepumper. Den nye skrotningsordning, byggepuljen og den lave elafgift på varmepumpe-el, gør det mere attraktivt at udskifte gasfyret med en luft-til-vand varmepumpe.

Du kan blot skrue lidt op og ned for temperaturen ved hjælp af en medfølgende app. Det er simpelt. Du skal selv afbestille din naturgas og få den blændet. Der er et tilskud på vej til dette i 2021.

Hvordan var det at skifte fra naturgas til varmepumpe?
Der er mange der rigtig gerne vil høre om din erfaring, så de kan blive informeret når de skal til at træffe samme valg.