Fellow Finance

Alle anmeldelser

Fellow Finance

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Torben F.
Fellow Finance var en stor oplevelse. Jeg vil gerne give en stor tak til Brian for at være der hele vejen med mig gennem denne fantastiske oplevelse. Han er en god repræsentant for virksomheden, og...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Brian rådgav os til den rigtig finaniserings løsning

  Fellow Finance var en stor oplevelse. Jeg vil gerne give en stor tak til Brian for at være der hele vejen med mig gennem denne fantastiske oplevelse. Han er en god repræsentant for virksomheden, og jeg vil gerne give ham 5 stjerner, og jeg vil henvise ny kunde til ham. Tak for at hjælpe mig med at få min forretning i gang, I er de bedste.

  Brian har været en fremragende hjælp med finansiering for at hjælpe med at vokse vores forretning. Vi gik til ham for omkring 6 måneder siden for at få midler til at hjælpe os med at udvide. Den første oplevelse var fremragende. Så efterhånden som vi voksede, gik vi tilbage for at få hjælp endnu en gang for at blive ved med at vokse. Han har også været en fremragende hjælp denne anden gang. Han er vidende, ikke nøjeregnende, og hans kommunikation er fremragende. Han vender tilbage til dig inden for en time, og endda i weekenden. Hvis du leder efter en ærlig person og en velrenommeret virksomhed til at hjælpe dig med at vokse og få finansiering til dig, er dette det eneste sted, du bør kigge på for at hjælpe.


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Fellow Finance

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig en crowdfunding og P2P-tjeneste, der anvender en markedsbaseret metode, der skaber en forbindelse til denne finansiering fra investorer. De fortæller på deres hjemmeside, at mission for deres tjenester er, at de gerne ser en transformation af de systemet hidtil, så det går fra mere traditionel finansieringen gennem banken til mere direkte lån mellem mennesker og virksomheder.

Om Fellow Finance
Fellow Finance har hovedkontor i Finland og blev grundlagt i 2013. På ret kort tid er denne tjeneste nået blive en stor international crowdfundingvirksomhed og er den eneste og mest avancerede crowdfunding- og P2P-platform i Europa. Den er især populær i Nordeuropa, og hjemmesiden kan du derfor finde på dansk, svensk, finsk, engelsk, tysk og polsk. På den måde er det altså nemt for både låntagere og investorer at finde den nødvendige information. Det er desuden værd at notere, at firmaet er noteret på børsen Nasdaq First North Finland og har finansieret en volumen på over 2,7 milliarder kroner fordelt på mere end 710 000 lånetagere.

Tjenester hos Fellow Finance
På deres hjemmeside kan du finde alle den type tjenester og services, som Fellow Finance udbyer. Der er en sektion for låntagere, hvor man kan læse mere om renoveringslån, rejselån, P2P-lån og meget mere. På samme måde har de også en sektion, der henviser sig til investorer, hvor de kan læse mere om afkast og risiko, virksomhedslån samt finde en investeringsguide m.m.

Hvad er fordelene ved Fellow Finance
Først og fremmest så er al information nemt at få fat på: Det gør processen lettere for den, der låner penge, såvel som for den, der låner penge ud til andre. Desuden har Fellow Finance en lånekalkulator, der er en slags regnemaskine og visualisering af de præcise forhold, som dit lån vil undergå - om det er crowdfunding eller anden metode. Først skal du vælge, hvor mange penge du havde forestillet dig at skulle låne samt perioden for tilbagebetaling. Det gør det nemmere at forstå, og du skal altid sikre dig, at det er et overskueligt beløb, du har sat for dig selv. Når du har gjort det, skal du ansøge om lånet. Inden du trykker videre kan du se lånebeløb, lånetid, afdrag, lånerente og oprettelsesgebyret. Du vil kunne have pengene overført inden for samme arbejdsdag direkte til din bankkonto.

Kundeservice og klager
Penge er en vigtig sag, så hvis du har nogle spørgsmål før, efter eller under låneperioden, så beder de dig om at række ud via en af deres kundeservicekanaler. Du kan ringe til dem på deres danske telefonnummer via (+45) 36 39 58 99 på alle hverdage fra kl. 9.00 til 17.00, eller du kan sende dem en e-mail på kundeservice@fellowfinance.dk. De har også en side (FAQ) med ofte stillede spørgsmål, du kan gøre brug af.

Anmeldelse af Fellow Finance
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du før har brugt Fellow Finance - enten som låntager eller investor. Fortæl os om, hvilken slags firma Fellow Finance er, og om du var tilfreds med tjenesten. Din erfaring og oplevelser vil hjælpe andre, der leder efter en låneinstans.