Club Swan

Alle anmeldelser

Club Swan

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Crypto Cash

Crypto Cash

0 anmeldelser

Crypto Cash's software er udviklet med en avanceret programmering. Hvis du har kendskab til handel ved du, at de er store på m...

Logo Bitcoin Up

Bitcoin Up

0 anmeldelser

Bitcoin Up er en automatiseret handelsrobot, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved automatisk at handle bitcoin og kryptovalutaer....

Logo IQ Option

IQ Option

0 anmeldelser

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Ofte kan det være et puslespil at vide...

Club Swan

Køb, sælg og brug kryptovalutaer med en nem, lavkurs. Hurtig pung-til-pung-overførsler, brug krypto med Club Swan-kort. Brug mere end 150 traditionelle valutaer med Club Swan-kortet. Bankoverførselskurserne er normalt 4-8 % bedre end de store banker. Spar værdifuld tid og penge. Brug din Club Swan virtuel assistent til dine rejsebehov.

Personlig shopping
Hvis du ikke har tid til at shoppe, kan vi finde det designerur, du så på en berømtheds arm eller hjælpe dig med at købe din garderobe til en aften i byen eller en eksklusiv strand- eller skiferie. Club Swan kan shoppe møbler til dit nye hjem, koordinere designere og hyre professionelle ydelser.

Forretnings- og personlig event management
Skal du planlægge et arrangement, hvad enten det er et eksklusivt middagsselskab i hjemmet eller en stor virksomhedspræsentation, så klarer de det hele for dig. De giver dig ideer til dekorationer, finder mødestedet og sørger for forplejningen. De sørger for både private og firmaarrangementer. Det eneste du skal gøre er at ankomme.

Sundheds- og velværetjenester
Få adgang til fantastiske kurbade og behandlingscentre, når du har brug for en pause. Club Swan kan også hjælpe dig med at finde de bedste læger og sundhedspersonale, uanset hvor du er i verden. Uanset om du har brug for skønhedsbehandlinger, plastikkirurgi eller kosmetisk tandpleje, kan vi forbinde dig med de bedste fagfolk til dine behov.

VIP-spisning
Har du problemer med at få et bord på din yndlingsrestaurant? Brug vores VIP-restaurantreservationsservice til at sikre dig en plads med udsigt. Eksklusive reservationer til kokkens bord eller din egen private spiseplads. Bliver du inde? Lad en Michelin-stjerne kok skabe en fest for dig derhjemme.

Fortrinsadgang til arrangementer
Få premium-billetter til begivenheder, teatre og koncerter. Imponer dine venner med en privat boks eller kom helt tæt på dine yndlingsbands og -kunstnere. Få et backstage-pas eller VIP-adgang til en begivenhed, og ankom med stil med en limousine og chauffør og endda en livvagt, hvis det er nødvendigt.

Flytteservice
Flytte til et nyt sted? Uanset om det er en simpel byflytning eller en international flytning, kan vi hjælpe dig med at få de services, du har brug for, for at gøre din flytning stressfri. Vi kan hjælpe dig med oprettelse af bankkonti, juridiske spørgsmål, pas, licenser, immigrations- og emigrationstjenester.

E-pengeudstedelse, betalinger og korttjenester leveres udelukkende af Nvayo Limited (nr. 06035209), som er autoriseret af Financial Conduct Authority i henhold til Electronic Money Regulations 2017 til at udstede fiat elektroniske penge og betalingsinstrumenter (referencenummer 900005), med registreret adresse: 1 King William Street EC4N 7AF, London, Storbritannien. Dit forudbetalte Club Swan-kort er udstedt af Nvayo Limited. Bemærk venligst, at Club Swan-kortet er et reguleret e-pengeprodukt, men ikke er dækket af Financial Services Compensation Scheme. Vi vil sikre, at alle midler modtaget fra dig opbevares på en separat konto, så i det usandsynlige tilfælde, at Nvayo Limited bliver insolvent, er dine midler beskyttet mod krav fra kreditorer.

Cryptocurrency-tjenester er ikke reguleret af Financial Conduct Authority (FCA). Du forstår, at prisen eller værdien af ​​kryptovalutaer kan stige eller falde hurtigt til enhver tid. Risikoen for tab ved køb, salg eller besiddelse af kryptovalutaer kan være betydelig. Kryptovalutaer modtaget af os er ikke beskyttet i henhold til UK Electronic Money Regulations 2011 eller dækket af Financial Services Compensation Scheme. Club Swan giver ingen erklæringer med hensyn til tilrådeligheden af ​​transaktioner, der involverer kryptovalutaer. De kan ikke garantere aktualitet, nøjagtighed eller fuldstændighed af nogen data eller information, der bruges i forbindelse med din eksponering for kryptovalutaer. Oplysningerne på denne hjemmeside er kun til reference, og de giver ingen erklæring om nøjagtigheden af ​​sådanne data.

Club Swan vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.