Fokuslån

Alle anmeldelser

Fokuslån

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Revolut

Revolut

1 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

Logo OFX

OFX

1 anmeldelser

Søger du en måde, hvorpå du kan overføre penge på internationalt? At overføre penge kan være en farefu...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Fokuslån

Der er fart på samfundet, og ofte er det her og nu, du står og skal have lukket et hul i økonmien, for der er ikke noget værre for en børnefamilie end at stå og mangle de maskiner i hjemmet, som giver så meget hjælp, eller en bil som pludselig er i stykker. Det er alle sammen problemer, som lige her og nu skal fikses, og der er ikke tid til lange møder med banken. Det er her, Fokusbank kommer ind i billedet, for de tilbyder dig et hurtigt lån op til 150 tusind og med en løbetid på op til 10 år. Det hele sker hurtigt og online uden møder eller besværlige lange ventetider.

Om Fokuslån
Fokuslån er et firma, som har meldt sig til dem, som skal bruge penge hurtigt til at dække et hul i økonomien, måske endda forsøde hverdagen med i en periode, eller måske sikre, du kan holde tungen lige i munden som selvstændig i en periode med lav indtægt. Fokuslån giver dig mulighed for med det samme at få et totalt overblik over din månedlige ydelse, og de rådgiver dig ud fra din økonomi til hvad, der er bedst. Det hele er simplificeret i forhold til tidligere, alt sker online, også din godkendelse, og er du godkendt, er pengene hurtigt på din konto.

Services hos Fokuslån
Hos Fokuslån er det, som navnet antyder, lån til forbrugerne. De tilbyder lån, som er lette at søge, for det hele sker med din NemID. Alt sker online, og bliver du godkendt, så er penge senest 24 timer senere på din konto. Der stilles ikke nogen krav om sikkerhed for at låne penge, men det er dog et krav, at du har fast bopæl i Danmark, når pengene skal lånes her i landet. Fokuslån sikrer, du altid har fuld gennemsigtighed, for på hjememsiden er der en udregner, som viser din månedlige ydelse, alt efter størrelse på lånet og løbetiden.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Fokuslån, enten for at tage en uformel snak om de spørgsmål, du står med, eller hvis du vil klage over noget, så er det faktisk meget let, for på deres hjemmeside finder du både mail og telefonnumre, hvor du hurtigt og let kommer i kontakt med dem. De er gode til at svare hurtigt, og de er ligeglade med, om det er med en forespørgsel eller det er med en klage, du kontakter dem. De giver dig samme gode behandling hver gang.

Anmeldelse af Fokuslån
Vi bruger alle nettet til mangt og meget, og der er rigtig mange af os, som bruger nettet til at kigge på bedømmelse af de firmaer, som vi overvejer at bruge. Der er nu kommet en ny hjemmeside, hvor du kan blive en af dem, som bedømmer firmaerne, og som er med til at give andre forbrugere en mulighed for at læne sig op af det, som du skriver. Det er en hjemmeside, som giver dig en mulighed for at skrive objektivt og konstruktivt om firmaer og give en mere realistisk bedømmelse, som ikke kun andre forbrugere, men også firmaerne selv kan bruge i kampen om kunderne.