Exness

Alle anmeldelser

Exness

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

1 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Logo eToro

eToro

1 anmeldelser

Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fonden...

Logo Libertex

Libertex

1 anmeldelser

Leder du efter en god platform til handel med aktier og kryptovaluta? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange handelsplatforme...

Exness

Grundlagt i 2008, er Exness en mægler, der siden har etableret sig på markedet og i dag har næsten 60.000 aktive kundekonti fra hele verden. Handlende vælger Exness, fordi det er reguleret og licenseret af UK Financial Conduct Authority (FCA) og Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), men også fordi Exness tilbyder flere fleksible kontotyper og finansielleinstrumenter til forskellige strategier.

Exness fortsætter med at overgå nye milepæle og vinde markedsandele fra andre topmæglere takket være imponerende sponsoraftaler med Real Madrid FC og WWF Rusland. Handlere, der tilmelder sig, vil finde et sikkert og optimeret handelsmiljø, der spænder over både MT4- og MT5-platforme, fungerer på 13 sprog og tilbyder gunstige handelsbetingelser, herunder lave spreads og ECN-kontotilgængelighed.

Hvem anbefales Exness til?
Handlende, der lægger stor vægt på deres mæglers legitimitet og overholdelse, betragter Exness som en af ​​de bedste, da den overholder forskellige regler og investorbeskyttelse fra sofistikerede, velrenommerede organer som FCA. Dette omfatter obligatoriske kompensationsordninger designet til at beskytte erhvervsdrivende i tilfælde af mæglerens insolvens. Men i de ti år, det har eksisteret, har Exness hverken vaklet driftsmæssigt eller økonomisk.

Desuden er Exness for det meste værdsat af handlende, der ikke ønsker at indskyde en masse kapital, eller som ikke planlægger at handle meget. Exness Mini-kontoen er perfekt til disse brugere med et minimumsindskud på $1, ingen indbetalings- og udbetalingskommissioner og en minimumslotstørrelse på 0,0001.

Øjeblikkelige ind- og udbetalinger
Ind- og udbetalinger af kundemidler behandles øjeblikkeligt af Exness, hvilket giver handlende mulighed for at flytte penge mellem konti og en e-wallet med ubegrænset smidighed. Interne overførsler mellem konti er lige så hurtige, hvilket giver Exness-kunder fuld kontrol over deres penge 24/7.

Beskyttelse af negativ balance
Handlende, der bruger gearing, kan bekymre sig om deres eget ansvar, hvis lukning af en position resulterer i en negativ saldo på deres handelskonto. I disse tilfælde nulstiller Exness altid den erhvervsdrivendes kontosaldo til nul – der er ingen forpligtelse til at indskyde mere kapital for at dække den negative saldo.

Lave spreads startende fra 0 pips
Spreads hos Exness starter ved 0 pips og er i gennemsnit fra 0,1 til 1,3 for Classic- eller Mini-konti. ECN-kontohavere betaler de laveste spreads, men de skal også betale en provision i forhold til deres handelsvolumen.

Fleksibel gearing
Handlende, der bruger en Exness-konto, har adgang til marginhandel, hvilket betyder, at de kan udnytte deres kapital til at opnå større markedseksponering. På grund af ESMA-restriktioner er den maksimale tilgængelige gearing for europæiske kunder 1:30, men du kan vælge mellem flere mindre niveauer såsom 1:2 eller 1:10 afhængigt af det instrument, der handles. For kunder i andre dele af verden er den maksimale gearing, der kan bruges, ubegrænset.

Handelsundersøgelser og nyheder
Handelsnyheder
leveres af Dow Jones, som har sin egen markedsnyhedskanal, der streames direkte til portalen for Exness-medlemmer. Exness tilbyder også analytiske rapporter om en lang række finansielle instrumenter gennem Trading Central.

Exness vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.