DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser PSQ Power

  PSQ Power ApS har opbygget et væsentligt speciale inden for nødstrømsanlæg, tavleanlæg og driftsikring. 24 timers sikkerhed for dine vigtige installationer.

  Om PSQ Power ApS

  PSQ Power ApS blev grundlagt 1. maj 2015 af tre iværksættere, der havde forskellige kompetencer, derfor tilbyder formaet også løsninger indenfor forskellige områder; Nødstrømsløsninger,

  Eksempel på strømafbrydelse man gerne undgår

  tavleanlæg

  og driftsikring. Med kompetencer og erfaring, fra både små og store kunder og fra Danmark såvel som fra udlandet tilbyder firmaet løsninger inden for alle disse opråder og påtager sig i princippet alle opgaver herindenom. PSQ Power ApS motto er “Vær beredt” ligesom spejdernes motto, man gør meget ud af kundeservice og af at levere end god vare eller ydelse, rigtig god service helt fra bunden og med hjertet. Virksomheden har til huse i Dragør ved København og drives til daglig af de tre ildsjælde, der også grundlage det.

  Om PSQ Power ApS varer og services

  PSQ Power ApS leverer et bredt udvalg af generatoranlæg, UPSanlæg, tavleanlæg og er stærke på driftsikring og Service. udover at levere anlæg kan firmaet også tilbyde
  reperation og ombygning på alle typer anlæg, uanset mærke eller model. PSQ Powers løsninger er kundespecifikke, fleksible og billige.
  I en verden hvor vi bliver mere og mere afhængige af el og strøm anlæg er der også et stigende krav og efterspørgsel efter anlæg der kan være klar, hvis vores generelle strømforsyninger kortvarigt svigter. De fleste virksomheder er afhængig af strøm forestil dig hvordan en verden i strømnedbrud ser ud, du kan ikke tanke på tankstationen eller dine lokale butikker, de kan ikke bruge deres kasseapperat, vores online verden går i stå, mobiltelefoner ville ikke fungere, netværk ville være lagt stille, telefoner og computere slukkede. Medarbejdere kan gå hjem, hvis altså deres dørlås fungerer når strømmen ikke er tændt, vi kan i praksis ikke foretage os nogen ting uden strøm. Store firmaer, der leverer service eller politi og ambulance tjenester, alle er afhængige af strøm, porte går ikke op og data bliver ikke gemt, hjemmesider er ikke online, og lægen kan ikke slå op i sin computer og se din journal. Kirurgen kan ikke arbejde, han vil stå uden lys og laser, trafikken vil gå i stå, eller gå i kaos, trafiklys og lysanlæg på veje vil gå ud. Listen er lang og hvis vi tænker over konsekvenserne er de enorme, oftest oplever vi ikke strømsvigt så slemt, og det er netop fordi alle virksomheder med essentielle funktioner har nødstrømsanlæg. De er klar hvis strømmen svigter og det er vi som forbrugere glade for. Uden disse kunne vi ikke stole på at vores data i Cloud fungerede eller at vi kunne ringe 112 hvis nøde melder sig.

  PSQ Power

  er en stærk spiller på dette marked, med erfaring og viden og god service, leverer de til store virksomheder og har samarbejdspartnere som Texaco, UnoX, ABB og Cubic.

  Kundeservice og klager

  PSQ Power ApS står klar til at hjælpe dig Telefon +45 41 21 21 20 Email power@psq.dk

  Anmeldelse af PSQ Power ApS service og produkter

  Er du kunde hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  PSQ Power
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om PSQ Power

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er PSQ Power et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af PSQ Power I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette PSQ Power?

  PSQ Power er for hovedparten aktiv I Energi, mere specifikt med Elektricitet

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PSQ Power gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.