Coinmine

Alle anmeldelser

Coinmine

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Crypto Cash

Crypto Cash

0 anmeldelser

Crypto Cash's software er udviklet med en avanceret programmering. Hvis du har kendskab til handel ved du, at de er store på m...

Logo Bitcoin Up

Bitcoin Up

0 anmeldelser

Bitcoin Up er en automatiseret handelsrobot, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved automatisk at handle bitcoin og kryptovalutaer....

Logo IQ Option

IQ Option

0 anmeldelser

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Ofte kan det være et puslespil at vide...

Coinmine

En del af argumentet for kryptovalutaer er, at de demokratiserer pengeproduktion. I stedet for en central myndighed, der er ansvarlig for at producere fysiske penge, kan alle med en computer og en internetforbindelse deltage i processen. I hvert fald i teorien.

Den nuværende virkelighed med kryptovalutaer er langt fra dette ideal. Strømforbruget på de millioner af computere på Bitcoin-netværket svarer i skrivende stund nogenlunde til Danmarks årlige elforbrug. Omfanget og kraften af ​​minedrift gør minedrift af kryptovalutaer økonomisk uoverkommelige for mange daglige brugere - for ikke at nævne den tekniske viden og ekspertise, der kræves for at deltage.

Men en ny virksomhed forsøger at vende den dynamik på hovedet. Coinmine, en startup i Los Angeles, Californien, er ved at udvikle en enhed, der har til formål at bringe cryptocurrency-minedrift inden for rækkevidde af gennemsnitlige brugere. 

For at opnå denne plug-and-play tilgængelighed udvikler Coinmine en fysisk enhed og en telefonapp. Den fysiske enhed, som skal tilsluttes en stikkontakt og en lokal WiFi-forbindelse, foretager selve minedriften, mens appen giver brugerne mulighed for at skifte mellem forskellige kryptovalutaer til minedrift afhængigt af prisudviklingen. Enhedens operativsystem, MineOS, vil udføre minedriften. I sin første udgivelse vil Coinmine understøtte minedrift af Ethereum, Monero, Zcash og Ethereum Classic. Det vil også fungere med Bitcoins Lightning Network, hvilket giver brugerne mulighed for at tjene gebyrer for at videresende transaktioner på kryptovalutaens blockchain. Coinmine vil modtage en nedskæring på fem procent af hver minedrift. Opstarten har allerede modtaget $2 millioner fra bemærkelsesværdige investorer, herunder Coinbase Ventures og Arrington Capital.

Vil Coinmine være rentabelt for brugerne?
Onlinepublikation Futurism tilsluttede gennemsnitlige elpriser i USA og nuværende kryptovalutapriser i en online-beregner og fandt ud af, at det er usandsynligt, at brugerne vil tjene penge på enheden til de nuværende priser. Mining Ethereum indbringer et overskud på $1,37 pr. måned, mens minedrift Monero indbringer et overskud på $0,70 pr. måned. Brugere, der miner Ethereum Classic, vil gå med tab.

Som svar på artiklen offentliggjort i Futurism sagde Coinmine CEO Farbood Nivi, at enheden i fremtiden vil understøtte kryptovalutaer umiddelbart efter deres lancering og før de bliver noteret på kryptovalutabørser. Det betyder, at brugere vil være i stand til at foretage deres due diligence på en lovende kryptovaluta og begynde at mine den, før den bliver noteret på en børs (og dens pris stiger) for at tjene penge.

En række andre spørgsmål forbliver ubesvarede. Nogle stater, såsom Washington, overvejer allerede nye satsstrukturer for minedrift af kryptovalutaer, hvilket sandsynligvis vil påvirke minedriftens rentabilitet yderligere. Der er også spørgsmålet om, hvordan man understøtter minedrift af kryptovalutaer, der allerede har centraliseret minedrift. Individuelle minearbejdere, der bliver markedsdeltagere, er prisgivet store minekonglomerater, der kontrollerer tilgængeligheden af ​​kryptovaluta på markedet. Det er stadig uvist, om dette kan være en bæredygtig og rentabel forretning for individuelle minearbejdere på længere sigt.

Coinmine vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.