CoinSmart

Alle anmeldelser

CoinSmart

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Crypto Cash

Crypto Cash

0 anmeldelser

Crypto Cash's software er udviklet med en avanceret programmering. Hvis du har kendskab til handel ved du, at de er store på m...

Logo Bitcoin Up

Bitcoin Up

0 anmeldelser

Bitcoin Up er en automatiseret handelsrobot, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved automatisk at handle bitcoin og kryptovalutaer....

Logo IQ Option

IQ Option

0 anmeldelser

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Ofte kan det være et puslespil at vide...

CoinSmart

CoinSmart er en førende platform for handel med digitaleaktiver med hovedkontor i Canada, der tilbyder sine kunder en intuitiv måde at købe og sælge digitaleaktiver som Bitcoin og Ethereum, kombineret med den problemfrie evne til at købe og sælge fiat-valutaer. Kundesikkerhed og sikkerhed er CoinSmarts topprioriteter. CoinSmart er registreret hos Financial Transactions and Reports Analysis Center (FINTRAC) i Canada og flere andre lande som en pengeserviceudbyder. CoinSmart fortsætter med at bygge på sin mission om at gøre kryptovalutaer tilgængelige ved at tilbyde uddannelsesressourcer skræddersyet til hvert niveau af kryptovalutakunder og uovertruffen 24/7 omnichannel kundesucces/support. Med øjeblikkelig verifikation, brancheførende opbevaring af kold pung, avancerede diagrammer med ordrebogsfunktionalitet og førsteklasses håndkøbstjenester sikrer CoinSmart, at enhver kundes behov bliver mødt med den højeste kvalitet og omhu.

CoinSmart har ændret landskabet ved at gøre kryptovalutaer tilgængelige for canadiere med enhver form for kryptooplevelse. Med en simpel handelsgrænseflade, læringsværktøjer og 24/7 kundesupport nedbryder de barriererne for komplekse og forvirrende kryptotransaktioner. Platformen tilbyder sikkerheds-, køle- og rapporteringsværktøjer i virksomhedskvalitet til skatte- og revisionsformål.

CoinSmart tilbyder også avancerede kort- og ordrebogsfunktioner samt dedikerede SmartReps til deres premium-handlere.

Alle kunder kan drage fordel af vores konkurrencedygtige gebyrer og finansiering samme dag.

Enestående funktioner i CoinSmart
CoinSmart har et par forskellige funktioner, der adskiller den fra konkurrenterne. For det første er det en meget begyndervenlig platform og et godt sted for nye kryptobrugere at komme i gang. Siden har en fremragende brugergrænseflade, som gør indbetalinger til en leg.

CoinSmart er også den eneste børs, der tilbyder SmartGuarantee, som tilbyder følgende fordele:

- Alle indbetalinger placeres på brugernes konti den dag, de modtages
- Alle konti verificeres samme dag
- Alle fiat-udbetalinger behandles inden for fem dage

Endelig tilbyder CoinSmart et fremragende henvisningsprogram, hvor du kan henvise venner, og hvis de indbetaler mindst $100, modtager I begge $15. Det er enkelt, men effektivt.

Er CoinSmart sikkert?
CoinSmart er en sikker udveksling for kryptovalutaer og er stolte af sin sikkerhed. CoinSmart er et FINTRAC-registreret pengeservicefirma, hvilket betyder, at de overholder regulatoriske standarder og leverer dokumentation for at opretholde deres licenserede status. Derudover er de bakket op af en registreret canadisk bank.

CoinSmart Canada er i stand til at forhindre svindel ved at udføre en omfattende identitetsbekræftelsesproces, der kan opdage falske adresser og fødselsdatoer ved hjælp af en database, der tilbydes af dataindsamlingsbureauer. Ved at bruge disse bureauer er CoinSmart i stand til at verificere en persons identitet og beskytte brugernes personlige oplysninger.

Virksomheden tilbyder også sine brugere muligheden for at bruge et to-faktor autentificeringssystem (2FA). Dette kræver, at brugeren bruger en adgangskode, der genereres på hans telefon, hver gang han forsøger at logge ind. Han skal derefter indtaste den nygenererede kode samt oplysningerne om sin konto.

CoinSmart tilbyder også sine brugere en kold digital tegnebog til enhver kryptovaluta, der tilbydes på børsen. Uanset om en bruger beslutter sig for at købe en bestemt kryptovaluta eller ej, er en kold pung tilgængelig til den. Denne pung er beskyttet af industristandardpraksis og -procedurer.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om CoinSmart
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.