Bitcoin fjerner fremtidig uvished 

 Bitcoin fjerner fremtidig uvished 
Finans

Hvad betyder fremskridt? Fremgang for mit sind betyder, at vi er i stand til at tilskrive værdier og mål med stigende effektivitet over længere tidsskalaer, som enkeltpersoner, men også kollektivt. Bitcoin fremmer ærlig værdiudvikling og måludvikling, ved at belønne tid brugt på at forfølge begge dele. Nøgleordene her er "brugt tid".

Platforme som Bitcoin trader tilbyder en reguleret krypto -oplevelse for begyndere.

Dollars opbevarer ikke værdi længe nok til at fremme ophobning af langsigtede mål. Dollars tilskynder til gæld og øjeblikkelig tilfredsstillelse.

Når du køber Bitcoin, køber du dig selv tid senere. Du udveksler tid nu med tid senere. Omvendt, når du køber gældsbaserede dollars, satser du senere på tid nu.

Fremskridt betyder, at vi er i stand til at opfylde vores mål på stadig mere effektive måder over tid. Jeg giver ingen løfter om, hvordan det kan se ud. Arbejde indført i et system har ingen garanti for udbytte. Men gennem Bitcoin er handlen gjort for din tid og incitamentet, til at arbejde og give maksimal værdi i bytte for det enormt. Bitcoin er en utrolig resolut form for penge.

Bitcoin er penge med formål. Det fremmer sin egen produktion og hæmmer sin egen ødelæggelse på bekostning af energien og sine konkurrenter. Dollars udskrives vilkårligt, uden et mærkbart formål. Med dollars leger man altid med ufuldkomne, ufuldstændige oplysninger. Bitcoin er et spil med mere perfekte, men ufuldstændige oplysninger. Det betyder, at viden om Bitcoin's grundlæggende operationer er tilgængelig for alle, der er interesseret, selvom du f.eks. kan konkurrere i systemet som minearbejder, uden at udsende komplette oplysninger om dine strategiske forretningsbevægelser, hvilket gør Bitcoin til et spil ufuldstændigt, men grundlæggende perfekt information.

Effektivitet kan betragtes som det arbejde, der udføres eller energiforbruget fra minearbejdere til at sikre bitcoinnetværket, divideret med de økonomiske besparelser, netværket sikrer. En måde at beregne dette på ville være at tage nettoudgifterne til minedriftsenergi og dividere dem med markedsværdien. Den nuværende tilstand i denne ligning overlades som en øvelse til læseren, og jeg udfordrer dig til at finde eller opfinde en monetær teknologi, der er mere effektiv.

Som en hård butik af værdi er Bitcoin i det væsentlige et pengebatteri, med det finurlige, at din købekraft i dette batteri historisk er steget over tid, selv uden ekstra input fra mere Bitcoin, hvilket gør systemet eksponentielt mere effektivt, tidsmæssigt end spare i dollars.

Så opsparing i Bitcoin er effektiv, og omvendt er besparelse i dollars mangelfuld. Ja, at spare i dollars er kontraproduktivt. Det er derfor, velhavende mennesker bruger tid på at omarbejde deres rigdom til genstande, som de beder om vil lække værdi med en langsommere hastighed end dollaren.

Hele boligmarkedet og aktiemarkedet er massivt oppustede bobler. Folk henvender sig til dem og andre mærkelige aktiver, der simpelthen ikke holder værdi særlig effektivt, fordi de forstår, at beholdning af værdi over tid i dollars er mangelfuld og dyr.

Som ordsproget siger, er Bitcoin nålen. Bitcoin er den mest effektive værdilagring, der findes. Du kan vælge at ignorere det, men du kan ikke isolere dig selv fra penge, der er sværere end dine.

Bitcoin vil tømme boligmarkedet og aktiemarkedet for al den monetære energi, der desperat er gemt der i skjul for dollaren.

Teknologisk fremgang

Bitcoin, AI eller generel teknologisk udvikling vil ikke fortrænge job længere end hjulet eller væven gjorde. Men dette er en diskussion for en anden gang.

Folk tilpasser sig og bliver mere produktive over tid gennem samarbejde. Kapitalakkumulering og en vellykket omfordeling af kapital bør fungere på en sådan måde, at arbejdet bliver mere effektivt. Mange mennesker i lande i første verden har mere kapital, ejendom og tid til rådighed, end folk, der levede for bare et århundrede siden, nogensinde ville have troet muligt. Selvom nogle dele af verden på samme tid forbliver grundlæggende, som de har gjort i århundreder, som isoleret på et lokalt teknologisk optimalt.

Teknologisk udvikling kan ødelægge eller ødelægge et samfund (tænk på atomkrig.), Men vi har en tendens til at opfatte fordelene ved nye teknologier som større end deres antropiske risici. Det, der er vigtigt at huske, er, at man ikke kan sætte genien, i dette tilfælde Bitcoin, tilbage i flasken.

Når en ny teknologi er socialt bevist, kan dens opfindelse ikke fortrydes, på godt og ondt. Igen er dette en diskussion for en anden gang. Takeaway her er, at Bitcoin tog innovationer inden for proof-of-work, distribueret hovedbog, udstedelseshalvering og vanskelighedsjustering og pakkede dem sammen på en måde, der stort set er ustoppelig. Så Bitcoin som en teknologi kan ikke tilbagekaldes eller uopfindes, men den kan forbedres. Selvom Bitcoins er et spredende samfundsmeme, er dets vedtagelse historisk set kun vokset med tiden.

Mere Finans