Block Fi

Alle anmeldelser

Block Fi

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Crypto Cash

Crypto Cash

0 anmeldelser

Crypto Cash's software er udviklet med en avanceret programmering. Hvis du har kendskab til handel ved du, at de er store på m...

Logo Bitcoin Up

Bitcoin Up

0 anmeldelser

Bitcoin Up er en automatiseret handelsrobot, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved automatisk at handle bitcoin og kryptovalutaer....

Logo IQ Option

IQ Option

0 anmeldelser

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Ofte kan det være et puslespil at vide...

Block Fi

Block Fi blev grundlagt i 2017 af Zac Prince og Flori Marquez for at levere kredittjenester til markeder med begrænset adgang til grundlæggende finansielleprodukter. Block Fi adskiller sig fra andre kryptotjenesteudbydere ved at kombinere konkurrencedygtige priser med tjenester af institutionel kvalitet.

Block Fi er den eneste uafhængige långiver med institutionelopbakning fra investorer som Valar Ventures, Galaxy Digital, Fidelity, Akuna Capital, SoFi og Coinbase Ventures. Block Fi' team består af fagfolk med stor erfaring inden for finansielle tjenester og teknologi med kontorer i New York, New Jersey, Singapore, Polen og Argentina. Derudover er Gemini Trust Company, LLC, et trustselskab i New York, reguleret af New York State Department of Financial Services, BlockFis primære depotbank.

Block Fi' vision er at kombinere traditionelfinans- og blockchain-teknologi for at give finansielle muligheder til kunder på globalt plan.

Pragmatisk pionerarbejde
Block Fi er opfindsomme og stræber efter at nå slagkraftige og håndgribelige mål. De er aldrig tilfredse med "bare okay." Deres arbejde definerer og forfiner nye teknologier. Ved at udnytte kryptovalutaer og traditionelle finansielle systemer skaber vi intuitive og moderne løsninger. De ændrer status quo. De arbejder hårdt på at skabe reel forandring. De inspirerer vores kunder til at tænke anderledes om formueforvaltning.

Block Fi ser alle deres kunder og partnere som kunder, der fortjener support og service i verdensklasse. En klient er blot et tal; en klient er en værdsat interessent i udvikling. De holder vores kommunikation enkel og let at forstå og giver skræddersyet support til hver enkelt. De giver vores kunder de værktøjer, produkter og support, der gør dem i stand til at træffe deres egne informerede beslutninger om økonomistyring.
Individuel indsats, kollektiv succes

Block Fi har kun succes, når de arbejder sammen. De sætter vores teams succes over deres egen. De værdsætter omtanke, ydmyghed og engagement.
Der er ingen grænser for vækst. De værdsætter og opmuntrer til den faglige udvikling af hele deres team. De er altid elever og nogle gange lærere. Gode ​​ideer kommer fra diskussion og debat og kan komme fra alle.

Gennemsigtighed skaber tillid
Block Fi kommunikerer transparent på alle måder: På tværs af teams, med deres kunder og med deres investorer. De ved, hvad BlockFi tilbyder vores kunder. De fokuserer på vores styrker og undgår overdrevne formuleringer og påstande. De har en overholdelseskultur. De tror på, at vores skala og bæredygtighed er baseret på vores forpligtelse til at udvikle ting inden for loven og tage hensyn til alle interessenter. De opbygger og fastholder tillid ved at gøre det rigtige, selv når ingen ser på.

Hvad er risikoen ved at opbevare min kryptovaluta med BlockFi?
Når kunder overfører kryptovalutaer til deres Block Fi-konto eller køber yderligere kryptovalutaer under Block Fi Interest Account ("BIA"), erstattes det digitale aktiv med en forpligtelse til at returnere det samme beløb af disse kryptovalutaer plus eventuelle renter.

Kreditrisikoen for disse institutioner afbødes gennem kreditvurdering og/eller sikkerhedsstillelse (såsom kontanter, kryptovalutaer eller andre aktiver). Block Fi er også involveret i en række andre indtægtsskabende aktiviteter, der understøtter dets balance- og kryptorentebetalinger.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Block Fi?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.