Azimo

Alle anmeldelser

Azimo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

E
Erik H.
Det kostede mig £499 at sende $674,89 til en vens bankkonto i USA den 7. januar 22. Dette var en god pris uden gebyrer. Azimo-delen gik godt. Danske Bank blokerede betalingen via mit kort, indtil j...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Azimo bedre end banken

  Det kostede mig £499 at sende $674,89 til en vens bankkonto i USA den 7. januar 22. Dette var en god pris uden gebyrer. Azimo-delen gik godt. Danske Bank blokerede betalingen via mit kort, indtil jeg havde svaret på en masse spørgsmål og forsikret banken om, at det ikke var en fidus. Da kortet blev spærret, havde jeg en nyttig samtale med Azimo kundeservice. Jeg valgte Azimo, fordi det var en af de tjenester, der blev anbefalet. Danske Bank er prisværdigt seriøs omkring at stoppe svindel. Min kone skulle også svare på en masse spørgsmål, før banken ville overføre et stort beløb til en anden konto.

  Meget effektiv pengeoverførsel med et team af agenter, der reagerer på ethvert problem hurtigt og professionelt. Jeg har anbefalet Azimo til en række familie og venner.


Andre læste også

Logo Revolut

Revolut

1 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

Logo TransferWise

TransferWise

0 anmeldelser

Verden er blevet mindre, der er mange penge, som bliver sendt både ind og ud af landet hver dag, og det er noget, som koster mange mennesker ...

Logo Curve

Curve

0 anmeldelser

Curve ligner måske de andre kort i din pung, men Curve er noget helt andet. Curve kombinerer dine debet- og kreditkort til et enkelt kort, s&...

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Azimo

Verden er blevet lille, og der er fart på med internettet og alt det andet teknologiske isenkram, som vi alle bruger til hverdag. Azimo er en af dem, som er kommet ind i det kredsløb, og de er med til at sikre, du hurtigt og let kan overføre penge. Det er til venner, forretningsforbindelser eller til en af deres utallige stationer over hele verden, hvor modtageren så kan gå ind og få pengene udbetalt, for det er jo som bekendt er med til at holde verden i gang, og det er Azimo med til med deres app og flotte interface, der er let at bruge.

Om Azimo
Azimo er grundlagt i 2012 - i januar måned, og de har siden da forsøgt at gøre det at flytte penge verden rundt til en meget lettere process, for den har ikke altid har været lige let. Men det er lykkedes for dem at gøre processen ganske enkel, i dag er de at finde i over 200 lande eller områder i verden, så de er på ganske kort tid vokset sig globale, og de er i dag en af de apps, som mange bruger, for de kan klare det, som du tidligere skulle bruge måske to eller flere apps for at klare. For små forretningsdrivende kan det være både penge og tid, man kan spare, og det kan vi jo alle godt lide.

Services hos Azimo
Hos Azimo får du en let og behagelig og ikke mindst en billig måde at sende penge på til familie, venner og forretningsforbindelser verden over. For det er nemlig Azimos formål, at det skal være en mere demokratisk og let måde at sende penge på, så man må sige, de er nået deres mål på ganske kort tid, når man tænker på, de først er startet i 2012. Azimo sikrer, at dine penge kommer frem, og at du samtidig kan få dem sendt til en station, hvor de kan blive udbetalt. Det er ellers noget, som en del banker ellers tager mindre formuer for, og det er noget, som for mindre erhversdrivende kan være en stor udgift.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice hos Azimo, så er det faktisk så enkelt, som det kan være, for på deres startside, når du går ind på deres hjemmeside, finder du et telefonnummer, og der sidder kundeservice og venter på, at du ringer til dem. De svarer hurtigt og kompetent på alle dine spørgsmål, eller lytter til dine klager og hjælper med at få løst problemet. Hos Azimo er de ligeglade med, om det er en klage eller spørgsmål, du ringer med, kvaliteten af kundeservice er den samme.

Anmeldelse af Azimo
Når du står og skal handle med et firma for første gang, så tjekker du nok, hvad andre siger om firmaet på nettet. Der er nu kommet en hjemmeside som giver dig mulighed for at være en af dem, som andre bruger, når de skal finde det firma, som de vil bruge, for hjemmesiden giver dig en god mulighed for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse, som både andre forbrugere og firmaerne selv kan bruge i fremtiden.