Coinbase Consumer

Alle anmeldelser

Coinbase Consumer

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Crypto Cash

Crypto Cash

0 anmeldelser

Crypto Cash's software er udviklet med en avanceret programmering. Hvis du har kendskab til handel ved du, at de er store på m...

Logo Bitcoin Up

Bitcoin Up

0 anmeldelser

Bitcoin Up er en automatiseret handelsrobot, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved automatisk at handle bitcoin og kryptovalutaer....

Logo IQ Option

IQ Option

0 anmeldelser

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Ofte kan det være et puslespil at vide...

Coinbase Consumer

Coinbase Consumer bygger kryptoøkonomien – et mere retfærdigt, tilgængeligt, effektivt og gennemsigtigt finansielt system aktiveret af krypto. De startede i 2012 med den radikale idé, at enhver, hvor som helst, skal være i stand til nemt og sikkert at sende og modtage Bitcoin. I dag tilbyder de en pålidelig og nem at bruge platform til at få adgang til den bredere kryptoøkonomi.

Coinbase Consumer driver kryptoøkonomien
Kunder over hele verden opdager og begynder deres rejser med krypto gennem Coinbase Consumer. Cirka 73 millioner verificerede brugere, 10.000 institutioner og 185.000 økosystempartnere i over 100 lande stoler på Coinbase Consumer for nemt og sikkert at investere, bruge, spare, tjene og bruge krypto.

Coinbase Consumer's mission er at øge den økonomiske frihed i verden
Alle fortjener adgang til finansielletjenester, der kan hjælpe dem med at skabe et bedre liv for dem selv og deres familier. Hvis verdensøkonomien kørte på et fælles sæt standarder, som ikke kunne manipuleres af nogen virksomhed eller land, ville verden være et mere retfærdigt og frit sted, og menneskelige fremskridt ville accelerere.

Klar kommunikation
Coinbase Consumer er direkte og kortfattede. De deler information effektivt, hvilket forbedrer samarbejdet og produktiviteten. Vi træner aktiv lytning.

Coinbase Consumer har en bias for handling. De udfører arbejde af høj kvalitet hurtigt. De fokuserer på de 20 % af arbejdet, som vil give os 80 % af effekten. Coinbase Consumer tager 100 % ansvar for at nå missionen. De søger at forbedre alle aspekter af vores virksomhed, selv på måder, der ikke udtrykkeligt er en del af vores job. De er ydmyge og værdsætter læring frem for at have ret. Vi omfavner at levere og modtage ærlig feedback og ser ethvert tilbageslag som en mulighed for at lære. De tager ekstraordinære foranstaltninger for at have exceptionelle mennesker på hver plads. De spørger, om hver kandidat vil hæve gennemsnittet på holdet, inden Devi afgiver et tilbud. Coinbase Consumer kaster et bredt net ud for at tiltrække kandidater fra enhver baggrund, med fokus på både færdigheder og kulturtilpasning. De coacher og udvikler aktivt. Ubemærkelig ydeevne får en generøs fratrædelsespakke.


Coinbase Consumer er et vindende hold, ikke en familie, og vi har høje forventninger til præstationer og resultater. De er stærkere sammen, så de vælger at fokusere på det, der forener dem, og ikke på det, der adskiller os. De har en intens arbejdskultur og bliver jævnligt skubbet ud af vores komfortzoner. De tager hvile seriøst for at forbedre produktiviteten på lang sigt. Coinbase Consumer bør løbende tjene medarbejdernes engagement og forventer ligeledes, at medarbejderne tjener deres plads i virksomheden.

Kunde fokus
Coinbase Consumer er dybt fokuserede på at løse deres kunders problemer med teknologi, ved at sætte dem i stand til at erhverve, opbevare og bruge krypto. De stræber efter at være den nemmeste at bruge, mest pålidelige og sikreste platform. I hver beslutning, vi træffer, spørger de: "Hvordan skaber dette mere værdi for vores kunder?"

Coinbase Consumer er bygherrer, som udnytter teknologien til at forbedre verden, sender konstant ideer i stedet for bare at diskutere dem. De ved, at virksomheder hele tiden skal genopfinde sig selv for at undgå stagnation. De har en høj tolerance over for fiasko og investerer 10 % af vores ressourcer i venturevæddemål, der er ubehageligt ambitiøse.

De er optimistiske med hensyn til fremtiden og fast besluttet på at nå dertil. De samskaber løsninger i stedet for at vælge skyld og kritik. De skaber øjeblikke af leg på arbejdet.

Hvordan var det at prøve Coinbase Consumer?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Coinbase Consumer. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.