Exodus

Alle anmeldelser

Exodus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Crypto Cash

Crypto Cash

0 anmeldelser

Crypto Cash's software er udviklet med en avanceret programmering. Hvis du har kendskab til handel ved du, at de er store på m...

Logo Bitcoin Up

Bitcoin Up

0 anmeldelser

Bitcoin Up er en automatiseret handelsrobot, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved automatisk at handle bitcoin og kryptovalutaer....

Logo IQ Option

IQ Option

0 anmeldelser

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Ofte kan det være et puslespil at vide...

Exodus

Exodus er en multi-valuta tegnebog, der understøtter over hundrede kryptovalutaer. Krypto-pungen var oprindeligt kun tilgængelig på desktop, men er nu tilgængelig til iOS og Android mobile platforme.

Exodus skiller sig ud fra andre tegnebøger, fordi designet er rettet mod folk, der aldrig før har beskæftiget sig med kryptovalutaer. Brugergrænsefladen er nem at bruge, og udviklerne har brugt meget tid og kræfter på at forbedre brugergrænsefladen for at gøre den mere intuitiv.

En af de mest populære funktioner i Exodus er dens støtte til en række forskellige altcoins såvel som Bitcoin. Du kan også bruge tegnebogen til at veksle en kryptovaluta til en anden uden at registrere dig.

Husk dog, at Exodus er en let tegnebog, der bruger forenklet betalingsverifikation, hvilket betyder, at den ikke downloader hele blockchains og i stedet bruger en række servere til at spore tegnebogens saldo.

Interface og brugervenlighed
Exodus er en app på tværs af platforme, der er tilgængelig til Windows, macOS og Linux. Da det ikke kræver registrering, kan du blot downloade og installere appen for at komme i gang.

Bemærk dog, at selvom udviklerne tager alle forholdsregler for at sikre appens sikkerhed, understøtter den ikke to-faktor-godkendelse og er kun afhængig af en adgangskode.

Når du først er inde i appen, er brugergrænsefladen indbydende og ret intuitiv. Det er noget af en præstation, da appen er designet til at tilbyde både kryptoudveksling og porteføljestyringstjenester, så du kan gemme, administrere og handle kryptovalutaer gennem en enkelt grænseflade.

Appen har en række ikoner øverst i grænsefladen, som du kan bruge til at navigere gennem de forskellige funktioner. Porteføljeikonet giver dig for eksempel et overblik over dine kryptovalutaer sammen med relevant information som pristendenser over forskellige tidsrammer for forskellige aktiver. Så er der sektionen Wallet, hvor du kan sende og modtage alle understøttede kryptovalutaer, enten ved at scanne koden QR eller ved at bruge wallet-adresser. Udvekslingsfanen giver dig mulighed for at handle mellem kryptovalutaer.

En ret ny tilføjelse er brugen af ​​apps. Du kan tænke på disse som plugins, der tilføjer flere funktioner til tegnebogen, såsom muligheden for at tjene renter på dine kryptovalutaer.

Support
For begge typer transaktioner viser Exodus de relevante oplysninger for at sikre maksimal gennemsigtighed. For eksempel, når du sender og modtager kryptovalutaer, viser tegnebogen de gebyrer, der er påløbet for overførslen, nederst på skærmen. På samme måde viser den værdien af ​​kryptovaluta, der debiteres fra din tegnebog, og mængden af ​​kryptovaluta, der tilføjes, når du bytter mellem to kryptovalutaer. Exodus modtager et gebyr hver gang du bruger det til at udveksle mellem kryptovalutaer.

Exodus giver flere detaljer om gebyrerne i sin omfattende supportsektion. Afsnittet indeholder mange artikler opdelt i relevante sektioner, såsom Kom godt i gang, Køb af krypto, udveksling og mere. Der er også en søgelinje, der hjælper dig med at finde information hurtigt.

Hvis dit spørgsmål ikke bliver besvaret, har du også mulighed for at sende en besked til supportteamet. Det er vigtigt at bemærke, at Exodus ikke tilbyder telefonsupport. Så hvis du finder et nummer online, er det næsten helt sikkert blevet leveret af en svindler.

Tak fordi du læste om Exodus
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Exodus kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.