Crypto

Alle anmeldelser

Crypto

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Crypto Cash

Crypto Cash

0 anmeldelser

Crypto Cash's software er udviklet med en avanceret programmering. Hvis du har kendskab til handel ved du, at de er store på m...

Logo Bitcoin Up

Bitcoin Up

0 anmeldelser

Bitcoin Up er en automatiseret handelsrobot, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved automatisk at handle bitcoin og kryptovalutaer....

Logo IQ Option

IQ Option

0 anmeldelser

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Ofte kan det være et puslespil at vide...

Crypto

Crypto.com er en velkendt cryptocurrency-børs med understøttelse af en række kryptoaktiver og blockchain-relaterede produkter. Brugere kan købe, sælge og handle en omfattende liste over valutaer, mens de drager fordel af relativt lave handelsgebyrer. Derudover tilbyder virksomheden cryptocurrency-kreditkort, en decentraliseret børs, en selvstændig crypto-pung ogen NFT-markedsplads. Derudover kan brugere bruge deres kryptovalutaer som sikkerhed eller opbevare dem i en Crypto.com-pung i en bestemt periode for at tjene op til 14,5 % i rente.3

For dem, der ønsker at købe og holde valutaer som Bitcoin og Ethereum, kunne Crypto.com være et godt valg. Gebyrer er begrænset til 0,40% og falder med høj handelsvolumen eller høj beholdning af valutaen CRO.2 Crypto.com understøtter i øjeblikket 150 valutaer og tilbyder avancerede ordretyper, og du kan også handle kryptofutures på platformen.

Overblik over virksomheden
Crypto.com blev grundlagt i Hong Kong i 2016. Det tilbyder i øjeblikket mere end 150 kryptovalutaer til over 10 millioner kunder verden over. Crypto.com betjener brugere i 90 lande med et unikt udvalg af finansielle produkter relateret til kryptovalutaer.

Den lange liste af valutaer, lave priser og ekstra funktioner gør Crypto.com velegnet til begyndere og avancerede brugere af kryptovaluta. Men for begyndere kan overfloden af ​​funktioner være skræmmende.

Alt i alt er Crypto.com bedst egnet til dem, der ønsker at gøre mere med deres kryptovaluta end blot at købe og holde. Det er en god platform for aktive handlende og alle, der ønsker at bruge kryptovalutaer som en rigtig valuta og ikke kun som en investering.

Tilgængelige kryptovalutaer på Crypto.com
Crypto.com understøtter mere end 150 valutaer til spothandel og et undersæt til indsatser. Selvom der er for mange valutaer, der understøttes til at liste dem alle her, kan du være sikker på, at du kan købe og sælge de fleste af de mest handlede valutaer.

Handelserfaring
Crypto.coms centrale hub er mobilappen, som er tilgængelig til Android- og iOS-enheder. Hvis du er vant til at handle med aktier via en mobilapp, vil du sandsynligvis finde oplevelsen intuitiv og ligetil.

Med Crypto.com-appen kan du hurtigt se din portefølje og en liste over populære aktiver. Mobilappen indeholder alt hvad du behøver for at handle valuta, tjene penge ved at bruge kryptovalutaer, foretage betalinger med kryptovalutaer eller ansøge om et Crypto.com kreditkort.

Kortværktøjerne er relativt enkle og giver dig ikke meget data. Hver valutas side indeholder dog en kort oversigt og links til mere detaljeret information, så du kan lære om, hvordan blockchain og valutaen fungerer, før du køber.

Crypto.com understøtter også flere fiat-valutaer, herunder australske dollar (AUD), canadiske dollar (CAD), euro (EUR), pund sterling (GBP), amerikanske dollar (USD) og brasilianske real (BRL). Denne fleksibilitet giver brugere i flere lande mulighed for nemt at købe kryptovalutaer ved hjælp af deres lokale valuta.

Åbning af en Crypto.com-konto.
For at åbne en Crypto.com-konto skal du downloade Crypto.com-appen fra Google Play Butik eller Apple Store. Åbn appen og indtast først din e-mailadresse og vælg en adgangskode. Nye Crypto.com-konti verificeres med dit navn, et billede af dit ID og en selfie. Derefter skal du tilknytte en betalingsmetode, såsom en bankkonto.

Hvis du tilknytter en bankkonto i USA, vil du blive bedt om at bekræfte din identitet ved hjælp af KYC-data (Kend din kunde), herunder dit navn, kontaktoplysninger og personnummer. Fuldt verificerede brugere kan foretage ind- og udbetalinger op til Crypto.coms daglige og månedlige grænser.

Opsætning af en ny konto, inklusive KYC-bekræftelse, tager normalt mindre end ti minutter. Hvis du kan skrive hurtigt og have dit ID ved hånden, kan du sandsynligvis få det gjort på fem minutter eller mindre.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Crypto
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.